GeKo - Śro 25 Sty, 2012 siema, 10-11 będę w Waw możesz podjechać podepniemy i sprawdzimy, co tam się świeci WuRC - Śro 25 Sty, 2012
siema napisał/a:
Ciekawe jest to, że jak depnę w podłogę, to mam wrażenie, że mimo braku ABS i zblokowanych kół, czuć delikatnie na pedale hamulca to charakterystyczne bicie ABS, tyle że dużo, dużo słabsze.
Mam dokładnie tak samo po wypięciu czujnika (Ph1).siema - Śro 25 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
siema, 10-11 będę w Waw możesz podjechać podepniemy i sprawdzimy, co tam się świeci
O! Jestem za
WuRC napisał/a:
siema napisał/a:
Ciekawe jest to, że jak depnę w podłogę, to mam wrażenie, że mimo braku ABS i zblokowanych kół, czuć delikatnie na pedale hamulca to charakterystyczne bicie ABS, tyle że dużo, dużo słabsze.
Mam dokładnie tak samo po wypięciu czujnika (Ph1).
No i super. Już coś więcej wiadomo
Rozumiem, że nie masz problemu z balansem hamulców przód-tył?Janusz - Śro 25 Sty, 2012
siema napisał/a:
Rozumiem, że nie masz problemu z balansem hamulców przód-tył?
ile razy mam napisać ze w phI po odpięciu czujnika jest Git ?? dlaczego nikt mnie nie słucha karfa!!was79 - Śro 25 Sty, 2012 musisz zapuścić wąsasiema - Śro 25 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
ile razy mam napisać ze w phI po odpięciu czujnika jest Git ?? dlaczego nikt mnie nie słucha karfa!!
Przecie słuchamy. Ale warto chyba wysłuchać także opinii innych. Sam rozumiesz- Ty wyjebałeś dacha w lesie... Janusz - Śro 25 Sty, 2012
Cytat:
Przecie słuchamy. Ale warto chyba wysłuchać także opinii innych. Sam rozumiesz- Ty pomylony dacha w lesie...
tja, tylko zobacz ile to moje clio z tak odpiętym abs'em na seryjnej łysej oponie klepło inne cliówki na torze w Radomiu wiec jednak takie odpięcie musi się sprawdzać, skoro dało taką przewagę
tak, tak wiem, radom to piaskownica... ale na ułezu tez tak upalałem i to nawet na slicku, i tez dawało rade... juz się widzę jakbym przejechał przez ta szykanę przy 140 km/h jakbym miał odpięty bezpiecznik qbica - Śro 25 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
juz się widzę jakbym przejechał przez ta szykanę przy 140 km/h jakbym miał odpięty bezpiecznik
pewnie byś przeleciałpum - Śro 25 Sty, 2012 było rozmowa o prawie najidealniejszym samochodzie do upalania (prawie czarne ff1 2.0 trend) to ci o jakiś francuzach pitolą Janusz - Śro 25 Sty, 2012
qbica napisał/a:
pewnie byś przeleciał
znajac prawa fizyki i to co sie działo z clio z odpiętym bezpiecznikiem jest to wielce prawdopodobne rasta - Czw 26 Sty, 2012 Jest jakiś progres:
Kuner - Pią 27 Sty, 2012 Co robia te maty wqygłuszające? Wstyd rasta - Pią 27 Sty, 2012 W taka pogodę słabo by się je zbijalo. Przyjdzie i na nie czas, jeszcze sporo kilo wyleci spokojna głowa. Lepiej ty pokaż zwojego "ideała" GeKo - Pią 27 Sty, 2012 Jak takie zmrożone to również będą fajnie odłazić Kuner - Pią 27 Sty, 2012 IDealna pogoda na zbijanie. Kiedyś specjalnie suchy lód przywoziłem by się lepiej zbijało