To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Ford Focus ST170

GeKo - Śro 25 Sty, 2012

siema, 10-11 będę w Waw możesz podjechać podepniemy i sprawdzimy, co tam się świeci :D
WuRC - Śro 25 Sty, 2012

siema napisał/a:

Ciekawe jest to, że jak depnę w podłogę, to mam wrażenie, że mimo braku ABS i zblokowanych kół, czuć delikatnie na pedale hamulca to charakterystyczne bicie ABS, tyle że dużo, dużo słabsze.

Mam dokładnie tak samo po wypięciu czujnika (Ph1).

siema - Śro 25 Sty, 2012

GeKo napisał/a:
siema, 10-11 będę w Waw możesz podjechać podepniemy i sprawdzimy, co tam się świeci

O! Jestem za :)

WuRC napisał/a:
siema napisał/a:

Ciekawe jest to, że jak depnę w podłogę, to mam wrażenie, że mimo braku ABS i zblokowanych kół, czuć delikatnie na pedale hamulca to charakterystyczne bicie ABS, tyle że dużo, dużo słabsze.

Mam dokładnie tak samo po wypięciu czujnika (Ph1).

No i super. Już coś więcej wiadomo :)
Rozumiem, że nie masz problemu z balansem hamulców przód-tył?

Janusz - Śro 25 Sty, 2012

siema napisał/a:
Rozumiem, że nie masz problemu z balansem hamulców przód-tył?

ile razy mam napisać ze w phI po odpięciu czujnika jest Git ?? dlaczego nikt mnie nie słucha karfa!!

was79 - Śro 25 Sty, 2012

musisz zapuścić wąsa
siema - Śro 25 Sty, 2012

Janusz napisał/a:

ile razy mam napisać ze w phI po odpięciu czujnika jest Git ?? dlaczego nikt mnie nie słucha karfa!!

Przecie słuchamy. Ale warto chyba wysłuchać także opinii innych. Sam rozumiesz- Ty wyjebałeś dacha w lesie... ;-)

Cytat:
Przecie słuchamy. Ale warto chyba wysłuchać także opinii innych. Sam rozumiesz- Ty pomylony dacha w lesie... ;-)

tja, tylko zobacz ile to moje clio z tak odpiętym abs'em na seryjnej łysej oponie klepło inne cliówki na torze w Radomiu :P wiec jednak takie odpięcie musi się sprawdzać, skoro dało taką przewagę :P

tak, tak wiem, radom to piaskownica... ale na ułezu tez tak upalałem i to nawet na slicku, i tez dawało rade... juz się widzę jakbym przejechał przez ta szykanę przy 140 km/h jakbym miał odpięty bezpiecznik :rotfl: :rotfl:

qbica - Śro 25 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
juz się widzę jakbym przejechał przez ta szykanę przy 140 km/h jakbym miał odpięty bezpiecznik :rotfl: :rotfl:

pewnie byś przeleciał ;D

pum - Śro 25 Sty, 2012

było rozmowa o prawie najidealniejszym samochodzie do upalania (prawie czarne ff1 2.0 trend) to ci o jakiś francuzach pitolą :rotfl:

qbica napisał/a:
pewnie byś przeleciał ;D

znajac prawa fizyki i to co sie działo z clio z odpiętym bezpiecznikiem jest to wielce prawdopodobne :lol2:

rasta - Czw 26 Sty, 2012

Jest jakiś progres:

Kuner - Pią 27 Sty, 2012

Co robia te maty wqygłuszające? Wstyd :P :lol2:
rasta - Pią 27 Sty, 2012

W taka pogodę słabo by się je zbijalo. Przyjdzie i na nie czas, jeszcze sporo kilo wyleci spokojna głowa. Lepiej ty pokaż zwojego "ideała" ;D
GeKo - Pią 27 Sty, 2012

Jak takie zmrożone to również będą fajnie odłazić :D
Kuner - Pią 27 Sty, 2012

IDealna pogoda na zbijanie. Kiedyś specjalnie suchy lód przywoziłem by się lepiej zbijało :)