lenovo y580
sam takiego sobie skonfigurowalem do roboty i jest absolutnie wystarczajacy
i5, 12gb ram, ssd 128gb + 1tb, gf gtx6600, full hd 15"
taki setup moze nieco przekroczyc zakladany budzet, ale zawsze mozesz brac z 8gb i bez ssd
sporo roznych lapsow przegladalem przed zamowieniem i w przedziale cenowym do 3.5k nie znalazlem nic sensownego, do tego ten lenovo nawet niezle wyglada, ma alu obudowe i zdaje sie byc solidny
mam polecam dziala juz rok bezawaryjnie
tylko przy gierkach dysk lubi sie mocno rozgrzać rasta - Wto 19 Lis, 2013 No dobra ale to lenovo w takim setupie to ponad 4k pln PiTT - Wto 19 Lis, 2013
rasta napisał/a:
No dobra ale to lenovo w takim setupie to ponad 4k pln
zamawialem w x-komie, jak nie potrzebujesz windy to 3.4 sie zamykasz
Konrad - Pon 02 Gru, 2013 http://www.x-kom.pl/p/155...d-rw-gt740.html co o nim sądzicie? Czy coś lepszego można w granicach 2500-2700 dostać? Nie mam zielonego pojęcia o laptopach Michał - Sob 28 Gru, 2013 Zyebał mi się zawias ( penk ) w hp pavilionie dv6.
Znacie jakiś serwis w Wawie gdzie mogą mi to naprawić ?
eM, Kamil ?M - Sob 28 Gru, 2013 W podziemiu pod gusem ogarniają takie rzeczy - chyba przy wyjsciu na autobus w kierunku mokotowa jest taki serwis - sam zawozilem do naprawy urwany zawias w laptoku.Kamill - Sob 28 Gru, 2013 Ja wymienialem sam. Sprawdz oficjalny serwis ten gwarancyjny. Swiadcza go zazwyczaj firmy trzecie. Jak np blasc kiedys.
Ci z gieldy pod gusem czasami cwaniaczki ze stawka jak oficjalny sewis, trzeba uwazac.M - Sob 28 Gru, 2013 Cwaniaczki , wszędzie cwaniaczki, nikomu nie można ufać!
Lepiej takich rzeczy samemu nie robić bo można jeszcze coś urwać rasta - Sob 28 Gru, 2013 Na przyklad zawias Anonymous - Sob 28 Gru, 2013 sam to zrobiłem w swoim starym samsungu , w obecnym wymieniłem klawiaturę zalaną podczas ostatniej imprezy . Wystarczy mieć głowę na karku i się ogarnia taki tematy Kamill - Sob 28 Gru, 2013
M napisał/a:
Cwaniaczki , wszędzie cwaniaczki, nikomu nie można ufać!
Lepiej takich rzeczy samemu nie robić bo można jeszcze coś urwać
Stary te naprawy laptopow i gsm prowadza w wiekszosci ludzie ktorzy nie maja o niczym bladego pojecia. Przekwalifikowani z handlowania pirackimi plytami albo radiami do samochodow.Bonczek - Nie 29 Gru, 2013 Kenet?Niemy - Czw 27 Mar, 2014 Panowie co możecie powiedzieć o laptopie Toshiba Satellite P75-A7200
Chodzi mi o to czy cena/jakość jest ok? Specyfikacja raczej aż za dobra, bo to ma być dla mojego ojca.
ktoś u nas handluje sprzętem komputerowym?ptaku - Sob 29 Mar, 2014 Calkiem spoko sprzet jak dla kogos kto nie bedzie go uzywal do grania w gierki. Mozesz ojcu smialo polecic tego lapka Sam bym takiego kupil.Niemy - Nie 30 Mar, 2014 Dzięki ptaku!
A teraz pytanie o system. Ojciec już swoje lata ma i obawiam się, że może sobie nie poradzić z win8, bo jest dosyć specyficzny. Czy to prawda, że są jakieś nakładki przekształcające jego wygląd do win7?