Ceny sa rozne, zeby pojezdzic na torze po sniegu/lodzie trzeba wydac miedzy 30 a 40e. Latem miedzy 40 a 60e za caly dzien.
przy kasie, którą się tam zarabia to śmieszne grosze
300 zł za porozrzucane opony na płycie, luksus karwa
no name napisał/a:
Rano pojechałeś i wieczorem wróciłeś , tak ?
takM - Wto 10 Sty, 2012 Te 300pln to jest granica psychologiczna i ja też jakoś nie chcę tyle płacić.
Dwie i pół stówy to jakoś zniosłem.mi - Wto 10 Sty, 2012
M napisał/a:
Musimy panowie zbudować swój tor
w Bytomiu ziemia tania, zapraszam!
...no i każda pojeżdżawka by się odbywała w nieco odmiennych warunkach - a to hopa przez zakrętem, a to apex na wzniesieniu...Jacek - Wto 10 Sty, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
...no i każda pojeżdżawka by się odbywała w nieco odmiennych warunkach - a to hopa przez zakrętem, a to apex na wzniesieniu...
M - Wto 10 Sty, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
...no i każda pojeżdżawka by się odbywała w nieco odmiennych warunkach - a to hopa przez zakrętem, a to apex na wzniesieniu...
Śmiej się ze mnie ale jestem fobicznym planistą różnych głupich pomysłów i już patrzyłem gdzie by była dobra lokalizacja - tor ze wzniesieniem/zjazdem byłby mistrz.
Dobra, doczytałem no name - Wto 10 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
tak
U mnie jest trochę inaczej bo noc poprzedzająca wyjazd w pracy ( różnie wychodzę )
i powrót po torze od razu do pracy na 20-tą, słabo to widzę Yarko - Wto 10 Sty, 2012 poza tym na Poznaniu zrobiłem jakieś 150km po torze, miałem dwudaniowy obiad w cenie i normalną toaletę, a na Ułężu robię ledwo 80km, a żeby umyć ręce muszę jechać 10km na stację benzynową... Anonymous - Wto 10 Sty, 2012
M napisał/a:
Te 300pln to jest granica psychologiczna i ja też jakoś nie chcę tyle płacić.
Dwie i pół stówy to jakoś zniosłem.
własnie chciałem to napisać... niby tylko 50pln podwyżki, aleeee....
Yarko napisał/a:
Przypominam, AW Tor Poznań - 430 pln
I tego się trzeba trzymać!
W piątek po pracy wyjazd, tani Hotel Ibis Poznań Centrum i od rana na torze. Jak już kiedyś liczyliśmy jest to koszt za wyjazd rzędu 1000-1400pln (zależy komu ile pali i kto ile je - ale tu same oszczędne osoby i to na diecie wiec luz!).
Attack no name - Wto 10 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
W piątek po pracy wyjazd, tani Hotel Ibis Poznań
Na torze można dostać tańsze pokoje
z tym że dużo ich nie jestAnonymous - Wto 10 Sty, 2012
no name napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
W piątek po pracy wyjazd, tani Hotel Ibis Poznań
Na torze można dostać tańsze pokoje
z tym że dużo ich nie jest
w roku poprzednim próbowałem dostać ale są chyba 3 czy 4 tylko aktualnie wiec... "Hotel Ibis Poznań Centrum" Kamill - Wto 10 Sty, 2012 A kielce? Tam można pojechać na kończących sie oponach i na nich wrócić ... Kiedyś z waszką płaciłem 150-250zł w zależności od liczby aut.
A NMnP nie jest takie całkiem złe, można pojeździć po prostu w ciekawszych warunkach niż płaski wszech miar asfaltu na ułężu gdzie niedługo niektórzy mogli by jezdzic na pamięć z zamkniętymi oczami.
Dwa lata temu na pojeżdzawce było kilka cywili - S4 na 17" i mps 6 na 18", każdy wrócił na kolach do domu (oprócz mnie )no name - Wto 10 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
chyba 3 czy 4 tylko aktualnie wiec..
No to lipa, jak ja byłem ostatnio z 3 lata temu to było coś około
8-10. W tym kilka dwójek i trójkiM - Wto 10 Sty, 2012 Kielce ogarnia Bończek i jesteśmy w trakcie. Szacowany termin naszych kielc to lipiec.siema - Wto 10 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Te 300pln to jest granica psychologiczna i ja też jakoś nie chcę tyle płacić.
Dwie i pół stówy to jakoś zniosłem.
własnie chciałem to napisać... niby tylko 50pln podwyżki, aleeee....
Czuję dokładnie to samo! Kurwa, 300 zł za wjazd na lotnisko?!
Je.bać biedę- jeździjmy na prawdziwe tory, przynajmniej nie będzie się wstyd przyznać na co wydajemy kasę.Jacek - Wto 10 Sty, 2012