Anonymous - Czw 31 Maj, 2012 No oczywiście Jasiu ma racje !zefir - Czw 31 Maj, 2012 ale dla osob organizujacych to jest problem
ja jak robilem wyjazdy mialy byc wplaty miesiac przed na 100% wplacone inaczej pasowalem
dwa razy sie przejechalem ze trzeba bylo doplacac Janusz - Czw 31 Maj, 2012
zefir napisał/a:
ale dla osob organizujacych to jest problem
zdaje sobie z tego sprawę dlatego właśnie puściłem przelew mimo ze mnie ciągną na wakacje w tym terminie was79 - Wto 05 Cze, 2012 Co jest kuwa, 10 osób i nikt więcej?!Bonczek - Wto 05 Cze, 2012 12, nie miałem czasu zaktualizowac listy, zrobię to dziś wieczorem. Tak na prawdę to jeszcze mamy kawałek czasu, więc przypomnę sie chętnym na PW - myśle ze spokojnie damy radę Anonymous - Wto 05 Cze, 2012 w związku z odwołanym urlopem ( ) piszę się na jazdę... ale wpłace nieco później arssss - Wto 05 Cze, 2012 Ode mnie wplata jutro maks w czwartek powinna byc na koncie:)Janusz - Wto 05 Cze, 2012
Cytat:
Ode mnie wplata jutro maks w czwartek powinna byc na koncie:)
a masz czym jechać?? arssss - Wto 05 Cze, 2012 Się okaże Jak coś to mam Twingo do dyspozycji. R888 mu założę i pokażę Ci jak jezdzi prawdziwe renault Janusz - Śro 06 Cze, 2012 szkoda ze nie mam golfa... arssss - Śro 06 Cze, 2012 Moge wziac Twingo polatamy obaj i porownamy czasy:DJanusz - Czw 07 Cze, 2012
Cytat:
Moge wziac Twingo polatamy obaj i porownamy czasy:D
nie ma opcji... mam za małe jajka żeby latać na bogato tym galeonem... jak to się składa w zakręcie to efekty są większe niż w moim clio podczas rolki
ale na kółko w clio zawsze możesz liczyć arssss - Czw 07 Cze, 2012 No lusterkami o asfalt na kazdym zakrecie sie podpiera,ale ostatnio corsa nie dala mu rady:)
licze po cichu na to, a zmieszcze sie w kubel? Cartoon - Czw 07 Cze, 2012 [edit]... fuck, coke live festival wtedy jest Drone - Pią 08 Cze, 2012
Bonczek napisał/a:
12, nie miałem czasu zaktualizowac listy, zrobię to dziś wieczorem. Tak na prawdę to jeszcze mamy kawałek czasu, więc przypomnę sie chętnym na PW - myśle ze spokojnie damy radę
Kasa poszła
Zapomniałem o tym wątku. Sorry za tak późną wpłatę
Ustawię sobie przypominajkę, bo na imprezę zapomnę pojechać