Oczywiście do dziś cisza (5-6 miesięcy chyba minęło)
pewnie Michał dostał
Hahaha no pewnie tak Michał - Sob 07 Gru, 2013 nie dam sie na to you nabrać michool_vt - Sob 07 Gru, 2013 dzik - Nie 08 Gru, 2013
zefir napisał/a:
no to czekam godzinke az sie skonczy ta szopka, aż się wkurwiłem wziąłem swoje akta osobowe i sprawdziłem czy napewno mam okres wypowiedzenia w klauzuli 2 tyg, wydrukowalem sobie rozwiazanie umowy z okresem wypowedzenie, podpisalem i zostawiłem w sekretaracie, pukając do Dyrektorki, że juz moze wyjsc
kurwa no dramat
Jest to ciekawe zjawisko ze pracodawcy czesto zapominaja ze okres wypowiedzenia to bron obusieczna.adamwarszawa - Pią 13 Gru, 2013 Może ma ktoś z warszawskiej częsci hh.org ma jakąś ofertę pracy dla kogoś od razu po studiach? Magisterium z socjologii, angielski zna, coś biurowego, jakiś staż czy coś?M - Pią 13 Gru, 2013 Po socjologii to obawiam się że za dużo ofert nie będziesz miał.Jakarti - Pią 13 Gru, 2013 to koorwa pocieszyles
szukaj w reklamie. tam nawet studiow nie trzeba jak masz łeb na karku kamil - Pią 13 Gru, 2013 hehehh, dokładnie Zastanawia się jak to jest z pokoleniem Y,Z, które wybiera tak idiotyczne i nieperspektywiczne kierunki jak większość z mojego pokolenia. Kurde, sami pseudo ekonomiści, pseudo marketingowcy, pseudo psychologowie, pseudo socjologowie. Prawnicy, którzy nie odróżniają spółki komandytowej od sc.adamwarszawa - Pią 13 Gru, 2013 Nie liczyłem na tak szybki odzew...i tak pocieszający! Żeby tak ktoś na moje Cv odpowiedział. Mało perspektywiczny, trzeba przyznać, choć jeszcze kilka lat temu myśle że było to lepsze niż "kolejny zarządca", innego wyboru było mało bo raczej nie jestem mocno ścisłym umysłem. Tak czy siak, szukać trzeba w każdy sposób Janusz - Pią 13 Gru, 2013 kurde sam bym wszedł gdzie w reklamę nie macie jakichś dojsc do krk ?? qbus - Pią 13 Gru, 2013 Jako twarz marki z branży oponiarskiej?pum - Pią 13 Gru, 2013 Trza było się nauczyć spawać...M - Pią 13 Gru, 2013 O to to.
Teraz takie właśnie zawody są w cenie.adamwarszawa - Pią 13 Gru, 2013 Zawsze jakiś kursik na spawacza mógłbym zrobić pum - Pią 13 Gru, 2013 tylko kursy drogie a po socjologi to ciężko na nie zarobić