To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

Bonczek - Sob 07 Gru, 2013

anjas napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Oczywiście do dziś cisza (5-6 miesięcy chyba minęło)

pewnie Michał dostał :)

Hahaha no pewnie tak :faja:

Michał - Sob 07 Gru, 2013

nie dam sie na to you nabrać :]
michool_vt - Sob 07 Gru, 2013

:rotfl:
dzik - Nie 08 Gru, 2013

zefir napisał/a:

no to czekam godzinke az sie skonczy ta szopka, aż się wkurwiłem wziąłem swoje akta osobowe i sprawdziłem czy napewno mam okres wypowiedzenia w klauzuli 2 tyg, wydrukowalem sobie rozwiazanie umowy z okresem wypowedzenie, podpisalem i zostawiłem w sekretaracie, pukając do Dyrektorki, że juz moze wyjsc :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kurwa no dramat :/ :/

Jest to ciekawe zjawisko ze pracodawcy czesto zapominaja ze okres wypowiedzenia to bron obusieczna.

adamwarszawa - Pią 13 Gru, 2013

Może ma ktoś z warszawskiej częsci hh.org ma jakąś ofertę pracy dla kogoś od razu po studiach? Magisterium z socjologii, angielski zna, coś biurowego, jakiś staż czy coś?
M - Pią 13 Gru, 2013

Po socjologii to obawiam się że za dużo ofert nie będziesz miał.
Jakarti - Pią 13 Gru, 2013

to koorwa pocieszyles :D
szukaj w reklamie. tam nawet studiow nie trzeba jak masz łeb na karku :rotfl: :rotfl:

kamil - Pią 13 Gru, 2013

hehehh, dokładnie :) Zastanawia się jak to jest z pokoleniem Y,Z, które wybiera tak idiotyczne i nieperspektywiczne kierunki jak większość z mojego pokolenia. Kurde, sami pseudo ekonomiści, pseudo marketingowcy, pseudo psychologowie, pseudo socjologowie. Prawnicy, którzy nie odróżniają spółki komandytowej od sc.

Nie liczyłem na tak szybki odzew...i tak pocieszający! :) Żeby tak ktoś na moje Cv odpowiedział. Mało perspektywiczny, trzeba przyznać, choć jeszcze kilka lat temu myśle że było to lepsze niż "kolejny zarządca", innego wyboru było mało bo raczej nie jestem mocno ścisłym umysłem. Tak czy siak, szukać trzeba w każdy sposób :)
Janusz - Pią 13 Gru, 2013

kurde sam bym wszedł gdzie w reklamę :D nie macie jakichś dojsc do krk ?? :D
qbus - Pią 13 Gru, 2013

Jako twarz marki z branży oponiarskiej?
pum - Pią 13 Gru, 2013

Trza było się nauczyć spawać...
M - Pią 13 Gru, 2013

O to to.
Teraz takie właśnie zawody są w cenie.

Zawsze jakiś kursik na spawacza mógłbym zrobić ;)
pum - Pią 13 Gru, 2013

tylko kursy drogie a po socjologi to ciężko na nie zarobić ;)