To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger

Anonymous - Pon 22 Lip, 2013

M napisał/a:
AleX napisał/a:
M napisał/a:
Taki profil oparty na hejtowaniu będzie bardzo toksyczny i krótko pożyje.

Bardzo możliwe... ale "Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe" mają już 103 strony więc może to też będzie wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Wygrałem zakład z samym sobą że odpiszesz właśnie w ten sposób :rotfl:

O kurcze, gratuluje. A w warcaby też sam ze sobą wygrywasz?

Bart - Pon 22 Lip, 2013

:rotfl:
M - Pon 22 Lip, 2013

Nie, ale twoje trollowate zachowania jestem w stanie przewidzieć na 99%.
Anonymous - Pon 22 Lip, 2013

prorok!
M - Pon 22 Lip, 2013

:sleep:
Cartoon - Pon 22 Lip, 2013

wracając do tematu... tego mi brakowało :D

Bad-i - Pon 22 Lip, 2013

Michał napisał/a:
teraz niestety jest moda na - "jest brudno- jest fajnie"

Wiedzalem ze Martin nie moze sie mylic

Michał - Pon 22 Lip, 2013

Cartoon napisał/a:
wracając do tematu... tego mi brakowało :D
Obrazek

bułki i mielonego ?
nie kumam zajawy tym zarciem.

Kenet - Pon 22 Lip, 2013

Michał napisał/a:
nie kumam zajawy tym zarciem.

+1

Qukie - Pon 22 Lip, 2013

W dodatku ktoś Ci kotleta przekroił w bułce
PiTT - Pon 22 Lip, 2013

problem jest taki ze wszyscy chcą teraz sprzedawać hambuksy, ale nie każdy potrafi je robić
niestety to nie jest wrzucenie kotleta na patelnie i podgrzanie bułki
dobra wołowina i chrupiąca bułka która nie staje się zelówą po 2 min. to już spore wyzwanie do sporej części takich knajp
Michał a nie dziwie Cię zajawka suszi? kawałek tuńczyka z ryżem kosztuje kilkadziesiąt ziko i nawet tym się nie najesz :)
ciekaw jestem jaka będzie kolejna zajawka kulinarna... może mongolskie gotowane jaja bawole ;D

Michał - Pon 22 Lip, 2013

Cytat:
Michał a nie dziwie Cię zajawka suszi? kawałek tuńczyka z ryżem kosztuje kilkadziesiąt ziko i nawet tym się nie najesz

+1

tym nigdy nie wzgardzę :D

jak chcecie smacznie zjeść to polecam
Colombia. Coffee, lunch & coctail bar‎
Krucza 6/14
http://www.colombiabar.pl/
Jesteśmy tam przynajmniej raz w tyg - wpadamy na zajebistą zupkę curry-coco z kurczakiem, imbirem i krewetkami na ostro ( 14 zeta vs 25 za mielonego w bułce ) . Potęga

PiTT - Pon 22 Lip, 2013

mistrz schabowy, przy włodarzewskiej mieliśmy taki bar z domowym żarciem, za 15 zł. najadłeś się w opór :)
na woli przy szlenkierów jest taka knajpa z kotletami, tatarami itd. podobno mistrz jakość... muszę tylko wyciągnąć namiar

za zupę płacisz 14zł. o_O :lol2:
to chyba nie jest zbyt dobre porównanie bo bułą z mięchem raczej bardziej się najesz... zupa powinna kosztować do 6zł ;)

Qukie - Pon 22 Lip, 2013

Knajpy z 'domowym' żarciem wkrótce wrócą do łask i będą wyrastać jak grzyby po deszczu :)

Tak na serio to obawiam się, że menu w takich miejscach było by zbyt krótkie. Wiem wiem, w burgerowniach są tylko burgery, ale na kilka/kilkanaście sposobów, tak samo jak pizza w pizzeriach. Mam nadzieję, że 'domowe' jedzenie stanie się bardziej popularne bo nie chce mi się już słoików co tydzień od mamusi wozić ;D

PiTT - Pon 22 Lip, 2013

jednym z gorszych i droższych burgerów był ten z Fridaysa... chyba z 50 zł za porcję a smak i wygląd taki że miałem ochotę nim pierdolnąć w wiatrak