CHRZANEK - Pią 13 Lip, 2007 Ładne foty - chyba na Pl. Bankowym byly robione
Wyjaśnij mi jeszcze co daje: "tłumik końcowy pod skosem" ???
Strasznie mnie to intryguje Anonymous - Pią 13 Lip, 2007
marcin_gcw napisał/a:
ooooooooooooooooo Kasia Dziękuję za miło spędzony wczorajszy dzień
cała przyjemnosc po naszej stronie
przyjemnie sie jezdzi tym Twoim autkiem Anonymous - Pią 13 Lip, 2007 hmmmm niech pomyśle wygląd ?!CHRZANEK - Pią 13 Lip, 2007
marcin_gcw napisał/a:
hmmmm niech pomyśle wygląd ?!
Aaaaaaaaaa
No to wszystko jasne. KonradMK - Pią 13 Lip, 2007 tiaa hondowcy lubią stickery, podobno fura mocniej się odpycha Misiek_lbn - Pią 13 Lip, 2007 kondziu, pomyliłeś z calibrą chyba
w hondach "tłumnik mugen" to daje
ps Marcin, uważaj na tego pana Anonymous - Pią 13 Lip, 2007 jestem JDM maniakiem i lubie kilka stickerów związanych z JDMem.saxorulez - Pią 13 Lip, 2007 witam.. fajan Honda i dobrze ta felga wygląda tylko kolor bym zmienił na czarny mat z czerwonym rantem
a kolor samochodu bardzo słuszny prawie jak Saxo
Dolot to z tego co wiem to wiecej lansu niz efektu ale wyglada pokażnie...
Witam i zapraszam do pisaniaKonradMK - Pią 13 Lip, 2007 kurde, dopiero teraz zobaczyłem jakie to ma małą chłodniczkę. to seryjna? jednak te japońce to mają technologię Anonymous - Pią 13 Lip, 2007 tak jest to ori chłodnica. Obok tej powinna być chłodnica od klimatyzacji, ale leży cała klima w piwnicy bo jest mi niepotrzebna.KonradMK - Pią 13 Lip, 2007 no to jest miejsce na intercooler Anonymous - Pią 13 Lip, 2007
saxorulez napisał/a:
Dolot to z tego co wiem to wiecej lansu niz efektu ale wyglada pokażnie...
sama taki mam i w sumie to powiem Ci ze dodaje efektow dzwiekowych..Anonymous - Pią 13 Lip, 2007 siemka Marcin masz bardzo fajna lotke. Hmmm chyba sobie taka sprawie Anonymous - Sob 14 Lip, 2007 witam serdecznie
moj nick widzicie mieszkam w uk leeds
smigam niebieskim saxo VTS wizualnie dobrze wyglada troszke nad mechaniká trzeba popracowac....
nieczytam wszystkich postow bo niemam natyle dostepu do neta....
prosze o cierpliwosc do mnie
autem smigam od tygodnia narazie totalna seria bo ubespieczenie pociagnelo 7tys zl:Dk-mart - Sob 14 Lip, 2007 oo eM sprzedal cifa