To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Jakarti - Pią 13 Lip, 2012

haaha,
jak tylko zobaczylem jak tą dziure w ziemi ze 2 lata temu to od razu do glowy mi przyszla na mysl dzwigowa i ze na bank cos spierd... olą. no i okazało się ze mialem racje :D

w zasadzie to jest smutne , ze w Polsce bardzo czesto przeplataja sie rzeczy kosmicznie słabe i bardzo dobre.. ta nalezy do slabych. skret w lewo z kleszczowej tez jakis inteligent wymyslil :D

zamiast tak jak na popularnej w aleje - dwa pasy w lewo to z dwoch pasow robi sie jeden przy wjezdzie na rondo ale juz na rondzie sa dwa w lewo :D

Niemy - Pią 13 Lip, 2012

czy tylko ja mam starą wersję forum i brak sb? btw Maćku wszystkiego najlepszego :)
michool_vt - Pią 13 Lip, 2012

:rotfl: dajcie im tydzien i bedzie spokój :]
szymlorek - Pią 13 Lip, 2012

Stare logo wróciło ! Lajkuje bo to nowe było drama ! :D
Też nie widzę shoutboxa więc chyba poprostu go nie ma na chwile obecna :)

Anonymous - Pią 13 Lip, 2012

ja mam sb
siema - Pią 13 Lip, 2012

Niemy napisał/a:
czy tylko ja mam starą wersję forum i brak sb?

eM wyłączał wczoraj nadpisywanie wszystkim stylu forum. Jak nie widzicie czegoś oznacza to, że kiedyś kombinowaliście coś w profilu i o tym zapomnieliście ;) Zmieńcie: Profil->Styl forum->hothatch.

Niemy - Pią 13 Lip, 2012

nie przypominam sobie, abym tam coś kombinował, ale faktycznie miałem inaczej ustawione, dzięki :pom:
M - Pią 13 Lip, 2012

Powinno byc OK juz
mi - Pią 13 Lip, 2012

u mnie jest, choć wcześniej nie było (było tak klasycznie)
pum - Pią 13 Lip, 2012

z dadykacją dla M'a i Marka ;)

http://maciejtwardowski.n...pod-lemingradem

Marek23 - Pią 13 Lip, 2012

Dzięki pum, ten artykuł zmienił moje zycie.
M - Pią 13 Lip, 2012

Odzew na ten artykuł w uważam rze (którego większość wypowiadających się nawet nie czytała) jest jak powiedzenie "uderz w stół".
Mam w telefonie skan całego artykułu a raczej alfabetu - może ktoś zainteresowany?
Ten artykuł jest taki śmieszno-głupi raczej - nie wiem skąd takie poruszenie.

Anonymous - Pią 13 Lip, 2012

M napisał/a:
Odzew na ten artykuł w uważam rze (którego większość wypowiadających się nawet nie czytała) jest jak powiedzenie "uderz w stół".
Mam w telefonie skan całego artykułu a raczej alfabetu - może ktoś zainteresowany?
Ten artykuł jest taki śmieszno-głupi raczej - nie wiem skąd takie poruszenie.

Bring it on :)

Marek23 - Pią 13 Lip, 2012

Lepiej już gadajmy o furach, bo i tak nikt swojego punktu widzenia nie zmieni.
pum - Pią 13 Lip, 2012

Marek23 napisał/a:
Dzięki pum, ten artykuł zmienił moje zycie.

na to liczyłem :rotfl:

M możesz wrzucić. Mnie tam specjalnie to nie rusza. Po prostu ten artykuł z natemat w całkiem wyważony sposób pisze o całej sytuacji i tyle.