To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

Chloru - Wto 04 Lut, 2014

Cartoon napisał/a:
W tym roku pierwszy raz przyjęliśmy kiecucha po kolędzie - od razu zaproponował chrzciny

Dobry sprzedawca :rotfl:

Dariano - Wto 04 Lut, 2014

Wątek wam się pomylił.
M - Wto 04 Lut, 2014

Czarny humor
kamil - Wto 04 Lut, 2014

u mnie na szczęście 5 dzieciaków nie chodzi na religie, a jeden z nich to klasowy lowelas mojej córki, więc gorąco ją grzeje ta atmosfera. Ba, nawet ta piątka chodzac na etykę przekonała kolejną 5 że super są zajęcia na etyce, więc teraz 1/3 klasy już zapierdziela na etykę.

Fakt ja miałem gorzej bo byłem sam w klasie, ale myśl o zegarku Montana z 7 melodyjkami dodawała mi otuchy :)

karoluPL - Wto 04 Lut, 2014

zmieniając temat religii, wizyt duszpasterskich a przechodząc bardziej w sfery science-fiction, kazdemu kto ma konto na forum clio, polecam lekture, po prostu czytam i nie wierzę.

xD :wall:

http://www.klubclio.pl/vi...hp?f=50&t=27369

sama nazwa tematu " ULICZNE POJEDYNKI " zachęca do lektury, polecam, żanet kaleta :]

Rasputin - Wto 04 Lut, 2014

Hahah to mój ulubiony temat. Zastanawiałem sie czy nie opisac moich pojedynków Ducaczem i malarem. Ale pewnie i tak by nikt nie uwierzył co za fury objechałem :lol2:

BTW co jest szybsze z pod świateł i z rolki? ;D
28letni wolnossący Ducacz 2.5 D 75hp czy 37 letni maluch 600 22hp plus przyczepa Niewiadów :rotfl:

pablonas - Wto 04 Lut, 2014

Ducato :faja:
Rasputin - Wto 04 Lut, 2014

Tez tak sądzilismy ale jak sie okazało Ducacz dostaje mocne bęcki od malucha przy okazji zostawiając za sobą czarną chmurę na 2km :rotfl:
pablonas - Wto 04 Lut, 2014

Łe to słabe ducato :) Moje by wygrało i to jeszcze z laguną na pace :P ;)

Z innej beczki:

Cassis - Wto 04 Lut, 2014

karoluPL napisał/a:
zmieniając temat religii, wizyt duszpasterskich a przechodząc bardziej w sfery science-fiction, kazdemu kto ma konto na forum clio, polecam lekture, po prostu czytam i nie wierzę.

xD :wall:

http://www.klubclio.pl/vi...hp?f=50&t=27369

sama nazwa tematu " ULICZNE POJEDYNKI " zachęca do lektury, polecam, żanet kaleta :]

Ostatni wpis:
Cytat:
A może by tak podzielić wątek na kategorie. Miasto / Tor. A miasto jeszcze prosta i droga kręta.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

karoluPL - Wto 04 Lut, 2014

mój zdecydowany faworyt z tego tematu to:

fillip147 z KRC napisał/a:
Szpera gripper płytkowa , krótkie przełożenie główne , dobry semi slick lub np markgum sredna mieszanka N rally lub dla odwaznych full slick np hankook i M5 wyrypane :)

Teoria co zrobic w clio, zeby oyebać ze świateł 500 konne bmw M5, no całkiem ciekawa.

Ogólnie temat złoto, wątek ekspercki, po którym wiem, ze nie ma co kupować lancera z podtrzymaniem, ani m5, skoro i tak wszystko można objechać klijówką ;D

fanatycy od bożej łaski :rotfl:

M - Śro 05 Lut, 2014

Jak kiedys na hh :) "tylko francuz" :rotfl:
zefir - Śro 05 Lut, 2014

PiTT napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Tego nie powiedziałem... :D
Swoją drogą, nam już 2 razy proponowali, żebyśmy ochrzcili młodego, pomimo, że nie mamy ślubu kościelnego ;)

kto proponowal i przy jakiej okazji?
wanienka dotarla, mistrz sprzedawca! :D

Potwierdzone info furka kupiona u Cartoona pierwsza klasa.

Młody prezentuje się prawie jak w nowym Passaciku :D

Michał - Śro 05 Lut, 2014

karoluPL napisał/a:
mój zdecydo.....

fillip147 z KRC napisał/a:
Szpera gripper płytkowa , krótkie przełożenie główne , dobry semi slick lub np markgum sredna mieszanka N rally lub dla odwaznych full slick np hankook i M5 wyrypane :)

Teoria co zro..... :rotfl:

klub mx5 podobnie . Tylko tam w kazdym temacie jest bicie piany pod emixa...

Kamill - Śro 05 Lut, 2014

A na forum bmw ......