W tym roku pierwszy raz przyjęliśmy kiecucha po kolędzie - od razu zaproponował chrzciny
Dobry sprzedawca Dariano - Wto 04 Lut, 2014 Wątek wam się pomylił.M - Wto 04 Lut, 2014 Czarny humorkamil - Wto 04 Lut, 2014 u mnie na szczęście 5 dzieciaków nie chodzi na religie, a jeden z nich to klasowy lowelas mojej córki, więc gorąco ją grzeje ta atmosfera. Ba, nawet ta piątka chodzac na etykę przekonała kolejną 5 że super są zajęcia na etyce, więc teraz 1/3 klasy już zapierdziela na etykę.
Fakt ja miałem gorzej bo byłem sam w klasie, ale myśl o zegarku Montana z 7 melodyjkami dodawała mi otuchy karoluPL - Wto 04 Lut, 2014 zmieniając temat religii, wizyt duszpasterskich a przechodząc bardziej w sfery science-fiction, kazdemu kto ma konto na forum clio, polecam lekture, po prostu czytam i nie wierzę.
sama nazwa tematu " ULICZNE POJEDYNKI " zachęca do lektury, polecam, żanet kaleta Rasputin - Wto 04 Lut, 2014 Hahah to mój ulubiony temat. Zastanawiałem sie czy nie opisac moich pojedynków Ducaczem i malarem. Ale pewnie i tak by nikt nie uwierzył co za fury objechałem
BTW co jest szybsze z pod świateł i z rolki?
28letni wolnossący Ducacz 2.5 D 75hp czy 37 letni maluch 600 22hp plus przyczepa Niewiadów pablonas - Wto 04 Lut, 2014 Ducato Rasputin - Wto 04 Lut, 2014 Tez tak sądzilismy ale jak sie okazało Ducacz dostaje mocne bęcki od malucha przy okazji zostawiając za sobą czarną chmurę na 2km pablonas - Wto 04 Lut, 2014 Łe to słabe ducato Moje by wygrało i to jeszcze z laguną na pace
Z innej beczki:
Cassis - Wto 04 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
zmieniając temat religii, wizyt duszpasterskich a przechodząc bardziej w sfery science-fiction, kazdemu kto ma konto na forum clio, polecam lekture, po prostu czytam i nie wierzę.
sama nazwa tematu " ULICZNE POJEDYNKI " zachęca do lektury, polecam, żanet kaleta
Ostatni wpis:
Cytat:
A może by tak podzielić wątek na kategorie. Miasto / Tor. A miasto jeszcze prosta i droga kręta.
karoluPL - Wto 04 Lut, 2014 mój zdecydowany faworyt z tego tematu to:
fillip147 z KRC napisał/a:
Szpera gripper płytkowa , krótkie przełożenie główne , dobry semi slick lub np markgum sredna mieszanka N rally lub dla odwaznych full slick np hankook i M5 wyrypane
Teoria co zrobic w clio, zeby oyebać ze świateł 500 konne bmw M5, no całkiem ciekawa.
Ogólnie temat złoto, wątek ekspercki, po którym wiem, ze nie ma co kupować lancera z podtrzymaniem, ani m5, skoro i tak wszystko można objechać klijówką
fanatycy od bożej łaski M - Śro 05 Lut, 2014 Jak kiedys na hh "tylko francuz" zefir - Śro 05 Lut, 2014
PiTT napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Tego nie powiedziałem...
Swoją drogą, nam już 2 razy proponowali, żebyśmy ochrzcili młodego, pomimo, że nie mamy ślubu kościelnego
kto proponowal i przy jakiej okazji?
wanienka dotarla, mistrz sprzedawca!
Potwierdzone info furka kupiona u Cartoona pierwsza klasa.
Młody prezentuje się prawie jak w nowym Passaciku Michał - Śro 05 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
mój zdecydo.....
fillip147 z KRC napisał/a:
Szpera gripper płytkowa , krótkie przełożenie główne , dobry semi slick lub np markgum sredna mieszanka N rally lub dla odwaznych full slick np hankook i M5 wyrypane
Teoria co zro.....
klub mx5 podobnie . Tylko tam w kazdym temacie jest bicie piany pod emixa...Kamill - Śro 05 Lut, 2014 A na forum bmw ......