To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

no name - Nie 21 Sie, 2011

Marek23 napisał/a:
Szukaj cc 1.2, najlepiej 16v.

Taki jak już tutaj był link http://allegro.pl/cinquec...1771123951.html , wydzwonie kolesia tylko musze od żony zniknąć bo się nasłucham że znowu mnie nosi ;D

B-Rey - Nie 21 Sie, 2011

Jara mnie to auto
http://allegro.pl/suzuki-...1773010637.html
Może nie akurat ten egzemplarz ale ogólnie silnik w tej budzie robi przeciąg. Na wałkach 258 to już w ogóle.

Przem_106 - Nie 21 Sie, 2011

Wg mnie najrozsądniejsze auto w tych pieniądzach, no moze jeszcze CC 1.2 lub Colt GTI, ale to trzeba by Czesia spytac :]
EmerytRs2 - Nie 21 Sie, 2011

http://allegro.pl/renault...1768398046.html
clio dalej moje :rotfl:

marcinstachon - Nie 21 Sie, 2011

czy ktos cos wie na temat tego auta?

http://otomoto.pl/renault...-C20021286.html

Jak to wygląda ze sportem? Jak to jeździ? Czy "zwykły" sport ma także szpera jak jego lżejsze i nieco szybsze odmiany f1 itd??

POSZUKUJE ŁADNE 106 S16 LUB CLIO SPORTA LUB MEGANE SPORTA. Wiem ze rozpiętość kwotowa dość spora ale ogólnie ma byc małe, rzadko spotykane i ma zapier...

koma600 - Nie 21 Sie, 2011

I francuskie . :rotfl:
Marek23 - Nie 21 Sie, 2011

marcinstachon napisał/a:
Jak to wygląda ze sportem? Jak to jeździ? Czy "zwykły" sport ma także szpera jak jego lżejsze i nieco szybsze odmiany f1 itd??

Z tego co pamiętam to szperę ma tylko wersja R26. Na pewno też w zwykłej Megane Sport nie dało się całkowicie odłączyć ESP(uzbraja się powyżej 60 km/h).

marcinstachon napisał/a:

POSZUKUJE ŁADNE 106 S16 LUB CLIO SPORTA LUB MEGANE SPORTA. Wiem ze rozpiętość kwotowa dość spora ale ogólnie ma byc małe, rzadko spotykane i ma zapier...

Jak chcesz upalać oesy to 106 lub clio ph2. A jak chcesz się bujać i głownie zależy Ci na przyśpieszeniu to gti V plus KO4 turbinka.

Powiem szczerze ze miotam sie właśnie. Chciałbym brać udział w imprezach typu rally sprint ale w większości asfaltowych bo na jakieś doły szkoda auta wiec zakup Megana Sporta możne być zbyt kosztowny bo to w miarę świeże auto i części w większości tylko serwis, a wiec skłaniam się do zakupu ładnego s16 lub clio sporta ale po lifcie i jazda przez rok cywilnym autem ze wszystkimi jego sprzętami a jak odłożę na megan to zostanie wydmuszka wydech przelot i jazdaaa... Drugim kryterium to tez cena na s16 i clio mógłbym sobie pozwolić od reki, a megan to już tylko leasing, a dobrze wiemy jak te auta tracą na wartości... Na allegro pojawił się w piątek "4 LETNI" sport megane f1 team za 36500 ale już dziś go nie ma.
Marek23 - Nie 21 Sie, 2011

Jeśli masz taki dylemat to najlepiej Ci podejdzie clio ph2. W serii jednak jest niezłe wyposażenie, na 16 wygląda nieźle,a na krętym jedzie fajnie. 106 fajniej zamiata tyłem,ale to starsze auto, w serii dużo wolniejsze niż clio. Megany nie bierz, w klasie bedziesz z lancerami, koszta Cię zjedzą i bedziesz jednym z nielicznych w PL którzy upalają Megane w jakiś imprezach. To dobrze nie wróży... Wiem,że Megi fajna tez na ulicę,ale nie rób tego błedu.

Czyli nie szukać megane nawet na auto na codzien? Jeżdżę na kilkanaście imprez w roku i megan nie widuje raczej na parkingu niż w akcji. Ale 106 miażdży wyglądem moim zdaniem....

Cały czas szukam jak wpadnie ładne s16,sport clio to będę jechać oglądać, jak narazie susza w temacie s16 i clio sporta prawie nic się nie pojawia a jak już jest jakieś clio to sprzedaje się w jeden dzień :rotfl:
wasq - Nie 21 Sie, 2011

marcinstachon napisał/a:
Cały czas szukam jak wpadnie ładne s16,sport clio to będę jechać oglądać, jak narazie susza w temacie s16 i clio sporta prawie nic się nie pojawia a jak już jest jakieś clio to sprzedaje się w jeden dzień :rotfl:

spojrz na pw :]

EmerytRs2 - Pon 22 Sie, 2011

marcinstachon napisał/a:
Na allegro pojawił się w piątek "4 LETNI" sport megane f1 team za 36500 ale już dziś go nie ma.

;D :rotfl:

no name - Pon 22 Sie, 2011

Byłem luknąć na to CC, chyba go łyknę
MoRToN - Pon 22 Sie, 2011

Jak ma się takie 90 kunia w cc do saxiaka 120 ? Ciekawy furex w sumie.