GeKo - Śro 18 Lip, 2012 he he, to raczej nawierzchnia beton w tym 50% geometrycznych dziur Mucha - Śro 18 Lip, 2012 a to pech dla Nirburgringó. Ale co mnie to jak ja z biedy jestem i nie stac mnie zeby tam pojechać siema - Śro 18 Lip, 2012
Trzeba jechać obadać. Sądząc jednak po zdjęciach, to dla większości z nas będzie jednak wyryp.kamil - Śro 18 Lip, 2012 w cenniku też nie widać jaki koszt jeżdżenia własnym samochodem Kamill - Śro 18 Lip, 2012
Trzeba jechać obadać. Sądząc jednak po zdjęciach, to dla większości z nas będzie jednak wyryp.
Można wynająć golfa i czasy dodać do pucharu hothatcha, zawsze jakies urozmaicenie
No i jeżeli golfy sa w miare w podobnej specyfikacji to sie swoje umiejętności zweryfikuje na tle innych Anonymous - Śro 18 Lip, 2012 i można się nimi rozbijać ! Golfów jest chyba 8 Bonczek - Śro 18 Lip, 2012 Pany, korzystał ktoś?
Bo muszę wysłać zawieszenie z naciskiem na jak najtaniej
Chyba, że ktoś może coś polecić - trasa wwa - wrocek siema - Śro 18 Lip, 2012 A liczyłeś na http://sendit.pl ? Do ww. z pewnością można mieć zaufanie, a cena powinna być w miarę przystępna.qbus - Śro 18 Lip, 2012 Ja korzystam z szybkapaka.pl przesyłka do 30 kg coś ok 20 zł, za pobraniem 25 zł. Na razie tylko raz zgubili paczkę ale szybko się znalazła Bonczek - Śro 18 Lip, 2012 Podobnie, super, dzięki zgłoście się gdzieś u mnie po pomuki Janusz - Śro 18 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
http://www.wysylajtaniej.pl
ja kiedys korzystałem i nie było problemów faldzip - Czw 19 Lip, 2012 Chcialbym odkręcic kierownice (a dokladniej nabe) w Saxo, ktos wie jaki to rozmiar torxa (bo nie mam takiego a przy kupnie dobrze byloby wiedziec )?Młody Papież - Czw 19 Lip, 2012
pewnie T20 albo T25faldzip - Czw 19 Lip, 2012
Młody Papież napisał/a:
o_O
pewnie T20 albo T25
Ale to jakies male, a tam ta sruba jest taka spora (nie chce odkrecac kiery od naby tylko nabe od kolumny).Młody Papież - Czw 19 Lip, 2012
faldzip napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
o_O
pewnie T20 albo T25
Ale to jakies male, a tam ta sruba jest taka spora (nie chce odkrecac kiery od naby tylko nabe od kolumny).