Mick - Pon 22 Sie, 2011 Mortą bardzo łatwo go zbudować, dorwij tylko jakiegoś zadbanego Seja albo CC i Ci coś takiego zrobimy jak chcesz GeKo - Pon 22 Sie, 2011 na duzym hamulcu hamuje lepiej niż saxo.Anonymous - Pon 22 Sie, 2011 Cały czas jest w Olsztynku CC z Klatką za ok 2000zł . Nie wiem czemu go nie ogłaszamarcinstachon - Pon 22 Sie, 2011 Czy ktos zna auto?
Kurde wygląda bardzo dobrze! (przynajmniej na zdjęciach). Ciekawe, że się na niego nie natknąłem. A codziennie oglądam świeżą dostawę vts'ów na allegro marcinstachon - Pon 22 Sie, 2011 Mam tam 160 km wiec jutro po robocie sie przelecę obejrzeć.B-Rey - Pon 22 Sie, 2011
marcinstachon napisał/a:
Mam tam 160 km wiec jutro po robocie sie przelecę obejrzeć.
Jestem bardzo ciekawy stanu tego auta. Naprawdę byłbym wdzięczny za recenzję o tym egzemplarzu marcinstachon - Pon 22 Sie, 2011 Jeżeli stan będzie ok to biorę.martin.h - Pon 22 Sie, 2011
B-Rey napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
Mam tam 160 km wiec jutro po robocie sie przelecę obejrzeć.
Jestem bardzo ciekawy stanu tego auta. Naprawdę byłbym wdzięczny za recenzję o tym egzemplarzu
marcinstachon napisał/a:
Jeżeli stan będzie ok to biorę.
kamil - Pon 22 Sie, 2011 a ta listwa z przodu na zderzaku nie powinna być matowa ? Tu chyba lakier po całości.marcinstachon - Pon 22 Sie, 2011 Przecież nie będę jechał łacznie 320 km żeby tylko oglądać Moze właściciel jest tu na forum?kamil - Pon 22 Sie, 2011 chyba nieeeesiema - Pon 22 Sie, 2011
kamil napisał/a:
a ta listwa z przodu na zderzaku nie powinna być matowa ? Tu chyba lakier po całości.
Na pewno nie ma oznaczenia 16v na tylnym słupku i sprzedawca nie ściemnia, że "bezwypadkowy", zatem można się spodziewać że był walnięty.marcinstachon - Pon 22 Sie, 2011 ciężko znalesc tanie, małe w miarę mocne i szybkie auto bezwypadkowe oby było dobrze zrobione
Nie mogę otworzyć nowego tematu a zbieram kase na auto hot hatch wiec pisze tu:
Sprzedam coś trochę hot...
cena 5tys dla użytkowników taniej o 400 zl. Możliwy transport po kosztach paliwa na terenie kraju.
Co do sprzętu:
Rama 2008 rok, bezwypadek, prosta silnik VORTEX ROK 125 moc 30 Km. Osiągi zależne od przełożeń ale w chwili obecnej ok 3,8 sek do setki i max 135 m/h. Jeżdżony przez 1,5 roku po profi torze kartingowym, parę razy nawet w Poznaniu. Możliwość zakupu licznika z pamięcią 8 torów w PL za 600 zl.