byłem jakiś rok temu oglądać w bydgoszczy czarne saxo, wróciłem bez miałem tam w pizdu daleko, ależ tam było szpachli o czym właściciel rzecz jasna nie wiedział
spora szansa że to właśnie to samoJaco - Pon 22 Sie, 2011
PO KIM TA C2 ? ZNA KTOŚ ?Barejka - Pon 22 Sie, 2011 marcinstachon, ten kart ma juz jakies biegi czy zmieniasz ustawienie wielkoscia zebatek? Kurde karnalbym sie takim jezdzilem troche slabszym robi przeciag, auto wymieka GeKo - Pon 22 Sie, 2011
Sądząc po przodzie oklejenia to chyba po Arielu.marcinstachon - Pon 22 Sie, 2011
Barejka napisał/a:
marcinstachon, ten kart ma juz jakies biegi czy zmieniasz ustawienie wielkoscia zebatek? Kurde karnalbym sie takim jezdzilem troche slabszym robi przeciag, auto wymieka
jest to najmocniejsza klasa pucharowa bez skrzyni biegów, z biegami to już od 40km> i trzeba łapę mieć jak bochenek bo ciągle wachlujesz i kierujesz jedna ręka. Ale takie 40 konne to już przegięcie do 200 poleca a to wszystko bez pasów i innych zabezpieczeń .Barejka - Pon 22 Sie, 2011 marcinstachon, na takiego mialem okazje tylko popatrzec bo dupe mam za wielka, start powyzej 11 tys/obr mistrz sprawa 200cm hondy nie daja nawet 1/100 tego co jezdzilem tym dwusowem korek171 - Pon 22 Sie, 2011
GeKo napisał/a:
Sądząc po przodzie oklejenia to chyba po Arielu.
Raczej nie pasują blachy na ariela- a nie kojarzę w ogóle nikogo, kto by miał wf na początku.....anjas - Pon 22 Sie, 2011
korek171 napisał/a:
a nie kojarzę w ogóle nikogo, kto by miał wf na początku.....
Ja miałem kiedyś wf na początku, potem majme, fize, poldon i do domu... To były czasy!PiTT - Pon 22 Sie, 2011
anjas napisał/a:
korek171 napisał/a:
a nie kojarzę w ogóle nikogo, kto by miał wf na początku.....
Ja miałem kiedyś wf na początku, potem majme, fize, poldon i do domu... To były czasy!
Jeśli mnie pamięć nie myli to nie jest R26 F1 więc nie ma szpery
Jeśli mnie pamięc nie myli to jakieś 1,5 roku temu był jeszcze po dzwonieno name - Wto 23 Sie, 2011 No i przytargałem to CC, fajnie się to zbiera.
teraz czekam na służew B-Rey - Wto 23 Sie, 2011 http://otomoto.pl/citroen...-C15018160.html
A to? Z tego co widzę jest to 8v. Coś kiedyś czytałem, że były wersje 100 konne 1.6 8v. Jest to prawda?speed555 - Wto 23 Sie, 2011 no 100 koni ma seria 1,6 8v