Mieszkam niedaleko admina (pokój dalej ) i tyle mnie katował tym forum, że aż mi się spodobało
Jeżdżę zajebistą błękitną polówką SDI ( DI oczywiście na czerwono )
Poza tym interesuję się haftem krzyżykowym, uwielbiam grać w kometkę i palanta oraz uczęszczam na spotkanie przykościelnej oazy.Jakarti - Pon 16 Lip, 2007 hahahahah siema Vlodarsky - Pon 16 Lip, 2007 powitał powitałCHRZANEK - Pon 16 Lip, 2007 Jak znasz admina to o hapaniu nie bedziemy mowili...
Witam i ja.Vlodarsky - Pon 16 Lip, 2007 a adminów to już pałki nie bolą ? przecież to kule można przeziębić jak tylu nowych napływa...Anonymous - Pon 16 Lip, 2007 Michał to sam mi hapie co wieczór.
Reszta adminów też może Vlodarsky - Pon 16 Lip, 2007 aaaa to Ty chyba coś do mnie na priv napiszesz ? bo chyba masz chęć na jakieś nowe auto ? Coś mi Michał dzisiaj wspominał saxorulez - Pon 16 Lip, 2007
Piotras napisał/a:
Reszta adminów też może
Szukaj sobie sekundanta synu.. jade do Ciebie z tatąAnonymous - Wto 17 Lip, 2007 Welcome to HOThatch.org mi - Wto 17 Lip, 2007 ale czemu ten koleś na kolanach ma cycki? Chyba, że to klata (stawiam więc na Konrada )...Anonymous - Wto 17 Lip, 2007 kilku z nas tez ma. tacy co sobie mierza niektore rzeczy bardzo otwarcie i pielgrzymkuja na pakernie.CHRZANEK - Wto 17 Lip, 2007
mi napisał/a:
ale czemu ten koleś na kolanach ma cycki? Chyba, że to klata (stawiam więc na Konrada )...
Po kruchym lodzie stąpasz )))))))))KonradMK - Wto 17 Lip, 2007
mi napisał/a:
ale czemu ten koleś na kolanach ma cycki? Chyba, że to klata (stawiam więc na Konrada )...
a fiknąłeś kiedyś kozła w tył do pustej piwnicy? mi - Wto 17 Lip, 2007 a nie widać? :564:Anonymous - Wto 17 Lip, 2007 Wiecie co :581: tutaj jest taka :580: nibylandia ale w :607: patrzac przez różowe :698: okulary widac bojebulandie :672: