To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Wto 18 Mar, 2008

Olek napisał/a:
hothatch wg. mnie - to samochod dający ciekawe konkretne wrazenia z jazdy tz. dość lekkienadwozie, twarde zawieszenie(powiedzmy "nerwowe" zachowanie dające się opanowac) , jak również dzwięk silnika jest ważny w HH ( tzw. ryk z piekła )
A dla mnie to hatchback, ktory ma w dupe mocy, daje w cholere frajdy z jazdy i charakteryzuje sie sportowym charakterem.

dobra każdy sobie myśli co chce i nikomu nie trzeba nic udowadniac xD , a definicje w wikipedi można edytowac , zaraz sie zmieni ;)

Heheheh :rotfl:
k-mart - Wto 18 Mar, 2008

Olek napisał/a:
, a definicje w wikipedi można edytowac

wlasnie.

By wyjasnic sprawe tym ktorzy jeszcze nie wiedza:

205gti & clio williams => hot hatch grand-masters aka there won't be a better one

wszystkie inne => hot hatch'es

FreeMan - Wto 18 Mar, 2008

Haro uparty jestes strasznie...

Ja czytam ze zrozumieniem... i moje zrozumienie nie pozwala mi odnalesc miejsca dla diesela wsrod grupy hothatchy.

Mozliwe ze Twoje zrozumienie Ci na to pozwala... bo moze ja nie umie czytac miedzy wierszami.

Nie zamierzam dalej na ten temat dyskutowac, bo dla mnie temat jest jasny i prosty.

Zachecam Cie do udzielania sie i mniejszej ilosci krzykow "kiedy bedziesz klubowiczem".

szymlorek - Wto 18 Mar, 2008

k-mart napisał/a:

205gti & clio williams => hot hatch grand-masters

A GOLF mkl1 GTI to przepraszam gdzie? :D

FreeMan napisał/a:
Haro uparty jestes strasznie...

Ja czytam ze zrozumieniem... i moje zrozumienie nie pozwala mi odnalesc miejsca dla diesela wsrod grupy hothatchy.

Mozliwe ze Twoje zrozumienie Ci na to pozwala... bo moze ja nie umie czytac miedzy wierszami.

Nie zamierzam dalej na ten temat dyskutowac, bo dla mnie temat jest jasny i prosty.

Zachecam Cie do udzielania sie i mniejszej ilosci krzykow "kiedy bedziesz klubowiczem".

Tez mysle, ze dalsza dyskusja nie ma sensu, ja uwazam inaczej niz Ty, szanuje Twoje zdanie i niech tak zostanie.
szymlorek napisał/a:
A GOLF mkl1 GTI to przepraszam gdzie?
Zaraz za Audi A3 8L 1.9TDi ;)

szymlorek napisał/a:
A GOLF mkl1 GTI to przepraszam gdzie

szkopy ściągneli z pierwszych projektów williamsa :D

właśnie sprawdziłem golf gti jest 76` i R5 alpine/turbo tez 76` .

kubas - Wto 18 Mar, 2008

niektorzy lubia miec wygodnie i lansiarsko i tanio a niektorzy niewygodnie brzydko i drogo ot co :D

Ja tam sie nie wstydze moich 75km xD

kubas napisał/a:
niektorzy lubia miec wygodnie i lansiarsko i tanio a niektorzy niewygodnie brzydko i drogo ot co

To jest jak wybor miedzy ladna, zgrabna i ciasna, a brzydka, gruba i rozj*bana :) Niektorzy moga miec te pierwsza, a niektorzy zaslaniaja sie gustami ;) ;D

kubas - Wto 18 Mar, 2008

to lepiej nie idz dalej i nie przekladaj zgrabna i ciasna na samochody bo moze wyjsc cos czego bys nie chcial... ;D

ladna brzydka to kwestia gustu.

kubas napisał/a:
ladna brzydka to kwestia gustu.

Cytat:
a niektorzy zaslaniaja sie gustami

:lol2:

mi - Wto 18 Mar, 2008

świetna dyskusja, rili... :crazy:

Pol-zartem, pol-serio, tak do niech nalezy podchodzic.
Niemy - Wto 18 Mar, 2008

szybkie pytanie

czy ten zestaw pasuje do VTS'a?
http://www.potn.co.uk/p1332853.htm