To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Kamill - Czw 26 Gru, 2013

PiTT napisał/a:
Maciek, ale nie trzeba daleko szukac
kultura jazdy w wawie a wro to dwa rozne swiaty... serio
nie wiem czy wynika to z tego ze po warszawie polowa samochodow jest kierowana przez zayebanych burakow z okolicznych wsi i naplywowcow czy po prostu kazdy w tym miescie dostaje pi@rdolca jak wsiada do fury :D
nie dziwie sie teraz jak osoby z innych miast dziwily sie jak poruszalismy temat kultury na drodze... dopoki tu nie pojezdzisz to nie wiesz co to brak kultury :rotfl:

Pewnie spieszą sie na wilanów wystawić trzewiki za drzwi .

M - Czw 26 Gru, 2013

Piotrek ja bym tego nie sprowadzał do Warszawy. Jeździłem sporo po Polsce i nie specjalnie widzę różnicę. Może we Wrocławiu jest tak bardzo kulturalnie, wyjątkowo.
arssss - Czw 26 Gru, 2013

Wro jest bardzo dobrym miastem,pamietam jak bylem pierwszy raz i sie potracilem,nikt nie trabil i nie wyzywal jak zamulalem szukajac ulicy,a jak pas przy swiatlach zmienialem to prawie zawsze bez problemu bylem wpuszczany,ale na wawe tez nie moge narzekac;) Ale tak jak Pitt pisze widac,ze w Warszawie kazdy sie gdzieś spieszy.
kamil - Pią 27 Gru, 2013

no nie no...Maciek. Kaman...pod względem kultury jazdy i empatii kierowców to Warszawa na szarym końcu w polandii
M - Pią 27 Gru, 2013

Jakbym na innych tablicach po Polsce jezdzil to moze bym bardziej odczul te empatie.
PiTT - Pią 27 Gru, 2013

ja po wro jezdze na warszawskich blachach i jest ok
szymlorek - Sob 28 Gru, 2013

We wro jest kulturalnie i cukierkowo bo większość jest przyjezdna więc nikt nie czuje się "u siebie" i nie chojrakuje :rotfl:
Bonczek - Sob 28 Gru, 2013

szymlorek napisał/a:
większość jest przyjezdna

To by oznaczało, że problem słoików dotknął już całą Polskę, Wielką Brytanię, Niemcy i Norwegię. A "Warszawa" nadal myśli, że jest ta jedyna :rotfl:

M - Sob 28 Gru, 2013

Warszawa to taki uk dla nieznających angielskiego :lol2:
Bonczek - Sob 28 Gru, 2013

:lol2:
Loko - Sob 28 Gru, 2013

W każdym większym mieście jest miażdżąca przewaga przyjezdnych, przykład:

na studiach z 160 osób na starcie, na moim roku 6 było z Krakowa xD

W pracy to samo, jak przelatuje wszystkie osoby które przychodzą mi na myśl, to nikt nie jest z Krakowa :rotfl:

Kurwa obcy we własnym mieście jestem :rotfl:

Vlodarsky - Sob 28 Gru, 2013

Loko napisał/a:
Kurwa obcy we własnym mieście jestem

piona :rotfl:

M - Sob 28 Gru, 2013

U mnie w firmie na 150 osób są dwie z wawy, w tym ja :rotfl:
Bonczek - Nie 29 Gru, 2013

Loko napisał/a:
W każdym większym mieście jest miażdżąca przewaga przyjezdnych

Biorąc pod uwagę, że mamy tak dużo tych miast w PL to w sumie nic dziwnego :faja:
Statystycznie zatem, ~90% ludzi w Polsce to przyjezdni :rotfl:

M - Wto 31 Gru, 2013

Pojezdzilem trochę po tym calym ukeju, sporo w miescie i musze powiedziec ze kultur jazdy jestesmy 100 lat za murzynami, no moze z wyjatkiem wrocka ale to juz zachod jest :rotfl:
Nikt sie nie spieszy, zaden marian handlowiec w jego pieknym pasku kąbi z cb nie zapyerdala zygzakiem wszystkim po plecach, spokoj i sielanka, az sie boje do pl wrocic.
Tylko pogoda strasznie zjebana tu jest, ani razu trawnik przed domem nie byl suchy.

Pozdr, wszystkiego najlepszego w nadchodzacym 2014 Wam życzę, zeby bylo do przodu.