To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

B-Rey - Pią 21 Lut, 2014

Człowiek który myśli że jest nożem
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Janusz,

arssss - Sob 22 Lut, 2014

Ile kosztował wyjazd Polaków do Soczi?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4 złote.

was79 - Sob 22 Lut, 2014

Co ma wspolnego kondom i gumowce sztygara?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
W obu stoi kutas

Bonczek - Sob 22 Lut, 2014

Są prawie tak dobrzy jak prowadzący stronę Interia Motoryzacja na FB :]
PiTT - Sob 22 Lut, 2014

juz ich pojechali :D
https://www.facebook.com/...swiezak?fref=ts

Święty - Sob 22 Lut, 2014

cos z rodzaju gordona ramzeja...

a ja ich troche popieram. Tak jak napisali takie sprawy zalatwia sie dzwoniac po dostaniu "dania" a nie na fejsie liczac na jakies bonusy. Ale mogli to delikatniej ogarnac
Święty - Nie 23 Lut, 2014

Cytat:
a ja ich troche popieram. Tak jak napisali takie sprawy zalatwia sie dzwoniac po dostaniu "dania" a nie na fejsie liczac na jakies bonusy. Ale mogli to delikatniej ogarnac

a to dla czego, jak boja się komentarzy to niech nie dają fanpejdża.
Mnie akurat zniechęcili do siebie, dziwnym zachowaniem...

M - Nie 23 Lut, 2014

Bo problemy zalatwia sie w pierwszej kolejnosci w miejscu gdzie powstaly a nie sis rozmazuje po calym facebooku. Kazdy moze cos spierdolic.
PiTT - Nie 23 Lut, 2014

absolutnie w zadnym wypadku admin fanpage'a nie ma prawa tak sie zwracac do kogokolwiek... co najwyzej do swojej starej
zreszta jesli podejmuja sie dostawy cieplego zarcia to karwa ma byc cieple... chyba ze w menu jest pozycja "zimna breja" :D
takie zachowanie wynika raczej z braku obycia z netem i pewnie teraz tego zaluja bo internet nie wybacza i nie bierze jencow :D
nie rozumiem jak mozna byc tez obojetnym na jakosc jedzenia nawet jesli kosztuje 5zl za porcje... o_O

Sibu - Nie 23 Lut, 2014

Teraz na srejsbuchu organizuje się rewolucje, więc co się dziwić, że ktoś się żali o zimne żarcie.
Święty - Nie 23 Lut, 2014

jak qurwa zapłacił za cieple to ma być ciepłe, a jak ktoś spierdolił to powinien przynajmniej się zamknąć

ile razy parzyliście w menu, zamawialiście, mniej więcej wiedząc jak to ma wyglądać a dostaliście gówniana breje za 25 zł... ale na miejscu nikt się nie wypowie bo nasraja i będzie jeszcze większą breja...

gdzie tam...

jeszcze cie opierdolą że nie szanujesz ich pracy...

SZKODA ŻE NIE SZANUJĄ NASZYCH PIENIĘDZY :chory:

uffff uniesłem się T_T

zajcev_28 - Nie 23 Lut, 2014

Tylko jeszcze należy wziąć pod uwagę to czy na pewno zamówił cokolwiek? U nas na mieście kebaby wzajemnie się cisną, że mięso chuowe, że zimne, że coś dosypują itp, konkurencja ciśnie po konkurencji, prawdy w tym niewiele.. więc choooj wie jak to z tym jest na prawdę
karoluPL - Pon 24 Lut, 2014

soczi sroczi :D

nie wiem czy było, bo ostatnio nie jestem na bieżąco :> :wall: