was79 - Pon 24 Lut, 2014 Siedlce - nachylenie, jak hajs, musi się zgadzać kamil - Pon 24 Lut, 2014 nie wiem czy taniej już by nie wyszło jakby zainstalowali windęVlodarsky - Pon 24 Lut, 2014 w połowie powinien być tlen dla wózkarzyBarejka - Pon 24 Lut, 2014 dodam tylko od siebie ze ludzie wprowadzaja tamtedy rowery bo ulica jest dosc ruchliwa, a ten podjazd jest na tyle waski ze wozkiem jest ciezko sie zlamac karoluPL - Pon 24 Lut, 2014 MArcin91 - Wto 25 Lut, 2014 kamil - Wto 25 Lut, 2014 jeszcze takiej metody odpalania na pych to nie widziałemroj - Wto 25 Lut, 2014 http://allegro.pl/fiat-ma...dium=LikeButton
gdyby ktoś chciał furę tyleż pięknie opisaną co stanowiącą zagrożenia zdrowia i życia .. a nie załapał się na corsę od Keneta Bonczek - Wto 25 Lut, 2014
was79 napisał/a:
Siedlce - nachylenie, jak hajs, musi się zgadzać Obrazek
Gdyby ktoś biegły z przepisów budowlanych się wypowiedział - takie konstrukcje nie powstają dlatego, że są wymagane pewne kąty, nachylenia itd?was79 - Śro 26 Lut, 2014 Dokładnie to napisałem, jest określone w przepisach budowlanych nachylenie.
Cytat:
Zgodnie z przepisami podjazd dla osób niepełnosprawnych może mieć nachylenie maksymalnie 6%.
Jak policzysz ile ta konstrukcja kosztowała (kto robił barierki na balkon to tym bardziej wie), to by się mogło okazać, że winda jest jednak tańsza. Ciekawe, kto wygrał przetarg Bonczek - Śro 26 Lut, 2014 Wojtek ktoś to na pewno dobrze policzył was79 - Śro 26 Lut, 2014 Sami matematycy i ekonomiści w tym kraju Bonczek - Śro 26 Lut, 2014 Trust me, I am engineer M - Śro 26 Lut, 2014 A to nie jest przypadkiem jakis wymog mumii europejskiej?
Tak mnie sie cos wydaje ze wlanie przez to powstaja takie potworki.michool_vt - Śro 26 Lut, 2014