To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

rasta - Pią 27 Lip, 2012

Grubo :/
Michał - Pią 27 Lip, 2012

:(
o fuck ...

Bonczek - Sob 28 Lip, 2012

CHRZANEK - Sob 28 Lip, 2012

Dees - bardzo jest mi przykro... Szczerze wspołczuje wszystkim znajomym oraz rodzinom...
Nic więcej powiedzieć nie mogę...
Sporo emocji...
A zdjęcia masakryczne...

Kamill - Nie 29 Lip, 2012

Byłem na cargo, co tam sie dzieje, ludzi w hooj i jeszcze drugie tyle, jeden typ paskiem przywiózł kilka klat warki na handel, trzeba było butelke odnieść :D , drugi handlował naklejkami na auta, grill to sie kopcił co kilkanaście metrów, oczywiście na placu palenie gumy czym sie da łącznie z seicentem :rotfl:
W skrócie diody karki i bmw w ilości 5x takiej co było jeszcze 2lata temu. Czasami sie tylko jakaś dobra blachara przewinęła :jupi:
Jak tam ktoś nie wjedzie w tłum w stylu dubai drifting to będę bardzo zdziwiony, poziom bezpieczeństwa podobny, margines sporo mniejszy.

Bart - Pon 30 Lip, 2012

Lubię takie klimaty ;D
Jacek - Pon 30 Lip, 2012

gumopał, jest klimat :faja:
mi - Pon 30 Lip, 2012

Lubię to!
rasta - Pon 30 Lip, 2012

Qarwa chyba wpadnę bo ze 2 lata tam nie byłem, ale skuterem :)
Bart - Pon 30 Lip, 2012

rasta - Pon 30 Lip, 2012

Jeszcze takiego skilla nie mam no ale będzie na Cargo możliwość potrenowania :rotfl:
zefir - Pon 30 Lip, 2012

ooo kurde gdzieś mam taką fotke jak upalam kapcia na swoim skuterze w liceum

aleeee czaasy :D

S2WED - Pon 30 Lip, 2012

Ja kupę czasu na cargo już nie byłem... od kiedy sprzedałem subiego jakoś się zebrać nie moge :ble:
CHRZANEK - Pon 30 Lip, 2012

W sobote wieczorem jechałem popatrzeć na samoloty - na cargo było z 10 samochodów, z czego jeżdziła tylko jakaś E30 z mocnym silnikiem (troche popatrzyłem bo całkiem zacnie napier***ał), reszta stała i klepała nita nad swoimi samochodami (jakiś Mustang, kilka BWM różnej maści, stare MR2 i chyba 300ZX).

Strzeliłem altonena - zawstydziłem wszystkich i pojechałem...

S2WED - Pon 30 Lip, 2012

Jak temat o wszystkim i o niczym, to o niczym też wypada popisać i trochę się pouzewnętrzniać ^_^
Tak mi ostatnio łazi po głowie clio 1.8 16v... pomijam fakt, że jakbym miał możliwość to pewnie garaż miałbym taki jak w Forza4 i co chwile mam jakieś coraz to "lepsze" pomysły studzone na szczęście przez realne możliwości domowego budżetu... myślałem już o Focusie ST170, przez chwilę podobała mi sie Ibiza Cupra, poprzez kilka innych w tym Polo GTI dotarłem do Clio :faja: Oczywiście najpierw myśłałem o 169 lub 172.
Jednak szperając po internecie, wymyślając/poszukując jakiegoś szybkiego, wyjątkowego hatchbacka z duszą "wpadłem" na pomysł takiej szybkiej pchełki.
Nie wiem dlaczego ale 1.8 16v wydaje mi się bardziej surowy, spartański a przez to chyba dający lepszy kontakt z autem i więcej frajdy z jazdy.
Ciekaw jestem jak takie autko sprawuje się w realu?