k-mart - Wto 18 Mar, 2008 nieNiemy - Wto 18 Mar, 2008 serio nie??Loko - Wto 18 Mar, 2008 Hmm w katalogu eibacha o tutaj:
www.eibach.de
Są tylko takie sprężyny dla saxo, ale są tak samo opisane jak na tej aukcji.
Dla puga 106 od najsłabszych wersji do s16 też jest jedna i ta sama sprężyna więc podejżewam ze dla saxo jest tak samo, co prawda jest to dość dziwne bo jednak masa silników jest inna, no i nie bardzo wiem jak interpretować wielkość obniżenia jeśli vts siedzi niżej o 15 mm od innych wersji saxo.
Ta spręzyna jest tylko niższa od serii, twardość jest praktycznie taka sama
std 110-120lb linear 0mm
Eibach 112lb linear -30mmMichał - Wto 18 Mar, 2008 Hi i hav a saxo vtr and i was wondering if i lowered my car using this kit if i hav a full car will there be any scrapeing? thanks.
it will be fine
hi i have a saxo vtr will i be able to use these springs on my standard shocks?
Depends on year of vehicle is mk1 i would suggest swapping both parts at the same timeNiemy - Śro 19 Mar, 2008 czyli jednak beda pasowac?
to jest Eibach Pro Kit
ewentualnie cos innego proponujecie?k-mart - Śro 19 Mar, 2008 shrek i dzik maja dokladnie takie sprezyny w clio i r5, co do twardosci pro kit jest podobny do serii (moje odczucie)Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 LUDZIE I LUDZISKA SA WSZEDZIE.
Jakis czas temu jak sie dowiedzialem ze znajomej przy niepodleglosci zostawili auto na ceglach z rozwalonymi heblami to sie zlapalem za glowe - ale kolejna teza potwierdzona. to sie moze wydarzyc wszedzie:
nowy jork:
gosc zostawil auto w SERWISIE - na zamknietym terenie z kamerami. Oczywiscie mowia ze kamery nie zlapaly kto to byl... ladnie...
takie felgi byly:
k-mart - Śro 19 Mar, 2008 tez tak mialemMisiek_lbn - Śro 19 Mar, 2008 http://cgi.ebay.com/Full-...1QQcmdZViewItem
k-mart, może do Twojego williego takie coś k-mart - Śro 19 Mar, 2008 widzialem, ale nie bardzo mi to podchodzi Z reszta ja nie przepadam za naklejkami na samochodzie, nie startuje ani w rajdach ani w wyscigach, po co mam wygladac groznie
a taki kolektor dziś widziałem w GSG na meganie
ciekawe czy jest lepszy niż seryjny willowy k-mart - Śro 19 Mar, 2008 oczywiscie ze jest lepszy, seryjny nie jest taki dobry.
do dolotu cala reszte mozna samemu dopasowac, mozna tez zamowic w aso, mam numery katalogowe.Misiek_lbn - Śro 19 Mar, 2008 jak by nie brak funduszy, to na dolot bym się skusił chyba...
a tak, to sobie można DeeS - Czw 20 Mar, 2008 apropo znaczkow zbo szukam takowych do mojego saxiaka
16v oczywiscie .
Na allegro sa jakies tanie podrobki tuningowe itp ale to jakis szajs chyba calkiem podobne Ktos wie gdzie znalezc ory i za ile ?