dzik - Czw 24 Paź, 2013 dobrze że ktoś wykształcony (Bart) zauważył jak szlachetny tekst został użyty do testu.PiTT - Pią 25 Paź, 2013 ja praktycznie przestałem używać SG3 jako telefonu do maili i internetu... mega niefunkcjonalny, po prostu mnie wkoorwia jak mam nawet znalezc cos w telefonie
nie wiem czy jest taka aplikacja ktora w jednym miejscu pozwala znalezc osobe w ksiazce lub aplikacje?
tak jak jest to a iphonie
zaluje ze nie wybralem sobie nawet jakiegos starego iphona jako sluzbowy
SGS3 sluzy mi najlepiej jako nawigacja i tyle... na serio świetny i funkcjonalny telefon Anonymous - Pią 25 Paź, 2013 W dupie sie poprzewracało od tego dobrobytu ! Chloru - Pią 25 Paź, 2013 PiTT, QuickSearch szuka w ksiazce, apkach, internecie i takich tam. Mozna to sobie skonfigurować.PiTT - Pią 25 Paź, 2013 szczerze to bym wolal starszego iphona 4 niz galaxy 3 lub 4... jedno i to samo gowno, ale mega wspierane marketingowo, jakość wykonania fatalna, system tez nie nalezy do stabilnych...
nie jestem w stanie zrozumiec jak ktos moze zachwalac androida i wywyzszac go nad iosem jesli chodzi o codzinna prace
nie mowie tu o "otwartości" systemu bo wala mnie jakies durne aplikacje i gry ktore mozna sobie wgrywac na androida... telefon ma byc funkcjonalny tak jak wychodzi z fabryki...
pamietam jak w galaxy 2 wariowala mi fabryczna przegladaka zdjec... tak po prostu nie widziala nowych fotek, musialem wgrywac dodatkowe oprogramowanie... faktycznie swietny system...
do zabawy android moze i fajne, ale absolutnie nie do szybkiej i stabilnej pracy... jesli ktos twierdzi inaczej to smiem twierdzic ze iosem bawil sie jedynie kilka minut i mu sie nie spodobal
potestujcie sobie przez kilka tygodni i moge sie zalozyc ze zdanie bedziecie miec podobne do mojego...bizon - Pią 25 Paź, 2013
PiTT napisał/a:
szczerze to bym wolal starszego iphona 4 niz galaxy 3 lub 4...
nie chce mi sie wywalac 3 kola na iphona 5 i rozmyslam wlasnie nad taka opcja, jak piszesz.
4, czy jednak nie mniej niz 4s?
edit: ja mam w s3 2 przegladarki zdjec i zadna nie robi tego co chce kierwa, jak trudno jest napisac funkcjonalna przegladarke PiTT - Pią 25 Paź, 2013 4s bierz jak coś, na serio kawal dobrego sprzetuzefir - Pią 25 Paź, 2013 bierz 4s jak cos , a 5 mozna juz za 2k wyrwac Cartoon - Pią 25 Paź, 2013 Jak dla mnie 4s jest mega opcją i kształtem bardziej odpowiada mi niż 5
Żonie ostatnio kupiłem zwykłą 4 i strasznej różnicy w prędkości działania nie widzę...PiTT - Pią 25 Paź, 2013 telefony z androidem ustawowo nie powinny byc drozsze niz 1 tys zl
cala sciama z ekranami, super optyka aparatow to jeden wielki pic...
odpal sobie dla porownania to samo zdjecie na iphone 4s lub 5 a potem na np samsungu lub innym badziewiu... kolory tak przejaskrawione ze az sie znieksztalcaja zdjecie
to samo miliony pixeli ktore robia i tak zdjecia jak ajfon sprzed kilku lat kamil - Pią 25 Paź, 2013 a to prawda, aparat w w 4 i 5 i jakość zdjęć jest o wiele lepsza niż w produktach z androidemzefir - Pon 28 Paź, 2013 no ja w pt ogarnałem sobie xperie z1, jest mega, super wykonana, a biały powoduje ze nie widac palcow. Działa cholernie płynnie, czuć moc
Aparat sprawdzałem i chyba jest spoko, zreszta prawie wogole pewnie aparat nie bedzie uzywany. A jako smartfon zdecydowanie, dla mnie, jest lepszy od LG G2 nawet pod wzgledem płynności, bo miałem okazje sobie porównać je w pt przed samym zakupem
acha i polecam goscia z Wawy u którego to ogarniałem, mam same top smartfony (Android, iOS) za mega kase, do tego wystawia pełne FV (jakby ktos chcial namiar to na PW)
btw. miałem okazje u niego chwile pobawić się Iphone 5s, naprawde dobrze sie prezentuje.bizon - Pon 28 Paź, 2013 ojciec zakupil jakiś czas temu z1, się zdziwiłem w weekend. poki co zadowolony jest. zdziwilem sie rowniez jaka to kobyla
ja poki co wgralem do s3 archidroida. telefon dostal skrzydel, zapieprza niesamowicie, choc stabilnosc jest dyskusyjna (wywalaja sie hangouty, zdarzaja sie pojedyncze inne kwiatki). zobaczymy, niech ma jeszcze jedna szanse.GeKo - Pon 28 Paź, 2013 zefir, A jak ekran obiektywnie, bo tam zwykłe LCD siedzi i wg mnie wszystko fajnie tylko ten ekran w telefonie za 2k to nieporozumienie.zefir - Pon 28 Paź, 2013
GeKo napisał/a:
zefir, A jak ekran obiektywnie, bo tam zwykłe LCD siedzi i wg mnie wszystko fajnie tylko ten ekran w telefonie za 2k to nieporozumienie.
przy xperii Z jest serio roznica, bo zastosowali inna technologie, podobnie jak w xperia Ultra, nie lubie taki troche wodotryskow a'la amoled, nową z1 bym bardzo porówniał do Htc One.
Filmy, zdjecia naprawde wygladaja dobrze na nim, nie powiedziałem że jest lipa.
Zreszta wyboru dokonywałem dosyć świadomie mając wszystkie telefony producentow z tzw flagowcow w reku i bawiac sie nimi przez jakis czas.
Acha tryb Stamina robi robote, od wczoraj wieczorem zuzyło 25% baterii a ciagle właczone jest Wi-Fi/3G plus synchronizacja.