To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 02 Sie, 2012

Genialne w swojej prostocie... nie wiem czy to oficjalna reklama ale pomysł przedni:

PiTT - Czw 02 Sie, 2012

http://www.tvn24.pl/ogien...a,268504,s.html
ależ wstyd :wall:

Bart - Czw 02 Sie, 2012

żenada festelna...
M - Czw 02 Sie, 2012

Obciach troche, ze wzgledu na poległych powstańców i tych jeszcze żyjących należało się zachować godnie pomimo wątpliwej przyjemności obecności paru osób.

Z drugiej strony Pani Prezydent wygłasza płonne przemowy a nie zabrała głosu żeby wypieprzyć pomnik czterech śpiących którego nieprawość utwierdza chociażby właśnie historia powstania...

Jacek - Czw 02 Sie, 2012

M napisał/a:
Obciach troche,

no TROCHĘ tak...

PiTT - Czw 02 Sie, 2012

nie ma w tym przypadku drugiej strony...
szkoda nawet komentować takiego zachowania

M - Czw 02 Sie, 2012

Bardzo (lepiej?)
Jacek - Czw 02 Sie, 2012

M napisał/a:
Bardzo (lepiej?)

o wiele.

Jakarti - Czw 02 Sie, 2012

dzik napisał/a:
Jak rok temu dzzielnicowy sprawdzal moja opinie w "nowym srodowisku" to sasiadki krecily nosami na bron w bloku, gdy byla awantura na klatce to do mnie przybiegly.

jak to? wszyscy w bloku wiedza, że masz broń w domu?! lol.

PiTT napisał/a:
http://www.tvn24.pl/ogien...a,268504,s.html
ależ wstyd :wall:

Piter,
byłem tam wczoraj ok 2 w nocy. z grupką znajomych. na tle pomnika robili sobie zdjecie "ludzie" z polską flagą i pokrzykiwali do siebie" "biała Polska" , ONR... Straz Miejska, ktora byla 5 metrow od nas widzac, ze zwrocilismy uwage cholocie doslownie wsiadla do samochodu i zawrocila zeby nie widziec co sie dzieje. dopiero gdy Magda do nich podeszla to przysli i spytali czy maja wezwac policje.. na to ida nasze podatki..

PiTT - Czw 02 Sie, 2012

młodzież wszechpolska wypowiedziała się że nie ma wolnej polski...
w sumie jest wolna polska i mogę napisać że to banda spedalonych nieudaczników, czyż nie?

M - Czw 02 Sie, 2012

Mozesz. Na tym polega demokracja.
A deptanie pogladow to faszyzm.

PiTT - Czw 02 Sie, 2012

M napisał/a:
Mozesz. Na tym polega demokracja.
A deptanie pogladow to faszyzm.

eksponowanie tych poglądów w takim momencie to zwyczaje prostactwo i debilizm
bo nie wiem czy bardziej to wynika z braku wychowania czy też pustce w głowie, chyba po części tego i tego
ja nie wychodzę na ulicę i nie wykrzykuję swoich poglądów
Maciek, zaczynam odbierać że Ty bronisz tych bojówkarzy, mam nadzieję że się mylę i po prostu starasz się być sprawiedliwym adwokatem ;)

M - Czw 02 Sie, 2012

Nikogo nie bronie, uwazam ze gwizdy to skandal na takich obchodach, powstancy na pewno nie chcieli takiej podzielonej polski. Trzeba umiec sie zachowac.

Odnosze sie do tego co napisales ze napisali w oswiadczeniu ze niema wolnej polski - zamiast to obsmiac trzeba zapytac "dlaczego tak uwazasz?" wtedy masz szanse sie czegos dowiedziec.

anjas - Czw 02 Sie, 2012

Niestety po raz kolejny daliście się zmanipulować przez mainstreamowe media, które kłamią zamiast informować.
Warto poczytać jak było naprawdę w jedynym medium, które nie kłamie tylko informuje:
http://niezalezna.pl/3155...ja-pozniej-atak

PiTT - Czw 02 Sie, 2012

a jeśli faktycznie tak było...
a jeśli rzeczywistość jest tylko snem z którego nie można się przebudzić...
:]