Bo to nie jest polityka tylko rozmawiamy o historii i dobrym wychowaniu oraz poszanowaniu
No dobrze.
Ale dlaczego nie mamy oddzielnego wątku o polityce?
+1Anonymous - Czw 02 Sie, 2012 Kupiłem dziś w biedronce dremelka , jednak nie zdążę podłubać przy głowicy przed Kielcami PieQt - Czw 02 Sie, 2012 wpłaciłeś już na kielce...za ile odsprzedajesz miejscówkę heheheAnonymous - Czw 02 Sie, 2012 oponuje przeciw mataczenie na moją niekorzyść Barejka - Czw 02 Sie, 2012 Czesio, jedziesz na kielce? Karwa jade z Tobo na prawym M - Pią 03 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Ok
oczywiście to co napisałeś jest jakimś argumentem, ale na tej zasadzie niemcy powinni być teraz odizolowani od świata wysokim murem i z pokolenia na pokolenie płacić za czyny swoich przodków...
Nie badzmy absurdalni...
Ten pomnik to mniej wiecej ma sie tak do historii jak w przykladzie
Dwoch sasiadow gwalcilo sasiadke na klatce schodowej, ten drugi jej na koniec poderznal gardlo a pierwszy uciekl. Nastepnie po umorzeniu sledztwa ktore prowadzil drugi sasiad, kazal sobie postawic pomnik przed blokiem ktory mowi ze on sam wyzwolil te kobiete z rak pierwszego sasiada i bohatersko ja uratowal.
A teraz dzieci tej kobiety znajac prawde maja ten pomnik pod domem i musza go ogladac
Tak wlasnie to wyglada.
ok
to teraz wyobraź sobie że ten sąsiad bandyta przyznał się do winy i poszedł siedzieć, ale miał bardzo liczną rodzinę, niektórzy z nich nawet uczestniczyli w gwałtach i morderstwach... owa rodzina słynęła wyrobów które cieszyły się bardzo dobrą jakością
kuriozum w całej tej sytuacji stanowi fakt, iż dzieci zamordowanej bardzo chętnie korzystają z usług oraz kupują produkty wytwarzane przez rodzinę oprawcy...
sorry Maciek, ale z tego co piszesz to powinniśmy być wiecznie w stanie wojny z ruskimi i przy okazji niemcami za to co zrobili, wywalić wszystkich obcokrajowców niechcianego pochodzenia a na koniec zniszczyć wszystkie symbole które nam się nie podobają
kiedy burzymy pałac kultury?
No dobrze, a co bys powiedzial zeby tam stal pomnik bohaterskich nazistow? Przeciez jestesmy z niemcami w dobrych stosunkach.
Chyba ze nadal nierozumiesz to nie bede kontynuowal.was79 - Pią 03 Sie, 2012 http://wyborcza.biz/bizne...?as=1&startsz=x
poczytajcie co pisali widzowie do Krajowej Rady M - Pią 03 Sie, 2012 Nihil novi milordzie...was79 - Pią 03 Sie, 2012 ale nawet trochę śmieszne te listyMaciusiowy - Pią 03 Sie, 2012
"Powiedz mi tępy człowieku dlaczego ja katolik muszę oglądać programy ateisty pederasta prostytutki dlaczego ja katolik nie mam alternatywy na multipleksie czekam kiedy zdechniesz z przepicia za judaszowe srebrniki." - widać, że to pisał katolik czystej wody - tolerancyjny i pokorny M - Pią 03 Sie, 2012 http://www.flaris.pl/lar01/
To małe gówno lata 700km/h i jest w 100% polskiePiTT - Pią 03 Sie, 2012
M napisał/a:
Chyba ze nadal nierozumiesz to nie bede kontynuowal.
dawno nie byłem w rejonach praskich... ale chyba prowadzimy dyskusję nad rozlanym mlekiem...kamil - Pią 03 Sie, 2012 cyt. "Frankfurter Allgemeine Zeitung donosi, że przyszłość Nurburgringu nie jest już tak ponura, jak kilka tygodni temu. Szefowie toru uzgodnili z władzami gwarancję w wysokości 254 mln EUR, która pozwoli obsłużyć zaległości. Równolegle trwają rozmowy z potencjalnymi inwestorami. Szef Nurburgringu Jorg Lindner powiedział, że bardzo optymistycznie podchodzi do wyścigu na swoim torze w przyszłym roku"M - Pią 03 Sie, 2012 Masz racje, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - pogwizdali i przestali.PiTT - Pią 03 Sie, 2012
M napisał/a:
Masz racje, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - pogwizdali i przestali.