To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Mucha - Czw 02 Sie, 2012

siema napisał/a:
M napisał/a:
Bo to nie jest polityka tylko rozmawiamy o historii i dobrym wychowaniu oraz poszanowaniu

No dobrze.
Ale dlaczego nie mamy oddzielnego wątku o polityce? :)

:rotfl: :rotfl: +1

Anonymous - Czw 02 Sie, 2012

Kupiłem dziś w biedronce dremelka , jednak nie zdążę podłubać przy głowicy przed Kielcami :D
PieQt - Czw 02 Sie, 2012

wpłaciłeś już na kielce...za ile odsprzedajesz miejscówkę hehehe
Anonymous - Czw 02 Sie, 2012

oponuje przeciw mataczenie na moją niekorzyść :rotfl:
Barejka - Czw 02 Sie, 2012

Czesio, jedziesz na kielce? Karwa jade z Tobo na prawym :rotfl: ;D
M - Pią 03 Sie, 2012

PiTT napisał/a:
M napisał/a:
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Ok

;)
oczywiście to co napisałeś jest jakimś argumentem, ale na tej zasadzie niemcy powinni być teraz odizolowani od świata wysokim murem i z pokolenia na pokolenie płacić za czyny swoich przodków...

Nie badzmy absurdalni...
Ten pomnik to mniej wiecej ma sie tak do historii jak w przykladzie
Dwoch sasiadow gwalcilo sasiadke na klatce schodowej, ten drugi jej na koniec poderznal gardlo a pierwszy uciekl. Nastepnie po umorzeniu sledztwa ktore prowadzil drugi sasiad, kazal sobie postawic pomnik przed blokiem ktory mowi ze on sam wyzwolil te kobiete z rak pierwszego sasiada i bohatersko ja uratowal.
A teraz dzieci tej kobiety znajac prawde maja ten pomnik pod domem i musza go ogladac
Tak wlasnie to wyglada.

ok
to teraz wyobraź sobie że ten sąsiad bandyta przyznał się do winy i poszedł siedzieć, ale miał bardzo liczną rodzinę, niektórzy z nich nawet uczestniczyli w gwałtach i morderstwach... owa rodzina słynęła wyrobów które cieszyły się bardzo dobrą jakością
kuriozum w całej tej sytuacji stanowi fakt, iż dzieci zamordowanej bardzo chętnie korzystają z usług oraz kupują produkty wytwarzane przez rodzinę oprawcy...

sorry Maciek, ale z tego co piszesz to powinniśmy być wiecznie w stanie wojny z ruskimi i przy okazji niemcami za to co zrobili, wywalić wszystkich obcokrajowców niechcianego pochodzenia a na koniec zniszczyć wszystkie symbole które nam się nie podobają
kiedy burzymy pałac kultury?
:D

No dobrze, a co bys powiedzial zeby tam stal pomnik bohaterskich nazistow? Przeciez jestesmy z niemcami w dobrych stosunkach.
Chyba ze nadal nierozumiesz to nie bede kontynuowal.

was79 - Pią 03 Sie, 2012

http://wyborcza.biz/bizne...?as=1&startsz=x

poczytajcie co pisali widzowie do Krajowej Rady :rotfl:

M - Pią 03 Sie, 2012

Nihil novi milordzie...
was79 - Pią 03 Sie, 2012

ale nawet trochę śmieszne te listy
Maciusiowy - Pią 03 Sie, 2012

:lol2:

"Powiedz mi tępy człowieku dlaczego ja katolik muszę oglądać programy ateisty pederasta prostytutki dlaczego ja katolik nie mam alternatywy na multipleksie czekam kiedy zdechniesz z przepicia za judaszowe srebrniki." - widać, że to pisał katolik czystej wody - tolerancyjny i pokorny :D

M - Pią 03 Sie, 2012

http://www.flaris.pl/lar01/
:)
To małe gówno lata 700km/h :) i jest w 100% polskie

PiTT - Pią 03 Sie, 2012

M napisał/a:

Chyba ze nadal nierozumiesz to nie bede kontynuowal.

dawno nie byłem w rejonach praskich... ale chyba prowadzimy dyskusję nad rozlanym mlekiem...

kamil - Pią 03 Sie, 2012

cyt. "Frankfurter Allgemeine Zeitung donosi, że przyszłość Nurburgringu nie jest już tak ponura, jak kilka tygodni temu. Szefowie toru uzgodnili z władzami gwarancję w wysokości 254 mln EUR, która pozwoli obsłużyć zaległości. Równolegle trwają rozmowy z potencjalnymi inwestorami. Szef Nurburgringu Jorg Lindner powiedział, że bardzo optymistycznie podchodzi do wyścigu na swoim torze w przyszłym roku"
M - Pią 03 Sie, 2012

Masz racje, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - pogwizdali i przestali.
PiTT - Pią 03 Sie, 2012

M napisał/a:
Masz racje, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - pogwizdali i przestali.

chodzi mi o pomnik :)
http://warszawa.gazeta.pl...e_z_hukiem.html