Cena bez dodatków, foteli Cobra, pasów Sabelt, rozpórki i felg (mogą być jakieś 15-ki alu lub stalowe 14-ki): 6900. Cena całości do negocjacji.
EmerytRs2 - Pon 19 Wrz, 2011 Janusz bier zielonego...
british racing green i te sprawy wiesz...KarQ - Pon 19 Wrz, 2011 MG grzeje się przy miejskiej jeździe i strzelają głowice. Co się dzieje podczas upalania nawet nie chcę myśleć.roj - Pon 19 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
MG grzeje się przy miejskiej jeździe i strzelają głowice. Co się dzieje podczas upalania nawet nie chcę myśleć.
pewnie grzeje się jeszcze bardziej
głowice chyba nie pękają... uszczelki się poddają
z drugiej strony trochę osób to upala chyba w uk no i był w colin mcrae rally 2
ten konkretny z tego co wiem był składany na dobrych drogich gratach. myślę, że problemem mogłoby być to, że potem niektóre z tych gratów były by nie do dostania gdyby coś się stało. Właściciel mega ogarnia rover mg bo wiele lat sprzedaje części do tych fur i wiedzę ma całkiem sporą.
myślę, że na rajdy to z dupy pomysł ale okazyjne upalanie TD lub taki klasyk dla wyglądu to spoko.ictus - Wto 20 Wrz, 2011
roj napisał/a:
no i był w colin mcrae rally 2
o ile kojarze to tam nie bylo rzadnej oski...
chyba pomysliles z rally championshipJanusz - Wto 20 Wrz, 2011
kaziu1985pn napisał/a:
Janusz,
Cytat:
Cena bez dodatków, foteli Cobra, pasów Sabelt, rozpórki i felg (mogą być jakieś 15-ki alu lub stalowe 14-ki): 6900. Cena całości do negocjacji.
ee synek, kurka, zobacz ile stoja takie seryjne mg zr... koło 8.5-15 kpln
a tu za 6900 masz w gratisie zawias trochę gratów w silniku jakiś cudowny zderzak
a takie mg to było w RBR jak już fydi - Wto 20 Wrz, 2011
ictus napisał/a:
a mini i puma ? roj - Wto 20 Wrz, 2011
ictus napisał/a:
roj napisał/a:
no i był w colin mcrae rally 2
chyba pomysliles z rally championship
faktycznie, było w części 3 i 4 a nie w 2 kaziu1985pn - Wto 20 Wrz, 2011 Janusz, ojcze ja tam angielskim shitem sie nie interesuje