To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

wasq - Wto 20 Wrz, 2011

sie pojawily jakby ktos chial ATS DTC

http://allegro.pl/ats-dtc...1831936116.html

CHRZANEK - Wto 20 Wrz, 2011

Kozak felunie, co prawda do Saxo/106 trzeba zapodać dystansik ok 20mm, więc masa przekroczy 5kg z dystansem ale i tak uważam że są prze-ko-zak.
Gaydek - Śro 21 Wrz, 2011

No nareszcie ktoś uważam, że mam spoko felgi ;) .
Janusz - Śro 21 Wrz, 2011

http://otomoto.pl/nissan-...-C19479608.html zna ktoś to ??
kamil - Śro 21 Wrz, 2011

Bardzo udana i bezawaryjna konstrukcja . P10 i P11 najlepsze Primery. Silnik to zwykła 2.0 130 km fabrycznie zmodzona do 150 km. Jak był serwisowany i nie miał większych kolizji i jest bez rudego to pojeździ drugie tyle :)

dobre były jeszcze takie w TD http://moto.allegro.pl/pr...826492079.html. oczywiście nic to nie idzie i to klasyczny wół, ale bardzo oszczędny i silnik bulletproof :) Zresztą spytaj prezesa, miał taki silnik w almerze.

kamil napisał/a:
Silnik to zwykła 2.0 130 km fabrycznie zmodzona do 150 km.

a to nie ejst przypadkiem ten sam który jest montowany w sunny Gti i Almerze GTI ?? i idąc dalej w sunny GTI-r oraz 200 sx s14 tyle ze z turbiną ??

ogólnie chodziło mi bardziej o to czy ktoś zna ten konkretny egzemplarz :)
twój link nie działa :P

anjas - Śro 21 Wrz, 2011

Janusz napisał/a:
twój link nie działa

usuń kropkie na końcu

kamil - Śro 21 Wrz, 2011

ten sam, co w Almerze GTI a czy dawniej w Sunny to nie wiem. Ale to raczej nie ten silnik co 200 SX.

SR20DEH - Wilepunktowy wtrysk paliwa, z rolakami w popychaczach zaworowych, odcięcie na 7100obr.min, żeliwyny kolektor wydechowy typu 4-2, wałek ssacy o wyzszych krzywkach, stopień sprężania 10:1 (tłoki płaskie), wymiennik ciepła, katalizator spalin
wałki rozrządu (ssący/wydechowy): 248*/240* @ 9,4mm/9mm
Dołączona grafika
Silniki występujące w Primerach GT P11 z czarna pokrywą zaworową
150KM@6300
181Nm@4800

Silniki występujące w Almerach GTi (słabsze nastawy ECU, srebrna pokrywa zaworowa)
143KM@6300
173Nm@4800

Silniki występujące w P11 (odcięcie 6500obr.min, kolektor wydechowy 4-1, mniej agresywny wałek ssący)
wałki rozrządu (ssący/wydechowy): 240*/240* @ 9mm/9mm

inny jest jednak, w sunny siedzia sr20de a gti-r sr20det a tu jest sr20deh
siema - Śro 21 Wrz, 2011

Mamy kogoś w okolicach Ustronia?
http://otomoto.pl/citroen...-C20757878.html

Z ciekawostek, gość powiedział że jak kupował te auto to koledzy kolegi z hothatch.org jechali dla niego oglądać to auto (mówił coś o jakimś żółwiu, ale ja człowieka nie kojarzę).

Może ktoś rzucić okiem na to auto?

Bart - Śro 21 Wrz, 2011

siema napisał/a:
(mówił coś o jakimś żółwiu, ale ja człowieka nie kojarzę).

ze zwierząt to kojarzę rybę, muchę, bizona i czajkę

Yarko - Śro 21 Wrz, 2011

Bart napisał/a:
siema napisał/a:
(mówił coś o jakimś żółwiu, ale ja człowieka nie kojarzę).

ze zwierząt to kojarzę rybę, muchę, bizona i czajkę

jest jeszcze dzik, karaś, bonczek, wróbel, pirania i misiek vel rekin

qbus - Śro 21 Wrz, 2011

a to nie jest to z Kielc ktore wylądowało w Radziszowie, tam została przespawana ćwiartka i poszło właśnie gdzieś w tamte okolice? :)
po zrobienu wyglądało bardzo ładnie.

hmmm... piszę że bezwypadkowy :) ale tamten też był na nowym przodzie, był srebrny, jak ktoś to kupował to faktycznie oglądał je ktoś od nas z klubu i poszedł w tamte okolice... dowiedz się gdzie było kupione to wiele wyjaśni... jak krk/skawina/radziszów to musi być ten egzemplarz. Grzesiek VTS chyba do niego cos sprzedawal jakies graty przed zrobieniem.

martin.h - Śro 21 Wrz, 2011

siema napisał/a:
Z ciekawostek, gość powiedział że jak kupował te auto to koledzy kolegi z hothatch.org jechali dla niego oglądać to auto (mówił coś o jakimś żółwiu, ale ja człowieka nie kojarzę).

Żółw to chyba Łukasz_Evo ;D A auto wydaje mi się, że po Jacowe :>

fydi - Śro 21 Wrz, 2011

niezłe zoo to hh.org