CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007 TAaaaaaaaaaaaaa to jest wlasnie on
W koncu jest z nami Anonymous - Wto 24 Lip, 2007 tak jest M. Kula to ja.
nie mam innego saxo...a z reszta ostatnio to więcej jezdzi jako wozidupa niz rajdówka:)Anonymous - Wto 24 Lip, 2007 no troche mi to zajęło...to mniej wiecej tak szybko właśnie śmigam tym saxo..hehecarlose - Wto 24 Lip, 2007 nasze forum wchodzi już w zacne rejony CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007 Może kolega mamauto opowie troszke o swoim vts'ie mysle ze moze to byc dla innych interesujące M - Wto 24 Lip, 2007 Widze w takim razie ze weryfikacja u Prezesa juz byla 106 - Wto 24 Lip, 2007
mamauto napisał/a:
tak jest M. Kula to ja.
nie mam innego saxo...a z reszta ostatnio to więcej jezdzi jako wozidupa niz rajdówka:)
skad ja to znam :)
a BTW to gonilismy sie razem na sniezce :]mi - Wto 24 Lip, 2007
carlose napisał/a:
nasze forum wchodzi już w zacne rejony
weszło już w lutym: http://forum.hothatch.org...ewprofile&u=301CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007 Buehehehehehe :564:Misiek_lbn - Wto 24 Lip, 2007
hahahaha dobre michasiu :564:CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007 Witajcie nowi i starzy,
oraz "starzy" nowi saxorulez - Wto 24 Lip, 2007
mamauto napisał/a:
tak jest M. Kula to ja.
nie mam innego saxo...a z reszta ostatnio to więcej jezdzi jako wozidupa niz rajdówka:)
Pamiętam jak u Adasia stało kiedyś jeszcze jak czarne było...
Serwisujesz się tam jeszcze?Anonymous - Wto 24 Lip, 2007 goniliśmy to za dużo powiedziane...ja srałem po gaciach jak na pierwszy PZM przystało:) no i najgorsze ze nastepnego nie bylo jeszcze:(
co do autka to nie ma za wiele co opowiadać, troche podlubane, dobre wałki:), bilstein gwint, ireko chroni...ale szpery ciągle brak...dobrze że jeszcze nigdy nie jeździłem ze szperą to przynajmniej nie wiem co trace:)
u Adasia ostatnio juz nie bywam, w zasadzie przebywam teraz w rypinie i toruniu a do wawy nie często zaglądam tak wiec zbyt duzo ambarasu byloby, no ale rady zawsze najcenniejsze są od Adama!Anonymous - Wto 24 Lip, 2007 MAMA UTO - to mama ktora bawi sie w UTO*
*-UTO skrot od UTOPIA- znany stoleczny klub przyjazdny roznym panom.
ps. Czy w Rypinie sie czesto rypie?Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 jak chcesz tak sobie to możesz kojarzyć...kwestia co komu po głowie chodzi:)
nie będę repostował skojarzeniami do mini:)
pozdrawiam