Niemy - Czw 20 Mar, 2008 dla mnie ten co podales wyglada jak oryginal, ale ori chyba kosztuje podobnie(zapytaj Vlodzia)Michał - Czw 20 Mar, 2008 ł±czenie 1 i 6 jest nie w połysku. Nie ori ..Niemy - Czw 20 Mar, 2008 w ori tez takjest Loko - Czw 20 Mar, 2008 Podstawowa róznica to ori jest metalowy, a tu jest jaki¶ plastik Niemy - Czw 20 Mar, 2008
Loko napisał/a:
ori jest metalowy
no way! ori tez plastikMisiek_lbn - Czw 20 Mar, 2008 też mi się wydaje że plastik, przynajmniej u deesa na saxiaki takowy jestLoko - Czw 20 Mar, 2008 No to wasze tłuczone saxofony maj± jakie¶ podróbki z allegro , ja u siebie mam metalowe znaczki 16v.Maciusiowy - Czw 20 Mar, 2008 A ja szukam z kolei znaczków na tył "CITROEN" i "Saxo" ....jaki¶ ch.uj mi wczoraj przejechał po jednym jakim¶ badziestwem. MoRToN - Czw 20 Mar, 2008 Zdj±ć odciski i znzle¶ć sk...iela Loko - Czw 20 Mar, 2008
Maciusiowy napisał/a:
A ja szukam z kolei znaczków na tył "CITROEN" i "Saxo" ....jaki¶ ch.uj mi wczoraj przejechał po jednym jakim¶ badziestwem.
Napisz PW do Grze¶kaVTS, on chyba ma te znaczki, a jeĽdzi bez, więc może Ci sprzeda Misiek_lbn - Czw 20 Mar, 2008 http://cgi.ebay.fr/Pour-C...1QQcmdZViewItem
wow, k-mart, bierzVlodarsky - Czw 20 Mar, 2008 nowe s± drogie - naprawde drogiek-mart - Czw 20 Mar, 2008
Loko napisał/a:
No to wasze tłuczone saxofony maj± jakie¶ podróbki z allegro , ja u siebie mam metalowe znaczki 16v.
moze Twoj jest podrobka? a ostatni wlasciciel wycial sobie z kawalka blachy szymlorek - Czw 20 Mar, 2008 200zł i 6pkt motyla noga wjechałem w bagażnik berlingo na wyjezdzie z autostrady,motyla noga tak to jest jak się je bułke, rozmawia przez telefon, patrzy na zegarek i na koniec dopiero prowadzi samochód..
Straty niewielkie w sumie, zderzak plyta pod silnik do pospawania bo pękła w jednym miejscu, Gorzej ze chyba sie zamek poruszył bo maski otworzyć nie moge mimo ze jest praktycznie nie tknięta FCUK
NA pocieszenie powiem tylko ze po zimowym incydencie zderzak nie byl wymieniony jeszcze i wciaz byl to ten sam popękany a nowy l;ezy juz pomalowany od miesiaca na balkonie k-mart - Czw 20 Mar, 2008
szymlorek napisał/a:
Gorzej ze chyba sie zamek poruszył bo maski
uuuuu to grubo, teraz napewno przedni pas do wymiany oraz obie podluznice, silnik pewnie sie uszkodzil i ewentualnie skrzynia
Przy takim dzwonie wstawil bym pol samochodu czyli caly przod, tak dla pewnosci