To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Niemy - Czw 20 Mar, 2008

dla mnie ten co podales wyglada jak oryginal, ale ori chyba kosztuje podobnie(zapytaj Vlodzia)
Michał - Czw 20 Mar, 2008

ł±czenie 1 i 6 jest nie w połysku. Nie ori ..
Niemy - Czw 20 Mar, 2008

w ori tez takjest :)
Loko - Czw 20 Mar, 2008

Podstawowa róznica to ori jest metalowy, a tu jest jaki¶ plastik ;)
Niemy - Czw 20 Mar, 2008

Loko napisał/a:
ori jest metalowy

no way! ori tez plastik

Misiek_lbn - Czw 20 Mar, 2008

też mi się wydaje że plastik, przynajmniej u deesa na saxiaki takowy jest
Loko - Czw 20 Mar, 2008

No to wasze tłuczone saxofony maj± jakie¶ podróbki z allegro :rotfl: , ja u siebie mam metalowe znaczki 16v.
Maciusiowy - Czw 20 Mar, 2008

A ja szukam z kolei znaczków na tył "CITROEN" i "Saxo" ....jaki¶ ch.uj mi wczoraj przejechał po jednym jakim¶ badziestwem. :<
MoRToN - Czw 20 Mar, 2008

Zdj±ć odciski i znzle¶ć sk...iela :bad: :aua:
Loko - Czw 20 Mar, 2008

Maciusiowy napisał/a:
A ja szukam z kolei znaczków na tył "CITROEN" i "Saxo" ....jaki¶ ch.uj mi wczoraj przejechał po jednym jakim¶ badziestwem. :<

Napisz PW do Grze¶kaVTS, on chyba ma te znaczki, a jeĽdzi bez, więc może Ci sprzeda :)

Misiek_lbn - Czw 20 Mar, 2008

http://cgi.ebay.fr/Pour-C...1QQcmdZViewItem
wow, k-mart, bierz

Vlodarsky - Czw 20 Mar, 2008

nowe s± drogie - naprawde drogie
k-mart - Czw 20 Mar, 2008

Loko napisał/a:
No to wasze tłuczone saxofony maj± jakie¶ podróbki z allegro :rotfl: , ja u siebie mam metalowe znaczki 16v.

moze Twoj jest podrobka? a ostatni wlasciciel wycial sobie z kawalka blachy ;)

szymlorek - Czw 20 Mar, 2008

200zł i 6pkt motyla noga wjechałem w bagażnik berlingo na wyjezdzie z autostrady,motyla noga tak to jest jak się je bułke, rozmawia przez telefon, patrzy na zegarek i na koniec dopiero prowadzi samochód.. ;)

Straty niewielkie w sumie, zderzak plyta pod silnik do pospawania bo pękła w jednym miejscu, Gorzej ze chyba sie zamek poruszył bo maski otworzyć nie moge mimo ze jest praktycznie nie tknięta :/ FCUK

NA pocieszenie powiem tylko ze po zimowym incydencie zderzak nie byl wymieniony jeszcze i wciaz byl to ten sam popękany :D a nowy l;ezy juz pomalowany od miesiaca na balkonie :D

k-mart - Czw 20 Mar, 2008

szymlorek napisał/a:
Gorzej ze chyba sie zamek poruszył bo maski

uuuuu to grubo, teraz napewno przedni pas do wymiany oraz obie podluznice, silnik pewnie sie uszkodzil i ewentualnie skrzynia :/
Przy takim dzwonie wstawil bym pol samochodu czyli caly przod, tak dla pewnosci ;)