zefir - Śro 30 Paź, 2013 dobra sprawdzone, 2 dni robocze z1 może wytrzymać, przy ciagle wlaczonej sieci 3g w pracy/w domu wifi, pelna synchronizacja typu mejl/fb/endo plus jakies lajtowe gierki na kibel. Czas ekranu okolo 5h. cieszy mnie to bardzo dzik - Śro 30 Paź, 2013 a weź zrób fotkę jakiejś gazety z bliska, zobaczymy czy masz takie rozmycie jak u mniezefir - Śro 30 Paź, 2013 dobra tu wrzuce właśnie ładuje fotki
https://drive.google.com/file/d/0Bx4Ydoj-WCWpOU56X0t0UUdBdzA/edit?usp=sharingdzik - Śro 30 Paź, 2013 To samo, rozmydlenie w dziwnym miejscu.zefir - Śro 30 Paź, 2013 gdzieś czytałem, że ciągle będzie modyfikowany soft pod aparat, a ja osobiscie aparatu nie używałem wogole . A jak u Ciebie z gwarancja wyszło?dzik - Śro 30 Paź, 2013 Nie zgłaszałem jeszcze, ale na kilku portalach w zdjęciach testowych widziałem ten błąd . U mnie z bliska jest zawsze, z daleka raz się przytafiło.
Zobacz płotek po prawej stronie:
http://www.gsmarena.com/s...ew=987&idPage=8zefir - Śro 30 Paź, 2013 Faktycznie, ciekawe do jakiego stopnia jest to problem hardwarowy i czy skorygują to softem.dzik - Śro 30 Paź, 2013 Na dwoje babka wróżyła. Soft i tak pewnie koryguje sporo geometrię jak w każdej nowej konstrukcji i ta korekta mogła to robić. Albo wina optyki w dwóch możliwościach, stała, albo gorzej "jak się ułoży" a znając życie w serwisie nigdy nie ułoży się źle.zefir - Śro 30 Paź, 2013 w razie czego bede odkopywał stara znajomość z sony centre. Narazie do moich zastosowań telefon wyrabia 120% tego co oczekiwałem po nim i nie ukrywam że z zakupu jestem mega zadowolonybizon - Śro 30 Paź, 2013 do czasu
kurf, archidroid chyba jednak nie rozwiąże problemów. nowa wersja romu co 2 dni, ze stabilnością średnio, musze jeszcze powalczyć z softem klawiatury, bo on może bruzdzic...Chloru - Śro 30 Paź, 2013 Paranoid albo CM?bizon - Śro 30 Paź, 2013 Zobaczymy, jakby co wczesniej raczej Revolution.
Poki co wywalilem swiftkeya i wrzucilem touchpala. Wstepnie widac poprawe, ale poki co za krotko, zeby byc pewnym.Muzykant - Śro 30 Paź, 2013 Lol... Dzisiaj sie uwzialem ze pomacam sobie w Euro LG G2, niestety, 2 salony w wawie maja, totalnie nie po drodze... Wpadlem wiec do reala zapytac czy moga sciagnac jeden na polke, odpowiedz, niestety sklepy nie moga tego telefonu sciagac na wystawe, masakra jakas...dzik - Czw 31 Paź, 2013 A ja mam nowszą przypadłość w Z1, drugi raz rostawiam do ładowania na noc i kończy na 49% faldzip - Czw 31 Paź, 2013
dzik napisał/a:
A ja mam nowszą przypadłość w Z1, drugi raz rostawiam do ładowania na noc i kończy na 49%
Xperia U ma taka przypadlosc, ze wlasnie konczy ladowanie na 50%, ale jak odlaczysz to co jakis czas przybywa % - ładuje się z powietrza