To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Pon 10 Lut, 2014

Dzięki Mrozu, temat odpuszczony na 100% po twoim poście.
Mrozu - Pon 10 Lut, 2014

poszukajcie wersji USA 3.0 v6 220KM w automacie. bardzo fajnie jeździ, spalanie po mieście 12-16L, bezproblemowo znosi LPG.
Kamill - Pon 10 Lut, 2014

Mrozu napisał/a:
poszukajcie wersji USA 3.0 v6 220KM w automacie. bardzo fajnie jeździ, spalanie po mieście 12-16L, bezproblemowo znosi LPG.

Przekazałem, jeszcze raz dzięki :)

roj - Pon 10 Lut, 2014

anjas napisał/a:
Bo kurcze, nie często spotyka się żeby ktoś napisał: "samochód to trup, sypie się jak choinka na Matki Boskiej Gromnicznej... zaraz będzie do sprzedania".

szkoda, że nie mogę znaleźć w necie śladu po moim ogłoszeniu ze sprzedaży Subaru Justy :D :D:D

Święty - Wto 11 Lut, 2014

http://allegro.pl/volvo-v...3947606819.html

a może coś takiego?

ciekawe ile to pali :P

karoluPL - Wto 11 Lut, 2014

Święty napisał/a:
ciekawe ile to pali

no tak pewnie jedną paczkę dziennie.

a na imprezach to więcej. ;D

Święty - Wto 11 Lut, 2014

karoluPL napisał/a:
Święty napisał/a:
ciekawe ile to pali

no tak pewnie jedną paczkę dziennie.

a na imprezach to więcej. ;D

no właśnie tego się obawiam,
ale ja nie palę wiec może fura niech sobie pali za mnie :P

leszq - Śro 12 Lut, 2014

Z racji nieobecności Barta, łap:

https://www.spritmonitor....220&powerunit=2

Bart - Śro 12 Lut, 2014

:] Przy najbliższej okazji zgłoś się po pomuka.
pcs - Śro 12 Lut, 2014

nowsze wersje 2,5t od volvo pala w uj malo, moj wspolnikosasiad od 5 lat jezdzi s60R 300km w manualu. W Warszawie pali 12-12,5 , w trasie ponizej 10litrow i to latajac pod 180 kmh miejscami.

Swoja droga, jakbys jednak chcial s60R to daj znac, moze ziom bedzie sprzedawal na wiosne.

Anonymous - Śro 12 Lut, 2014

pcs, a jak jezdzi taka erka??bo pamiętam ze w top girze narzekali.po ile takie chodzą ??
pcs - Śro 12 Lut, 2014

Auto jest dosc twarde, nawet w trybie komfortowym (sa 3 tryby pracy zawieszenia) i ma duzy promien skretu co utrudnia parkowanie.

Pozatym nie jest to M3 ale pewnie prowadzi sie nie gorzej niz s4. Naped to haldex, nic sie z nim nie dzieje, ale na tor sie nie nadaje. Ulatwia za to zycie w zimie. Na waskie winkle typu tor lublin to jest masakra.

Auto ma rewelacyjne fotele i ogolnie fajny srodek. W pelnym komforcie sie tym lata autostradami z predkosciami do grubo ponad 200.

Hamulce sa super 4x duze brembo.

Koszt utrzymania ujdzie, szczegolnie przy wspomnianym s4 czy innych tego typu autach. Silnik sie nie psuje. Zawias pneumatyczny kosztuje ok 2tys za amor albo nawet mniej, wiec ujdzie. Rozrzad kosztuje chyba 700zl a nie 7000zl jak ww. Audi. Tarcze klocki jak inne brembo.

Najlepsza jest cena bo jakos miedzy 20000 a 35000.

was79 - Śro 12 Lut, 2014

Widzę też, ze z tyłu sporo miejsca oferuje :D

pcs - Śro 12 Lut, 2014

no tu ktos sobie akurat jaja zrobil, miejsca jak w kazdym s60, wiecej jak w BMW3, tyle co w S4. Jechalem tym w 4 chlopa (oprócz mnie wszyscy ponad 190cm) i bez wiekszych problemow. Przy pelnym zaladunku wiekszy problem jest ze skokiem zawieszenia niz miejscem.
Anonymous - Śro 12 Lut, 2014

Ciekawy pomysł,słyszałem tylko ze problemy z odsprzedażą tego są