To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

M - Nie 05 Sty, 2014

Czarny humor na czasie - mimo wszystko rozbuchanie tematu na skalę "Madzi", a wystarczyłoby gnoja powiesić.

Vlodarsky - Nie 05 Sty, 2014

Chyba trzeba zacząć od siebie i własnego podwórka Maćku i Bonku :)
Co najmniej dwie osoby z naszego starego heczheta nie wiedzą do czego służą kierunkowskazy, a my tu rozmawiamy o Warszawie vs. reszta Polski.

M - Nie 05 Sty, 2014

O mnie mowisz? ;D
Gadamy troche Marku o efekcie skali, to że ja czy ktoś inny poprawi coś w technice jazdy nie zmieni faktu że to miasto jest przeładowane komunikacyjnie i nie posiada ani jednej pełnej pętli obwodnicy a to co jest zwyczajnie jest niedrożne.

Bardzo podobało mi sie w nottingham, w promieniu 1-3km od każdego domu wpadasz na sieć dwujezdniowych dwupasmowych dróg lokalnych (ograniczenie do naszych 110km/h) które doprowadzają Cie do najbliższej autostrady lub innej dzielnicy, nikt się nigdzie nie spieszy bo na luzie wszędzie zdążysz, wszystko jest drożne.

M napisał/a:
O mnie mowisz? ;D

Nie Maćku :) Nie chcę mówić kto bo to nie ma znaczenia - każdy z nas jakieś błędy popełnia.

Bonczek - Nie 05 Sty, 2014

Ja z kolei nie jestem ze starego heczheta więc też nie chodzi o mnie :>
Michał - Nie 05 Sty, 2014

chyba chodzi o mnie :D
PiTT - Nie 05 Sty, 2014

Michał napisał/a:

TY KOORWO!

:rotfl:
ale bardzo mnie irytuje nieuzywanie kierunków ;)

Przestańcie...bez znaczenia. Ja dwa razy pojechałem tak, że do dzisiaj się wstydzę opowiadać. Każdy coś. Chciałem tylko nakreślić jak bardzo patrzymy na innych nie zaglądając do siebie.
Michał - Nie 05 Sty, 2014

PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:

TY KOORWO!

:rotfl:

:rotfl: :rotfl:

Cytat:
patrzymy na innych nie zaglądając do siebie.

+1

M - Nie 05 Sty, 2014

No patrzymy, zawsze jak wskazujemy kogos palcem to tylko jednym a reszta wskazuje na nas tylko ze to nie jest zrodlo tego problemu bo moim zdaniem t scisk powoduje dzicz chociaz i czesciowo na odwrot :D

PiTT napisał/a:

A mnie równie mocno denerwuje włączanie kierunkowskazu podczas manewru skrętu, a nie przed.

M - Nie 05 Sty, 2014

A taki motyw, blndynka w alfie romeo wlacza sie do ruchu na jednokirunkową ulice z dwoma pasami i przy nakazie skretu w prawo wrzuca kierunek w lewo zeby zasygnalizowac chec zajecia od razu lewego pasa?
PiTT - Nie 05 Sty, 2014

albo stojac na swiatlach z mozliwoscia skretu w lewo... ustawiasz sie za takim autem ktore nie sygnalizuje checi skretu, tylko zapali sie zielone a ten JEB! kierunek, noszzz koorwa mac
:D

M - Nie 05 Sty, 2014

PiTT napisał/a:
albo stojac na swiatlach z mozliwoscia skretu w lewo... ustawiasz sie za takim autem ktore nie sygnalizuje checi skretu, tylko zapali sie zielone a ten JEB! kierunek, noszzz koorwa mac

Za to powinna byc kara - wjazd w dupe i przepchniecie na chama przez skrzyzowanie na wprost :rotfl:

Bonczek - Nie 05 Sty, 2014

PiTT napisał/a:

To są mistrzowie!