PiTT - Pon 19 Maj, 2014 a tera hit!
w zeszlym tyg. bylem w wawie i w ciagu dnia zapalila mi sie kontrolka czujnika oleju
stan ok, wiec chyba nie jest zle
wizyta w ROWIŃSKIM i diagnoza, uszkodzony czujnik poziomu oleju, ale mozna jezdzic bo oni na miejscu nie maja takiego czujnika
wrocilem do Wro i umowilem sie w swoim aso
pierwsze pytanie serwisanta czy przypadkiem jakis gryzon nie przegryzl kabelka... mowie ze nie ma takiej opcji bo to sie zapalilo w ciagu dnia po ruszeniu z parkingu w centrum...
po chwili wychodzi do mnie uśmiechniety koleś i zaprasza
auto na podnosniku i wyraznie, bez sciagania oslony widac przegryziony kabelek
i ja sie pytam, jak KOORWA te pizdy z ROWINSKIEGO mogli tak zdiagnozowac usterke i wypuscic auto??
to jest na serio skandal
chcialo im sie podpinac pod kompa i diagnozowac, zamiast wziac auto na podnosnik i sprawdzic czy np. wtyczka sie nie wypiela
pierwszy raz mialem taka sytuacje ze jakas kuna czy szczur dobrala sie do kabelka
podobno co chwila do serwisu przyjezdzaja klienci ktorzy tez dali by sobie reke uciac ze nie mogl to byc jakis gryzon
u mnie na szczescie tylko kabelek, ale zdarzaja sie przypadki jak odgryzaja cale rury dolotowe Jakarti - Pon 19 Maj, 2014
PiTT napisał/a:
i ja sie pytam, jak KOORWA te pizdy z ROWINSKIEGO mogli tak zdiagnozowac usterke i wypuscic auto??
to jest na serio skandal
chcialo im sie podpinac pod kompa i diagnozowac, zamiast wziac auto na podnosnik i sprawdzic czy np. wtyczka sie nie wypiela
PROSTA KOORWA ODPOWIEDZ JEST NA TWOJE PYTANIE
WROCŁAW TO WIEŚ I GRYZONIE MA NA STANIE,
A WARSZAWA TO MIASTO, GDZIE SZCZURA NIE ZASTANIESZ Kenet - Pon 19 Maj, 2014 Anonymous - Pon 19 Maj, 2014 za to my z wiaderka mogiemy opierdolic fura pod blokiem i zaden chuj nie ma prawa sie dojebać Jakarti - Pon 19 Maj, 2014 jade! Anonymous - Pon 19 Maj, 2014 dawaj,dawaj,juz z rok obiecujesz ze wpadniesz w odwiedzinyJakarti - Pon 19 Maj, 2014 bylem ale Ciebie nie bylo! Niemy - Pon 19 Maj, 2014 potwierdzam, bylimy rozym!PiTT - Pon 19 Maj, 2014
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
to jest na serio skandal
PROSTA KOORWA ODPOWIEDZ JEST NA TWOJE PYTANIE
WROCŁAW TO WIEŚ I GRYZONIE MA NA STANIE,
A WARSZAWA TO MIASTO, GDZIE SZCZURA NIE ZASTANIESZ
nic nie rozumiesz
to wlasnie w wawie mi cos przegryzlo a nie we wro
czaisz? Anonymous - Pon 19 Maj, 2014 ha,i co teraz,wieśniaki !!!Anonymous - Pon 19 Maj, 2014
Jakarti napisał/a:
bylem ale Ciebie nie bylo!
a faktycznie,sorka byłem na eksporcieJakarti - Pon 19 Maj, 2014
PiTT napisał/a:
nic nie rozumiesz
czaisz?
spierdoliles rymowanke
tak czy siak nie mozna przypisywac wszystkiego co zle do warszawy
ani wszystkiego co dobre do wrocka
jarasz sie wrockiem i mnie to cieszy ale czasem troche chyba przedkladasz przypadek nad zdrowy rozsadek
w warszawie tez dzieja sie dobre i zle rzeczy. zakladam, ze tak samo jest we wrocku. tepe chuje sa niestety wszedzie.PiTT - Pon 19 Maj, 2014
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
nic nie rozumiesz
czaisz?
spierdoliles rymowanke
przepraszam
zanizylem tez statystyke zadowolonych klientow aso vw rowinski - piaseczno Chloru - Pon 19 Maj, 2014 Piaseczno to nie Warszawa! PiTT - Pon 19 Maj, 2014
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
nic nie rozumiesz
czaisz?
jarasz sie wrockiem i mnie to cieszy ale czasem troche chyba przedkladasz przypadek nad zdrowy rozsadek
nawet nie myslalem o tym w ten sposob, ale cos jest na rzeczy skoro o tym piszesz
wskazalem niekompetencje pracownikow aso a to ze inne aso zrobilo swoja robote poprawnie to chyba nie powod do skladania im gratulacji i odpalania szampana