Dobra impra, niezależna podsumowała to zdjęciem ze świniami w błocie
bo niezależna jest niezależna Walle - Śro 08 Sie, 2012 świetny materiał M.kamil - Śro 08 Sie, 2012 Fajnie, że młodzież potrafi się jeszcze spontanicznie bawić. Fajnie, że wrzuciłeś MM - Śro 08 Sie, 2012 Moim zdaniem to jest dobra relacja, bez zbędnych komentarzy pokazane jak jest - czy sie komu podoba czy nie to już jego.
Imho takie powinno być właśnie dziennikarstwo w PL.PiTT - Śro 08 Sie, 2012 błoto, gitary i naćpane małolaty... sięgam po penis martin.h - Śro 08 Sie, 2012 Super, lepiej zasiąść przed 50 calowym TV, włączyć Adele z DVD i sączyć drogie drinki M - Śro 08 Sie, 2012 Co kto lubi i nie lubikamil - Śro 08 Sie, 2012 Pitt, ale jest Peace & Love. Ja też bym się kiepsko odnajdywał w takim klimacie. Wolę imprezy typu Opener, FreeForm czy Coke live, ale lepiej że bzykają się w błocie, śmieją i tańczą przy mandolinie niż łażenie bez sensu w dresach po osiedlu z labadziarami bez zębów, klącymi jak najgorszy menel.GeKo - Śro 08 Sie, 2012 Jest zapotrzebowanie, jest produkt PiTT - Śro 08 Sie, 2012
kamil napisał/a:
... łażenie bez sensu w dresach po osiedlu z labadziarami bez zębów, klącymi jak najgorszy menel.
nigdy Ci to nie przeszkadzało... Jakarti - Śro 08 Sie, 2012 kamil,
zgadzam się.
dopoki nikogo tam nie mordują to niech się bawią.
jeden lubi jak mu loda robią, a drugi lubi o tym gadac z kolegami Cartoon - Śro 08 Sie, 2012 kamil - Śro 08 Sie, 2012 wiem, dlatego przykro zrobiło mi się jak zrobiłeś sobie zęby M - Śro 08 Sie, 2012 Dla Rasputina: http://www.kolekcja126.pl/modele