co do primery to jak 80% fur w Polsce jest puszczona na czerwonym valtecu , te wtryski mogą na maxa obsłużyć 30KM z jednego gara wiec sporo za mało jak dla tej primery
musiała niestety mieć ubogo no chyba ze właściciel kręcił ja do 3 tys
trzeba by było targnąć głowice zobaczyć jak zawory i przylgnie, wsadzić wydajniejsze wtryski i reduktor albo zdemontować lpg
jak mowa o tej która wklejałem, to jest tak jak mówisz, i powyżej 4 tys z automatu lała paliwem... gość ma jechać chyba dzisiaj to ogarniać, wymiana wtrysków + mapa sterownika...Janusz - Wto 27 Wrz, 2011
jozekrj napisał/a:
co do primery to jak 80% fur w Polsce jest puszczona na czerwonym valtecu , te wtryski mogą na maxa obsłużyć 30KM z jednego gara wiec sporo za mało jak dla tej primery
musiała niestety mieć ubogo no chyba ze właściciel kręcił ja do 3 tys
trzeba by było targnąć głowice zobaczyć jak zawory i przylgnie, wsadzić wydajniejsze wtryski i reduktor albo zdemontować lpg
jak mowa o tej która wklejałem, to jest tak jak mówisz, i powyżej 4 tys z automatu lała paliwem... gość ma jechać chyba dzisiaj to ogarniać, wymiana wtrysków + mapa sterownika... ja się tam nie znam na lpg, wiec pisz co wiesz Jakarti - Wto 27 Wrz, 2011 ile masz lat, ze nie umiesz posta edytowac, Panie Januszek? jozekrj - Wto 27 Wrz, 2011 mowa o tej czerwonej GT
wtryski Hana 2000 (budżetowo magic jet)
reduktor Zavoli zeta s / AC r01
komp najlepiej Stag 300+
i przy POPRAWNYM montażu i strojeniu będzie miało 150 kuniStacho - Wto 27 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
http://otomoto.pl/nissan-primera-gt-top-sport-C19479608.html zna ktoś to ??
tak, i potrzebuje jaki męski samochód, a nie wózek na zakupy może tez byś zmienił??was79 - Śro 28 Wrz, 2011 Nie mogę, bo żadnego chłopaka nie wyrwę.no name - Śro 28 Wrz, 2011 Kup smarta, na niego dobrze się facetów wyrywa was79 - Śro 28 Wrz, 2011 Ale słabo z akcją w środku