jaka tam agresja jest ?? bo nie kumam.
Koleś chciał zawrócić, nie spojrzał w lusterko ze jado motorky i tyle. PRzeprosili się i rozjechali dalej.
Tak jest szefie. To byl sarkazm.Michał - Śro 08 Sie, 2012 ups !
trzeba było tak od razu bo oglądałem to z 10 razy karoluPL - Śro 08 Sie, 2012
tego nie sfinansujesz, to je amber amelinium
a tak na serio, to grubo w pento zrobili ludzi Bonczek - Śro 08 Sie, 2012 Pum jest gorszy motyw ze skuterami - ruszasz skuterem spod świateł, jakiś pojeb od razu na pomarańczowym daje w pizde, wyprzedza Cie i za 40m stoi w korku ale tak Ci zajedzie droge zebys sie nie przecisnal pum - Śro 08 Sie, 2012 jedna i 2 sytuacja hamska, dlatego standardowo dobrze by bylo jakby obie strony pomyslaly zanim cos zrobia... ja akurat mialem na mysli mistrza na skuterku ktorego 3 razy wyprzedzalem na trasie z uleza, bo akurat trafilem na czerwone swiatlo, a potem mnie wyprzedzil bo glupi ja zwolnilem w zabudowanym (kolo mial totalnie w dupie jakiekolwiek znaki - zapial te 85 i tylko czerwone swiatlo go zatrzymywalo...).Bonczek - Śro 08 Sie, 2012 Racja pum GeKo - Śro 08 Sie, 2012
Głupich nie sieją, sami się rodzą.Cassis - Śro 08 Sie, 2012 http://www.tvn24.pl/zrobi...a,269944,s.htmlarssss - Czw 09 Sie, 2012 z amber gold to było od początku wiadome ,że tak będzie tak samo z OLT . W końcu każdy biznes tego kolesia okazywał się przekrętem. Sam dawno temu mówił,że ma gdzieś długi i komorników ,bo ma tak dużo kasy,żę go to po prostu nie obchodzimartin.h - Czw 09 Sie, 2012 Ja tylko nie rozumiem jak osoba skazana za takie przestępstwa może zakładać kolejne tym podobne firmy, w głowie mi się to nie mieści M - Czw 09 Sie, 2012 W Polsce można wszystko jak się tylko ma przyjaciół w odpowiednim miejscu
Coraz bardziej staczamy się w gospodarkę w stylu ukraińskim/rosyjskimanjas - Czw 09 Sie, 2012
M napisał/a:
W Polsce można wszystko jak się tylko ma przyjaciół w odpowiednim miejscu
Coraz bardziej staczamy się w gospodarkę w stylu ukraińskim/rosyjskim
Sprawa stara jak świat, ale ja osobiście nie rozumiem dlaczego prokuratura odmawia wszczęcia postępowania w sprawie znieważenia- jak napiszą na forum, że jakiś polityk to kutas, to zaraz przybiegają ustalać do kogo należały dany adres IP! Eeee, szkoda gadać.M - Czw 09 Sie, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
W Polsce można wszystko jak się tylko ma przyjaciół w odpowiednim miejscu
Coraz bardziej staczamy się w gospodarkę w stylu ukraińskim/rosyjskim