idealny oszczędny dupowóz z gazem, z opcją polatania bokasami po śniegu faktycznie, kupie takie za okolice 2 tys ?? Janusz - Pią 30 Wrz, 2011 a jak by wejść w coś takiego ?? http://moto.allegro.pl/su...1845284221.html
nie miotam, tylko się mi plany zmieniają początkowo miałem szukać sobie jakiegoś e30/ sierry na zime do 2k... potem chcieli sie ze mną zrzucić rodzice na fure z zamian za wożenie ich do Wiednia (wiec miało być coś z klimą i w miarę świeże) jednak plan upadł wiec powrociłem do szukania sobie taniego zimowego upalatora, którym mógłbym tez doturlać sie do pracy i przyoszczędzić (lpg) coś na clio. Niestety wszystkie upatrzone przezemnie e30 się sprzedały, To e36 które podesłałeś idealnie wstrzela sie miedyz moje dwie opcje, bo klimy nie ma wiec na transatlantyka i spokojnego dupowoza nie chce, a z netu wyczytałem ze ten silnik jak na gnojówkę całkiem sporo pali no i do upalania tez się nie nadaje raczej
do tego zawsze podobały mi się takie stare paście na glebie
mam nadzieje ze teraz rozumiesz moje motywy, i chętnie pomożesz no name - Pią 30 Wrz, 2011 Opinie o silnikach tds są bardzo podzielone,
wszystko zależy od stylu jazdy nimiBart - Pią 30 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
mam nadzieje ze teraz rozumiesz moje motywy, i chętnie pomożesz
rozumiem, chętnie pomogę - dołożę 25zł do tego samochodu. Gdyby stu forumowiczów zdecydowało się ze mną na taki gest - miałbyś 2500zł dopłaty
Podaj numer konta.Janusz - Pią 30 Wrz, 2011
Cytat:
rozumiem, chętnie pomogę - dołożę 25zł do tego samochodu. Gdyby stu forumowiczów zdecydowało się ze mną na taki gest - miałbyś 2500zł dopłaty
Podaj numer konta.
nie o taka pomoc mi chodziło co jak co ale trochę na furach się znasz
i możesz np powiedzieć,"daj se spokój ze 125 bo się psuje, nie prowadzi i będzie więcej stało niż jeździło" albo "bier 125 bo w takim pierwszy raz ruchałem" Anonymous - Pią 30 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Opinie o silnikach tds są bardzo podzielone,
wszystko zależy od stylu jazdy nimi
Miałem Tds e34 łącznie rok był w rodzinie , mi palił 12 przez cały rok , tacie jak uzytkował to auto raz udało sie zejść do 7 . Przez 3 lata padły 2 wahacze , i koło z tłumikiem drgań (napędowe paska klinowego ). Ciężko z nami miała ale była gitJanusz - Pią 30 Wrz, 2011
Czesio napisał/a:
mi palił 12 przez cały rok , tacie jak uzytkował to auto raz udało sie zejść do 7
czyli ogólnie żadna oszczędność z takiego klekota:PBart - Pią 30 Wrz, 2011
Czesio napisał/a:
no name napisał/a:
Opinie o silnikach tds są bardzo podzielone,
wszystko zależy od stylu jazdy nimi
Miałem Tds e34 łącznie rok był w rodzinie , mi palił 12 przez cały rok , tacie jak uzytkował to auto raz udało sie zejść do 7 . Przez 3 lata padły 2 wahacze , i koło z tłumikiem drgań (napędowe paska klinowego ). Ciężko z nami miała ale była git
Czesiu, jak się ma silnik 1.8tds do 6 cylindrów w 524?michool_vt - Pią 30 Wrz, 2011
Bart napisał/a:
Czesiu, jak się ma silnik 1.8tds do 6 cylindrów w 524?
Wiec kto cos o tym clio ...... jak bity itd .....martin.h - Pią 30 Wrz, 2011 Bity pasem w pupę Grzesiek VTS - Pią 30 Wrz, 2011 na ostro Cassis - Pią 30 Wrz, 2011 Z przodu zderzak malowany.