To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Czw 09 Sie, 2012

Czytałem ten artykuł i jedynie dane GUSowskie są ciekawe, pod kątem merytorycznym to zgadzam się z Panem, który napisał komentarz. Dziwi mnie jak postrzega się to osiedle...
M - Czw 09 Sie, 2012

Co wy chcecie, porządny onetowy artykuł - większość to takie właśnie dziennikarstwo a tu macie okazję się przekonać o tym.
kamil - Czw 09 Sie, 2012

nie Onetowy, a Newsweekowy - to tylko przedruk do Onetu. Maciek, zawsze pojawiały się i będą pojawiać babole w mass mediach. Już się boje co by było gdyby za taki artykuł wzięła się Niezależna.
M - Czw 09 Sie, 2012

Nie wiem dlaczego piszesz o niezależnej, ale ja tak widzę mniej więcej onet. Ich nagłówki, super newsy i inne gnioty.
anjas - Czw 09 Sie, 2012

co by nie mówić, w tytułach, super-newsach i gniotach lepsza jest wp.pl niż onet :)
M - Czw 09 Sie, 2012

Kurcze, aż zajrzę - ale chyba masz rację.
Jakarti - Czw 09 Sie, 2012

anjas napisał/a:
co by nie mówić, w tytułach, super-newsach i gniotach lepsza jest wp.pl niż onet :)

dokladnie :D

PiTT - Czw 09 Sie, 2012

zacząłem czytać, ale odpuszczam, szkoda czasu
kolejny świetny art. zakompleksionej dziewuszki z małego miasta która musi dymać codziennie komunikacją miejską z najdalszej części Białołęki :D
z tego co zauważyłem to ludzią odbija, ale w drugą stronę, czyli błędnego postrzegania takiego tworu jakim jest Miasteczko Wilanów, gdzie faktycznie mieszka masa "normalnych" osób
ciekawe czemu nie przypi@rdalają się do Mariny, tam przecież japiszony mają prywatny stawik ;D
zakładam że obecnie z miejsca można wymienić dzielnice, które są dużo droższe pod względem ceny za metr czy też wynajmu
sam się kiedyś z tego śmiałem patrząc na niektóre twarze "somsiadów", ale obecnie mam neutralny stosunek do tego
osobiście, raczej bym tam mieszkania nie kupił bo jakoś betonowe pola mnie nie jarają, zdecydowanie bardziej wolałbym zamelinować się gdzieś przy kabatach

arssss - Czw 09 Sie, 2012

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html +1
PiTT - Czw 09 Sie, 2012

:lol2:

Cassis - Czw 09 Sie, 2012

:rotfl:
was79 - Czw 09 Sie, 2012

Fajne w opcji są felgi w V40, ailos, wyglądają trochę jak z prototypu :]

martin.h - Czw 09 Sie, 2012

Wojtek, czytałeś test w Motorze? ;D

Ale fakt felgi super, a samo V40 super-fura :)

was79 - Czw 09 Sie, 2012

Widziałem dziś na drodze oklejoną testówkę i od razu guglałem co to za zjawisko. Motor mam gdzieś ze wzgledu na test megany vs GT86 vs szeroki, ale tylko to przeczytałem, musze zajrzeć w takim razie
PiTT - Czw 09 Sie, 2012

superowe są te v40, siedziałem tylko w salonie bo na jazdę próbną oddzwonili po 2 m-cach od zgłoszenia :lol2: