kamil - Czw 31 Paź, 2013 z domowego ogniska pobiera ciepło i energie zefir - Czw 31 Paź, 2013 współczuje dziku ja swój kupiłem i dziś właśnie ładowałem sobie przez noc - bez problemów a robiłeś najnowszy update przez kompa?dzik - Czw 31 Paź, 2013 Mi nie przybywa. Sposobem w Z1 (zdążyłem już doczytać) jest ładowanie kolejnych 50% na wyłączonym telefonie. Że też o tym nie pomyślałem.
A to trzeba przez komp? Sam nie potrafi? Jeden update miałem z poziomu telefonu.zefir - Czw 31 Paź, 2013 ja osobiscie mysle o zakupie tej ładowarki magnetycznej, dosyc wygodna sprawa na biurko w pracy bizon - Czw 31 Paź, 2013 u mnie dalej wszystko ok, cos czuje, ze to swiftkey tak bruzdzil.dzik - Czw 31 Paź, 2013 magnetyczna wygląda ciekawie, szkoda że nie zrobili czegoś podobnego do samochoduzefir - Czw 31 Paź, 2013 ciekawe o ile dłużej się ładuje bateria GeKo - Czw 31 Paź, 2013 Już jest http://www.google.com/nexus/5/Chloru - Czw 31 Paź, 2013 Jupppi! Do sklepów PiTT - Czw 31 Paź, 2013 ip5... jedna uwaga, żenujący czas pracy telefonu, ladowany cala noc wystarczy na max 12 godz. przy sredniej ilosci polaczen, ale przy ciaglym wifi i bt... wg mnie to stanowczo za malo, szajsung gs3 styka przynajmniej o 5-6 godz. dluzej przy rozmowach w ciagu dnia na poziomie 30-60min. i tak samo wifi
do ajfona najlepiej miec na stale wpieta ladowarke samochodowa bo nigdy nie wiadomo kiedy po prostu padnie zefir - Pią 01 Lis, 2013 szkoda ze narazie nexus 5 bedzie za głupi hajs dostępny w Polsce, dopóki nie będzie oficjalnej premiery. tak czy inaczej wolałbym wziąc lg g2 niż nexusa 5.dzik - Pią 01 Lis, 2013
PiTT napisał/a:
ip5... jedna uwaga, żenujący czas pracy telefonu
A wepnij do szajmsunga zestaw 3000mah jaki mam. Przy używaniu jako telefon tydzień bez ładowania
Ale co się dziwić jak ip5 ma dwa razy mniejszą baterię.M - Sob 02 Lis, 2013 A tymczasem pojawiają się już pierwsze fairphony
Tak sobie myślę żeby sobie takiego sprawić, zamiast gonić za aktualnie najlepszym telefonem na rynku - co i tak jest bez sensu imho.
BTW testuję właśnie nowego andro 4.4 "kitkata" - w zasadzie to dużo się nie różni tyle że wydaje się być ultra szybki w reakcji - pożyjemy zobaczymy.Anonymous - Sob 02 Lis, 2013 A co myslicie o tym ZTE ? http://allegro.pl/nastepc...3643511068.html
Ja planuje przesiąść sie z mojego ZTE grand x na tego v987PiTT - Sob 02 Lis, 2013 ja mysle ze ten telefon jest
BIZNESOWY
MUTLIMEDIALNY
ULTRANOWOCZESNY
NASTĘPCA wielkiego hitu V970 posiada OSZAŁAMIAJĄCE funkcje w cenie dostępnej dla każdego!