leszq - Pią 04 Lip, 2014 Po uju wakacje Spotkałem się tylko z tym że niektórzy nie doceniają snu i o 6-7 już rezerwują leżaki, ale zawsze tych leżaków starczy dla wszystkich.
Zresztą na wakacje jeździ się do nadmorskich miejscowości, więc nie widzę sensu siedzenia nad basenem, jak leci się tyle km żeby morze zobaczyć.
Cebula to widać nie tylko polaczki, w sumie to całkiem pocieszające Kamill - Pią 04 Lip, 2014
Pewnie jakaś turcja z syfiastą plażą, leżaków 30% tyle co gości, jak nie złapiesz leżąka to siedzisz w pokoju Anonymous - Pią 04 Lip, 2014
leszq napisał/a:
Cebula to widać nie tylko polaczki, w sumie to całkiem pocieszające
kłóci sie to z wizją świata kilku forumowiczówanjas - Pią 04 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
kłóci sie to z wizją świata kilku forumowiczów
których?Anonymous - Pią 04 Lip, 2014 burychanjas - Pią 04 Lip, 2014 niektórzy użytkownicy mogą uznać taką odpowiedź za nieeleganckąwas79 - Pią 04 Lip, 2014 buehehe, są obrońcy Krzyża i to i polakówcebulaków się znajdą M - Pią 04 Lip, 2014 Upraszam o kulture.
To nie rodacy - z tego co wiem to glowna domena ruskich, identyczna sytuacja ma miejsce przy posilkach "olinkluziw". Słowo kluczowe "szarańcza".
Dlatego ja lubie jezdzic w spokojne ciche miejsca, na kuta pchac sie do takiego hotelu.Kamill - Pią 04 Lip, 2014 Trzeba jezdzić poza sezonem, ja jezdze na wiosne i na jesień.
Lepsze ceny
Mniej ludzi
W cieplych krajach lepsza pogoda bo niema 40st w cieniu, wiec można wyjść w południe bez obawy że sie podeszwy roztopią
Woda czy to w basenach czy w morzu/oceanie ciepła
Jedynie Ci co maja dzieci w szkołach mają problemJakarti - Pią 04 Lip, 2014
anjas napisał/a:
co za bydło. Wkurwia mnie na maksa takie buractwo.
o lord.
nie przyłem nigdy czegos takiego
komus sie zdarzylo? Michał - Pią 04 Lip, 2014 z 3 lata temu w turcji, widok na basen pokoju hotelowego miałem. Ktos napisał ze o 7 wstają i zajmują - prawda to ( i jak pamiętam to nie byli polacy anie ruskie, tylko niemcy )
NIGDY WIECEJ DO TURCJI !M - Pią 04 Lip, 2014 Jedno co mi się podobało w zatonie to właśnie dobrze rozwiązana kwestia leżaków i innego sprzętu. Minimalna opłata za cały dzień za leżak - ok. 10zł i problem rozwiązany, każdy używa tylko tyle ile naprawdę potrzebuje. Ogólnie na rodaków na wakacjach nie mogę narzekać - pełna kultura tylko jacyś zbyt poważni, za mało uśmiechnięci nasi rodacy są.
Nowa znienawidzona nacja to czesi Kamill - Pią 04 Lip, 2014
M napisał/a:
Nowa znienawidzona nacja to czesi
Nie dostałeś rabatu na octavie ?M - Pią 04 Lip, 2014
Kamill napisał/a:
M napisał/a:
Nowa znienawidzona nacja to czesi
Nie dostałeś rabatu na octavie ?
Za darmo bym nie wzialPiTT - Pią 04 Lip, 2014 jakbym czytal komentarze na onecie
nie pi@rdol ze byc za darmo nie bral... ja bym bral jak zly!