M - Wto 14 Sie, 2012 Dobra historia mi - Wto 14 Sie, 2012 pomysł dobry jest, ale kurde - czy u Was się zdarzają aż tak niepilnowane dzieci? Ja nie kojarzę. Czasem tylko przemknie gdzieś jakiś gówniarz z dużą prędkością, ale nic ponadto.M - Wto 14 Sie, 2012 U nas jeszcze nie, ale poczekaj jeszcze 10 lat aż młode pokolenie debili będzie miało własne dzieci. Bezstresowo, bezproblemowo niewychowani ludzie.mi - Wto 14 Sie, 2012 No to taka anegdotka dziecięca, świeża bo wczorajsza.
Młoda postanowiła mnie ugryźć dla żartu. A że w humorze była dobrym - ugryzła konkretnie (wie, że nie wolno, ale przecież śmiesznie będzie). No to nie ma to tamto - zyebałem ją i wyniosłem do jej pokoju. No i wymyśliła co zrobić, żeby go opuścić:
1. zaczęła płakać. Srał pies - mnie to nie rusza.
2. nasikała na podłogę i zaczęła wołać, że musi iść do ubikacji. Psia mać - 1:0 dla niej. Dobrze, że kilka dni wcześniej jej dywan zwinąłem... (akurat musiałem się jednych zwłok pozbyć)Anonymous - Wto 14 Sie, 2012
M napisał/a:
ale poczekaj jeszcze 10 lat aż młode pokolenie debili będzie miało własne dzieci.
no dziękuje Ci bardzo! M - Wto 14 Sie, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
ale poczekaj jeszcze 10 lat aż młode pokolenie debili będzie miało własne dzieci.
no dziękuje Ci bardzo!
Chodzi o jakieś skrajne 5-10%mi - Wto 14 Sie, 2012 zostawże Czesia w spokoju!Cassis - Wto 14 Sie, 2012
M napisał/a:
poczekaj jeszcze 10 lat aż młode pokolenie debili będzie miało własne dzieci. Bezstresowo, bezproblemowo niewychowani ludzie.
Moja mama pracuje w przedszkolu i już pojawia się sporo takich dzieciaków. Kopią, gryzą, plują, przeklinają a na obiadki chciałyby hamburgery i frytki.Mick - Wto 14 Sie, 2012 ale weźcie pod uwagę, że teraz nie ma czasu na takie wychowywanie dzieci jak było za naszego dzieciństwa. Jest pogoń za pieniądzem, ludzie długo pracują, a jak mają już czas dla swoich dzieci to pozwalają im na wszystko. Dlatego rosną nam takie właśnie degeneraty społeczne...bizon - Wto 14 Sie, 2012
Mick napisał/a:
ale weźcie pod uwagę, że teraz nie ma czasu na takie wychowywanie dzieci jak było za naszego dzieciństwa. Jest pogoń za pieniądzem, ludzie długo pracują, a jak mają już czas dla swoich dzieci to pozwalają im na wszystko. Dlatego rosną nam takie właśnie degeneraty społeczne...
jest w tym sporo prawdymi - Wto 14 Sie, 2012 raczej nie w czasie sedno, sęk w podejściu starych. No kurde - nawet pracując dużo można z dziecka ludzi zrobić.siema - Wto 14 Sie, 2012
bizon napisał/a:
Mick napisał/a:
ale weźcie pod uwagę, że teraz nie ma czasu na takie wychowywanie dzieci jak było za naszego dzieciństwa. Jest pogoń za pieniądzem, ludzie długo pracują, a jak mają już czas dla swoich dzieci to pozwalają im na wszystko. Dlatego rosną nam takie właśnie degeneraty społeczne...
jest w tym sporo prawdy
ale jest też sporo nieprawdy
Jak już mi napisał- nie czas, a chęć szczera zrobi z ciebie rodziciela.bizon - Wto 14 Sie, 2012
siema napisał/a:
ale jest też sporo nieprawdy
jest w tym sporo prawdyM - Wto 14 Sie, 2012 Ze tak powiem z chwastow nie bedzie truskawek.bizon - Wto 14 Sie, 2012
M napisał/a:
Ze tak powiem z chwastow nie bedzie truskawek.
ale w sensie, ze np z rozwydrzonego 4-latka juz nic nie bedzie, czy z rodzicow, czy z naszej dyskusji ewentualnej?