tyle ze do upalania średnio to sie nadaje;/ wolałbym e30 a najbardziej to sierre 3d z przed liftu martin.h - Śro 12 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
tyle ze do upalania średnio to sie nadaje;/ wolałbym e30 a najbardziej to sierre 3d z przed liftu
Rzeczywiście tak średnio nadaje się taka Ascona do upalania, że na zachodzie jeździ tego multum w rajdach Janusz - Śro 12 Paź, 2011
martin.h napisał/a:
Rzeczywiście tak średnio nadaje się taka Ascona do upalania, że na zachodzie jeździ tego multum w rajdach
jak zwykle twoje eksperckie oko jest niezawodne
weś tylko pod uwagę ze ja nie mam budżetu jak gość z zachodu jeżdżący w rajdach. wiec po pierwsze mówimy o seri, i taka ascona dostanie baty od sierry nie mówiąc już o e30, a ponadto w razie jakichś kłopotów mając sierre albo e30 idę na pierwszy lepszy złom i coś wytargam, a z taka ascona nie będzie tak różowo... Myśl realistycznie ziom...
ale kurde jara mnie ta ascona, szkoda ze nie jest bliżej martin.h - Śro 12 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
(...)wiec po pierwsze mówimy o seri, i taka ascona dostanie baty od sierry nie mówiąc już o e30(...)
Rozumiem Januszku, że jeździłeś E30, Sierrą i Asconą ? Janusz - Śro 12 Paź, 2011 tak przeupalałem nimi pełny sezon prawdziwej jazdy na Ułężu.Marek23 - Śro 12 Paź, 2011
Cytat:
tak przeupalałem nimi pełny sezon prawdziwej jazdy na Ułężu.
a nie jakies tam rajdy srajdyJanusz - Śro 12 Paź, 2011 http://moto.allegro.pl/al...1871871354.html to tez fajny wynalazek, pamietam jak sie to psuło top gear budzik - Śro 12 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
http://moto.allegro.pl/al...1871871354.html to tez fajny wynalazek, pamietam jak sie to psuło top gear
Silnik 1 klasa,chciałbym taką EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 nawet nikt nie chce licytować faldzip - Śro 12 Paź, 2011
forum.subaru.pl napisał/a:
GRUPA RAJDOWY FELIX sprzedaje swoje rajdówki .....
1).BMW 318 iS
Rok 1990 Buda
Silnik
Nowo zrobiony silnik przejechane
800 SS
Teraz jest po przeglądzie
Sterowanie Halteh wystrojone na 178 kM
Brak przpływki zrobiona odma wentylator elektryczny
Skrzynia seria E36 most 4:45
krótka maglownica E36
poduszki pod silnik custom Felix
nowe świece , przewody cewki
Misa żeliwna płyta pod silnikiem
Zawias
HP Sport szutrowy i asfaltowy
Unibale w tylnej belce i wachaczach
Przednie wachacze nowe końcowki piasty nowe
Hamulec
duzy 330 i 4 tłoczek ( nie homologowany w PZM ) only ułez
Seryjny zacisk na szutr i na asfalt homologowany
tył seria
Buda lekka
klatka OMP 34 KG
fotele OMP z uszami
pasy OMP
System gaśniczy
hebel
shif light
Części full
Felg z 20 szt
Rozmiar 16
Rozmiar 15 szt 8
Opon szutrowych ze 4
Opon typu slick parę
cena 55 000 ,-
Zamiana na GT EVO coś 4x4 do trenningu
Wygląda pięknie Maciusiowy - Czw 13 Paź, 2011 sprzedana, Bart kupił, ale natychmiast sprzedał...odjeżdżając skręcił w prawo na PułaskiejM - Czw 13 Paź, 2011 Booooring