To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Wrobel - Śro 15 Sie, 2012

problem polega na tym ze ludzie nie potrafia jezdzic 1 na 1... przykladowo jada 2 pasy lewy sie konczy pan Z jedzie sobie lewym pasem ma do zwezki 400m i wpada na pomysl ze trzeba sie wryc na prawy bo zaraz mu sie droga skonczy, wkoncu ktostam go wpuszcza i Pan Z jest na prawym pasie... panowie A,B,C,D,E jechali za panem Z ale teraz moga go wyprzedzic bo maja do zwezki dalej 400m i tak tez robia ale juz pan F stwierdza ze tez trzeba zmienic pas i uprzyjmy pan Z wpuszcza go przed siebie... w ten sposob z lewego pasa za zwezke przejechalo 5 aut a ty dalej stoisz jak ten idiota na prawym pasie i nie poruszasz sie do przodu w ogole, dlatego tez co jakis czas ktos wpada na pomysl zeby zablokowac lewy pas i jechac gownianym tempem ale caly czas jechac
PiTT - Śro 15 Sie, 2012

dokładnie tak jest, jadąc kulturalnie prawym pasem jest się w ciężkiej doopie bo zazwyczaj z lewego wjeżdżają po 2-3 auta zamiast jechać na suwak 1-1
tutaj bardziej chodzi o kulturę jazdy niż o przepis
jakby każdy zakodował sobie że ma być 1-1 a nie 3-1 czy 5-1 to by się lepiej wszystkim jeździło
bardzo często spotykam sytuację że niektórzy mimo tego że prawy pas jedzie w miarę żwawo i nie ma dużo samochodów to niecierpliwy jegomość musi wbić się na lewy żeby wyprzedzić przynajmniej 4 auta

Michał - Śro 15 Sie, 2012

zawsze wjeżdżam wcześniej , bo sie boje ze mnie nikt nie pusci.
i skuterem wszystkich wyprzedzam w korku po to aby nie później wyprzedzały
a ja mnie ktos zezłości to z kopa lusterka łamie.
o!

PiTT - Śro 15 Sie, 2012

mistrz
http://praca.wp.pl/title,...ml?ticaid=1efde
zaglądanie do portfela, ulubiony temat polaczkowa :wall:

Anonymous - Śro 15 Sie, 2012

dostał10 k i wielka sraka , za takie wałki i za to nazwisko brał bym ze 100 k
PiTT - Śro 15 Sie, 2012

Czesio napisał/a:
dostał10 k i wielka sraka , za takie wałki i za to nazwisko brał bym ze 100 k

hehehe
no właśnie, o takim toku rozumowania pisałem...
:rotfl:

Co pisałeś ?
Jakarti - Śro 15 Sie, 2012

Czesiu, zamilcz prosze bo robusz sie irytujacy. uspokoj sie albo bedzie ban.
PiTT - Śro 15 Sie, 2012

Czesio napisał/a:
Co pisałeś ?

zaglądanie do portfela, ulubiony temat polaczkowa

w odniesieniu do twojego komentarza pasuje idealnie
rozumiem, że wiesz jak było i z uwagi że ma nazwisko Tusk zarabiał taką kasę, pozostali pracownicy na tym samym stanowisku dostawali 1/3 tego co on dostaje
przecież to TUSK
to mnie właśnie przeraża w rozumowaniu w naszym kraju
ale spoko, media też o tym doskonale wiedzą i karmią głodnych sensacji zawistniaków ;)

no name - Śro 15 Sie, 2012

PiTT, ale to jest to samo jak wtedy gdy H.Urbański kupił RS-a za 160 tys,
główny temat w szmatławcach, to samo z innymi znanymi którzy zarabiają sporo i mogą sobie pozwolić. Bo nikt nie napisze o kimś nie znanym który nawet zarabia więcej i więcej wyda na auto, imprezy.

w pracy zdarza mi sie przeglądać czasem irlandzkie ,angielskie i i szwedzkie tabloidy,tematyka jest taka sama jak u nas,między innymi zarobki znanych ludzi więc to nie jest polska specyfika
PiTT - Śro 15 Sie, 2012

rabarbar napisał/a:
w pracy zdarza mi sie przeglądać czasem irlandzkie ,angielskie i i szwedzkie tabloidy,tematyka jest taka sama jak u nas,między innymi zarobki znanych ludzi więc to nie jest polska specyfika

ok, ale zakładam że partie polityczne nie koniecznie zniżają się do poziomu tabloidów tak jak to ma miejsce u nas

Z tym sie zgodze,a zeby pojontrzyc napisze ze powodem takiego a nie innego poziomu polityki u nas jest jest m.in kilkadziesiąt lat komunizmu.Na zachodzie rządza jednak jakby nie patrzec elity,ludzie wykształceni,wywodzący sie często z rodzin o wielopokoleniowej inteligenckiej lub szlacheckiej tradycji.U nas te elity były systematycznie wybijane przez kilkadziesiąt lat,najpierw przez niemców i ruskich w czasie wojny,a kogo nie wykończyli to zajeli sie nimi rodzimego chowu komuniści-mordując czy zmuszając do emigracji.A rządzić zaczeły chamy i te chamy rządzą do dziś,i dotyczy to wszystkich bez wyjątku parti politycznych
amen

M - Śro 15 Sie, 2012

Cartoon - Śro 15 Sie, 2012

takie prawdziwe...