Ktos moze ma informacje na temat tych dwoch sztuk?
Szukam sztuki dla brata.Bo sie w mojej zakochal.
W niedziele bede w tamtych rejonach.Bart - Pią 14 Paź, 2011
marcinstachon napisał/a:
Ktos moze ma informacje na temat tych dwoch sztuk?
Szukam sztuki dla barta.Bo sie w mojej zakochal.
dzięki, ziom marcinstachon - Pią 14 Paź, 2011 haha....brata.Misiek_lbn - Pią 14 Paź, 2011 czarna to anglik po przekładce marcinstachon - Pią 14 Paź, 2011 WTF? mowisz powaznie? ale wtopa.ziober - Sob 15 Paź, 2011 Przecież tutaj wszyscy mówią poważnie Bart - Sob 15 Paź, 2011
marcinstachon napisał/a:
WTF? mowisz powaznie? ale wtopa.
cytat z ogłoszenia:
Cytat:
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 A mlodemu prawie reka odpadla tak sie jarał tym sportem...A ze ja sam nie doczytalem. Dzieki panowieMarek23 - Sob 15 Paź, 2011 Naprawde, jesli szukasz megane sport to tylko r26 lub f1. Choc juz sam nie wiem czy sa dwie odmienne wersje czy to po prostu r26 f1, cholera wie.
W kazdym razie w normalne mego sport powyzej 60 km/h nie da sie wylaczyc esp. Jak brat lubi poszalec to raczej nie fajna rzecz.Anonymous - Sob 15 Paź, 2011 A czy ktoś sie orientuje czy w audi s i rs da sie odłączyc zupełnie esp??Marek23 - Sob 15 Paź, 2011 Na pewno bardziej niż vw. Tzn na pewno będziesz mógł wyjść bokiem z zakrętu operująć gazem. Ale na przykład złożenie na 3 razy ala wachadło dohamowująć to już nie wiem. Czy czasem esp nie ingeruje jak w poślizgu dotykasz hamulca. Jechałem kiedyś s4 2.7t,ale zanim sie gdzieś złożyłem to mnie właścicielka wy,pi,erdoliła z autamarcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 ja mam megana już tylko ze po paru jazdach brat mi się zakochał w tym aucie i szukamy druga sztukę. Sprzedaje już nawet civica z 95 roku i dupę mi meczy a ze z gokartem jadę zawieźć do kielc gościowi to można by było obejrzeć tamte sztuki. Ale nie anglika.no name - Sob 15 Paź, 2011
rabarbar napisał/a:
da sie odłączyc zupełnie esp??
Z tego co wiem to zupełnie nie,
w maksymalnych sytuacjach niestety czuwa nad trakcją.
Natomiast w bmw odłącza się zupełnieMarek23 - Sob 15 Paź, 2011
no name napisał/a:
Z tego co wiem to zupełnie nie,
w maksymalnych sytuacjach niestety czuwa nad trakcją.
Natomiast w bmw odłącza się zupełnie
Mnie już k,ur,wica zaczyna brać z tym esp. Jak mi tego compoty nie wyłączą to nie wiem czy po zimie go nie sprzedam. Może jestem dziwny i zboczony,ale nie moge jeździć z esp usportowionym autem. Bmw się jednak zna na rzeczy,szacun.no name - Sob 15 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Bmw się jednak zna na rzeczy
Pierwsze słowa sprzedawcy były takie :
Nie wyłączać esp do momentu okiełznania samochodu
ponieważ wyłączają się wszystkie systemy i zostaje tylko abs