Pierwsze słowa sprzedawcy były takie :
Nie wyłączać esp do momentu okiełznania samochodu
ponieważ wyłączają się wszystkie systemy i zostaje tylko abs
Marzenie...PGmaster - Sob 15 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
no name napisał/a:
Z tego co wiem to zupełnie nie,
w maksymalnych sytuacjach niestety czuwa nad trakcją.
Natomiast w bmw odłącza się zupełnie
Mnie już k,ur,wica zaczyna brać z tym esp. Jak mi tego compoty nie wyłączą to nie wiem czy po zimie go nie sprzedam. Może jestem dziwny i zboczony,ale nie moge jeździć z esp usportowionym autem. Bmw się jednak zna na rzeczy,szacun.
Tez mnie to wqrwia ze wylaczyc nie mozna... Jutro jade na tor wiec sie bede wqrwial jeszcze bardziej...jozekrj - Sob 15 Paź, 2011 trzeba odłączyć jeden czujnik od abs
w Leonie działaJacek - Sob 15 Paź, 2011
jozekrj napisał/a:
trzeba odłączyć jeden czujnik od abs
w Leonie działa
w clio różnie. raz dział raz nie. raz odpali raz nie WuRC - Sob 15 Paź, 2011
Ktos moze ma informacje na temat tych dwoch sztuk?
Tą pierwszą oglądał mój znajomy i ponoć jest koszmarnie złożona/pomalowana po dzwonie.marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 ok dziekiM - Sob 15 Paź, 2011 Ja przejezdzilem ostatnia zime bez esp i abs.
Trzeba mieć balls of steel ale po takim czymś już się jest zupełnie innym kierowcą, a może po prostu kierowcą a nie operatorem pojazdu automatycznego.kaziu1985pn - Sob 15 Paź, 2011 abs esp hwdp itp systemy sa dla bab marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 ktos zna cos wie bo mi jutro po drodze.
http://otomoto.pl/renault...-C21111828.htmlNiemy - Sob 15 Paź, 2011 ła ła ładne!marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 wlasnie i chyba dzisiaj wystwioneBart - Sob 15 Paź, 2011
M napisał/a:
Ja przejezdzilem ostatnia zime bez esp i abs.
Trzeba mieć balls of steel ale po takim czymś już się jest zupełnie innym kierowcą, a może po prostu kierowcą a nie operatorem pojazdu automatycznego.
bez przesady, ludzkość dziesiątki lat jeździła samochodami z tylnym napędem na jakichś gównianych całorocznych oponach i jakoś to było.no name - Sob 15 Paź, 2011
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Ja przejezdzilem ostatnia zime bez esp i abs.
Trzeba mieć balls of steel ale po takim czymś już się jest zupełnie innym kierowcą, a może po prostu kierowcą a nie operatorem pojazdu automatycznego.
bez przesady, ludzkość dziesiątki lat jeździła samochodami z tylnym napędem na jakichś gównianych całorocznych oponach i jakoś to było.
Tylko że opony były całoroczne i moc trochę mniejsza Janusz - Sob 15 Paź, 2011
no name napisał/a:
Tylko że opony były całoroczne i moc trochę mniejsza
i pod co drugą górkę stała kolejka samochodów Anonymous - Sob 15 Paź, 2011