To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

no name - Nie 19 Sie, 2012

Miło ogląda się klasyki w takim stanie :]
Rasputin - Nie 19 Sie, 2012

Bonczek napisał/a:
Można :)

http://cars.spcsa.pl/katalog/1/1,index.html

http://cars.spcsa.pl/katalog/2/367/ xD

rasta - Nie 19 Sie, 2012

Bonczek napisał/a:
Rasta i Gaydek cieszcie oko

Cieszymy :*

Anonymous - Pon 20 Sie, 2012

O w dupe... LINK DO SR.PL

Dzisiaj 00:26 napisał/a:
Seat sie spalil Dwie godziny temu na autostradzie w de . Temat do zamkniecia !!!

Cytat:
Na wyjsciu z boscha 044 urwalo przejsciowke i paliwo polecialo na turbine , nie mialem gasnicy , wiec przygladalem sie tylko jak palilo sie moje auto

Seat Leon 2.0 L 20 VT + GT35R 631ps/725nm, Pierwsze w pl 20vt - 2.0 na GT35R-WWW.DIGITUN.PL

Bart - Pon 20 Sie, 2012

shit happens...
M - Pon 20 Sie, 2012

Gasnica jednak sie przydaje czasem. W hondzie woze dwie.
Maciusiowy - Pon 20 Sie, 2012

ja mam w bagażniku - to chyba też nie najlepszy pomysł :/
Qukie - Pon 20 Sie, 2012

parę tygodni temu pod budeynkiem w którym pracuję spaliło się auto, koleś miał gaśnicę, dostał też drugą do pomocy z przejeżdzającego auta, pomogły tyle co nic...

dopiero konkretny strumień z wozu strażackiego załatwił sprawę

rasta - Pon 20 Sie, 2012

Gaśnica nic by tu nie pomogła. Dla mnie w złym miejscu mial tego swir pota.

BTW, miał taki sam system paliwowy jak ja, tylko u niego było na dwuch pompach paliwa :/

M - Pon 20 Sie, 2012

Mam pytanie - jak puszczacie paczki pobraniowe to ile srednio czekacie na pieniądze z pobrania?
Firma siódemka trzyma pieniądze 10dni roboczych czyli dwa tygodnie - co jest dla mnie niezłym sku.rwysyństwem.
Ogólnie nie polecam tej firmy.

Kamill - Pon 20 Sie, 2012

Poczta polska na konto 3~4 dni od dnia wysłania.
rasta - Pon 20 Sie, 2012

Dwa tyg. to standard w każdej firmie kurierskiej, dla tego my nie wysyłamy w ogóle za pobraniem, kasa na konto i tyle.
GeKo - Pon 20 Sie, 2012

M napisał/a:
Mam pytanie - jak puszczacie paczki pobraniowe to ile srednio czekacie na pieniądze z pobrania?
Firma siódemka trzyma pieniądze 10dni roboczych czyli dwa tygodnie - co jest dla mnie niezłym sku.rwysyństwem.

he he, trochę przesadzasz.

Taki kurier musi wziać hajs od Ciebie, potem zawieźć go do swojego regionalnego punktu, stamtąd ktoś ten hajs musi wpłacić na konto firmy, potem księgowość musi go przeksięgować i dopiero zrobić przelew delikwenta do którego ma trafić. A w tym wszystkim trzeba uwzględnić jeszcze czas na jakieś obsuwy. Sam obrót kasą na kontach to przynajmniej 3-4dni.
DHL załatwia sprawę w 7 dni.

M - Pon 20 Sie, 2012

GeKo napisał/a:
M napisał/a:

he he, trochę przesadzasz.

Taki kurier musi wziać hajs od Ciebie, potem zawieźć go do swojego regionalnego punktu, stamtąd ktoś ten hajs musi wpłacić na konto firmy, potem księgowość musi go przeksięgować i dopiero zrobić przelew delikwenta do którego ma trafić. A w tym wszystkim trzeba uwzględnić jeszcze czas na jakieś obsuwy. Sam obrót kasą na kontach to przynajmniej 3-4dni.
DHL załatwia sprawę w 7 dni.

Proszę Cię, jeśli poczta polska może zrobić to w 3dni to inni mogą w dwa, bajki o księgowaniach to można opowiadać dzieciom na dobranoc :)
Po prostu te firmy obracają pieniędzmi klientów i to jest największa wiocha.

GeKo - Pon 20 Sie, 2012

M,
Poczta Polska to w 3 dni to w moim przypadku przypadek :]
Ja pocztą za pobraniem to nic nie wysyłam już 2 razy im hajs zaginął.
A jak uważasz ze to bajki o księgowaniu to przerzuć kasę przez 3 konta zobaczymy Ile Ci to zajmie :] z Niektórych bankow hajs idzie 3 dni :wall: