M - Wto 21 Sie, 2012 Kurde a ja wysłałem ten zawias Mikanowi...
Bad photo...GeKo - Śro 22 Sie, 2012 he he właśnie znalazłem że niezależna jest zależna od Kaczyńskiego kamil - Śro 22 Sie, 2012 Poproszę o dowody, źródło, skąd to wiadomo ? anjas - Śro 22 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
he he właśnie znalazłem że niezależna jest zależna od Kaczyńskiego
Na drugiej stronie jest napisane że obok willi prezesa jest drugi dom, który należy do jego fundacji do której należy córka spółka do której należy niezależna bizon - Śro 22 Sie, 2012 anjas - Śro 22 Sie, 2012 rozumiem, że ta firma ma przychód w postaci 400 000 bez żadnych kosztów? Bo nie ma ani odpisu VAT ani odpisu CIT... Pozazdrościć.
W sumie chciałbym zarobić 400 000 tysięcy bez kosztów. Mógłbym nawet 87 tysi oddać
Reasumując - kolejna manipulacja.
edit. doczytałem, że zyskowność 10%... no to kurcze powinni mieć 360 tysi kosztów.
Chyba jakiś "kreatywny" robił to zestawienie.bizon - Śro 22 Sie, 2012 zaznaczam, ze wrzucilem to do dyskusji a nie jako element krucjaty jak to u nas zle anjas - Śro 22 Sie, 2012
bizon napisał/a:
zaznaczam, ze wrzucilem to do dyskusji a nie jako element krucjaty jak to u nas zle
to też podjąłem dyskusję.
Podatki mamy przesrane to fakt. Ale nie wiem czemu służy robienie takich tabelek, które po moim pobieżnym rzucie okiem imho nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością. Moim zdaniem to manipulacja... ale kto w nią uwierzy? Lemmingi? Przecież one bezmyślnie idą za PO.
A myśląca część elektoratu popierająca PIS potrafi przecież liczyć i od razu zobaczy, że to ściema. I jeszcze zaczną popierać PO...
Wychodzi na to, że to manipulacja uszyta przez PO! (mam ich!!!)Bart - Śro 22 Sie, 2012 Niewątpliwie jest to manipujacja szyta grubymi nićmi!zefir - Śro 22 Sie, 2012 tabelka miszcz zrealizowana
chyba nie potrzebnie robilem podyplomowke z podatkow skoro to takie proste anjas - Śro 22 Sie, 2012 zgodnie z panującymi standardami aferę "podatkową" przykrywam kolejną aferą:
Bart - Śro 22 Sie, 2012
edit - niby śmieszne, ale w sumie raczej przerażające...was79 - Śro 22 Sie, 2012 anjas - Śro 22 Sie, 2012 a aferę "programową" wykrył prapraprapra(do n)wnuk Kaina, który w brutalny sposób zabił Abla. On z kolei był spokrewniony z Adamem i Ewą, znanymi z biegania na golasa po lesie i nie słuchania boskich przykazań.