To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

ziober - Pon 17 Paź, 2011

Fajna opcja na dupowóz. Prawie nówka! KLIK
Mick - Pon 17 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
miał ktoś coś simoni racing?? mi się kojarzy ze to jakiś syf typu jacky tyle ze zagraniczny, ale nie jestem pewny...

a mnie to nie możesz zapytać? :P
simoni racing np naby produkuje w tej samej fabryce co Sparco inne rzeczy w większości tak samo

Janusz - Pon 17 Paź, 2011

ooo zapomniałem PW
no name - Wto 18 Paź, 2011

Mamy kogoś w częstochowie by oblukać ?

http://moto.allegro.pl/re...1870426940.html

Janusz - Wto 18 Paź, 2011

no name napisał/a:
http://moto.allegro.pl/re...1870426940.html

rabarbar będzie jutro tamtędy przejeżdżał, a miał kiedyś clio :) do tego w okolicy powinien być jutro Mi i pewnie Dżon :D

kaco_d - Wto 18 Paź, 2011

ŁukaszS3 napisał/a:
M napisał/a:
Ja przejezdzilem ostatnia zime bez esp i abs.
Trzeba mieć balls of steel ale po takim czymś już się jest zupełnie innym kierowcą, a może po prostu kierowcą a nie operatorem pojazdu automatycznego.

Bart napisał/a:
bez przesady, ludzkość dziesiątki lat jeździła samochodami z tylnym napędem na jakichś gównianych całorocznych oponach i jakoś to było.

Uważam tak samo... Zeszłej zimy naprawdę dużo upalałem S3 gdzie był tylko ABS ale nie odłączyłem go bo wyjęcie bezpiecznika prowadziło do 3 głośnych pisków przy każdorazowym odpaleniu auta co doprowadzało mnie do szału... Pewnego razu pojechałem upalać na Równicy nocą i zyebał się ABS- dopiero wtedy potrafiłem pojechać w dół tak jak powinno mieć to miejsce moim zdaniem... Wcześniej z ABS nie ta jazda tzn dużo gorsza...

W tym roku bardzo chętnie zrobiłbym to samo w EVO tzn odpiął lub zupełnie wywalił ABS jednak to sprawa jest nieco bardziej skomplikowana przez to że system AYC czyli aktywny dyfer współpracuje z systemem ABS

fajnie to czytać...a mi mówił, że nie upalana jest :P

Może się odezwą w temacie w takim razie
Anonymous - Wto 18 Paź, 2011

Będziemy jutro w okolicy,na torze na Wyrazowie.Jesli bedzie chwila czasu możemy podjechać oblukać.To auto chyba dosc długo sie przewija przez allegro,ciekawe skąd on wzioł te 192KM,na tym dolocie jak ma 160 to dobrze będzie
martin.h - Wto 18 Paź, 2011

ŁukaszS3 napisał/a:
W tym roku bardzo chętnie zrobiłbym to samo w EVO tzn odpiął lub zupełnie wywalił ABS jednak to sprawa jest nieco bardziej skomplikowana przez to że system AYC czyli aktywny dyfer współpracuje z systemem ABS

15657,48 zł i dyfer ze szperą płytkową jest twój :D

rabarbar napisał/a:
Będziemy jutro w okolicy,na torze na Wyrazowie.Jesli bedzie chwila czasu możemy podjechać oblukać.To auto chyba dosc długo sie przewija przez allegro,ciekawe skąd on wzioł te 192KM,na tym dolocie jak ma 160 to dobrze będzie

Byłbym wdzięczny.
Wiadomo że na takim otwartym stożku i cieple
to tylko zamula a nie podnosi mocy.

faldzip - Wto 18 Paź, 2011

rabarbar napisał/a:

No przeciez napisal, ze jest strumienica, a to przeciez +30KM :rotfl:

pP - Wto 18 Paź, 2011

to clio przewija się baaaaardzo długo przez allegro. to samo mówi przez się :)

no to lipton, widze że ma lepkę klubową to może tam coś o nim znajdę
Janusz - Wto 18 Paź, 2011

pP napisał/a:

następny od genialnych teorii :P :P clio Mortona tez długo się przewijało :rotfl:

pP - Wto 18 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
pP napisał/a:

następny od genialnych teorii :P :P clio Mortona tez długo się przewijało :rotfl:

tak..miało taki sam przebieg, ten sam rocznik a cenę o 10k wyższą :rotfl: