ziober - Pon 17 Paź, 2011 Fajna opcja na dupowóz. Prawie nówka! KLIKMick - Pon 17 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
miał ktoś coś simoni racing?? mi się kojarzy ze to jakiś syf typu jacky tyle ze zagraniczny, ale nie jestem pewny...
a mnie to nie możesz zapytać?
simoni racing np naby produkuje w tej samej fabryce co Sparco inne rzeczy w większości tak samoJanusz - Pon 17 Paź, 2011 ooo zapomniałem PWno name - Wto 18 Paź, 2011 Mamy kogoś w częstochowie by oblukać ?
rabarbar będzie jutro tamtędy przejeżdżał, a miał kiedyś clio do tego w okolicy powinien być jutro Mi i pewnie Dżon kaco_d - Wto 18 Paź, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
M napisał/a:
Ja przejezdzilem ostatnia zime bez esp i abs.
Trzeba mieć balls of steel ale po takim czymś już się jest zupełnie innym kierowcą, a może po prostu kierowcą a nie operatorem pojazdu automatycznego.
Bart napisał/a:
bez przesady, ludzkość dziesiątki lat jeździła samochodami z tylnym napędem na jakichś gównianych całorocznych oponach i jakoś to było.
Uważam tak samo... Zeszłej zimy naprawdę dużo upalałem S3 gdzie był tylko ABS ale nie odłączyłem go bo wyjęcie bezpiecznika prowadziło do 3 głośnych pisków przy każdorazowym odpaleniu auta co doprowadzało mnie do szału... Pewnego razu pojechałem upalać na Równicy nocą i zyebał się ABS- dopiero wtedy potrafiłem pojechać w dół tak jak powinno mieć to miejsce moim zdaniem... Wcześniej z ABS nie ta jazda tzn dużo gorsza...
W tym roku bardzo chętnie zrobiłbym to samo w EVO tzn odpiął lub zupełnie wywalił ABS jednak to sprawa jest nieco bardziej skomplikowana przez to że system AYC czyli aktywny dyfer współpracuje z systemem ABS
fajnie to czytać...a mi mówił, że nie upalana jest no name - Wto 18 Paź, 2011 Może się odezwą w temacie w takim razieAnonymous - Wto 18 Paź, 2011 Będziemy jutro w okolicy,na torze na Wyrazowie.Jesli bedzie chwila czasu możemy podjechać oblukać.To auto chyba dosc długo sie przewija przez allegro,ciekawe skąd on wzioł te 192KM,na tym dolocie jak ma 160 to dobrze będziemartin.h - Wto 18 Paź, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
W tym roku bardzo chętnie zrobiłbym to samo w EVO tzn odpiął lub zupełnie wywalił ABS jednak to sprawa jest nieco bardziej skomplikowana przez to że system AYC czyli aktywny dyfer współpracuje z systemem ABS
15657,48 zł i dyfer ze szperą płytkową jest twój no name - Wto 18 Paź, 2011
rabarbar napisał/a:
Będziemy jutro w okolicy,na torze na Wyrazowie.Jesli bedzie chwila czasu możemy podjechać oblukać.To auto chyba dosc długo sie przewija przez allegro,ciekawe skąd on wzioł te 192KM,na tym dolocie jak ma 160 to dobrze będzie
Byłbym wdzięczny.
Wiadomo że na takim otwartym stożku i cieple
to tylko zamula a nie podnosi mocy.faldzip - Wto 18 Paź, 2011
rabarbar napisał/a:
Będziemy jutro w okolicy,na torze na Wyrazowie.Jesli bedzie chwila czasu możemy podjechać oblukać.To auto chyba dosc długo sie przewija przez allegro,ciekawe skąd on wzioł te 192KM,na tym dolocie jak ma 160 to dobrze będzie
No przeciez napisal, ze jest strumienica, a to przeciez +30KM pP - Wto 18 Paź, 2011 to clio przewija się baaaaardzo długo przez allegro. to samo mówi przez się no name - Wto 18 Paź, 2011 no to lipton, widze że ma lepkę klubową to może tam coś o nim znajdęJanusz - Wto 18 Paź, 2011
pP napisał/a:
to clio przewija się baaaaardzo długo przez allegro. to samo mówi przez się
następny od genialnych teorii clio Mortona tez długo się przewijało pP - Wto 18 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
pP napisał/a:
to clio przewija się baaaaardzo długo przez allegro. to samo mówi przez się
następny od genialnych teorii clio Mortona tez długo się przewijało
tak..miało taki sam przebieg, ten sam rocznik a cenę o 10k wyższą