michool_vt - Pon 05 Mar, 2007 ja sprężyny chętnie przygarne
i na sile moge przygarnac wydech Niemy - Pon 05 Mar, 2007 ja potrzebuje:
blotnik lewy
zderzak przedni
maske przednia
wentylatory
chlodnice wody
zbiorniczek spryskiwaczy
reflektory
wzmocnienie przednie
tyle napewno, wiecej to sie okaze po rozbiorceDeeS - Pon 05 Mar, 2007 ja biore przednie swiatla !:)Niemy - Pon 05 Mar, 2007
DeeS napisał/a:
ja biore przednie swiatla !:)
juz dawno zarezerwowane DeeS - Pon 05 Mar, 2007 no to nie biore nic ! saxorulez - Pon 05 Mar, 2007 elegancko..
ktoś coś ejszcze chce. Ja tylne i przednie nadkole plastikowe (to co jest wewnatrz) prawe.
Reasumując:
Niemy:
blotnik lewy
zderzak przedni
maske przednia
wentylatory
chlodnice wody
zbiorniczek spryskiwaczy
reflektory
wzmocnienie przednie
światła
A silnik kto bierze???
Hamulce??
Skrzynię??
Wnętrze.. to mozna na allegro wystawić i wyjdziemy na zero nox - Pon 05 Mar, 2007 no to zrobimy tak za jako ja planuje kupic fure do lawety i lawete to jade pociągiem do K-marta kupuje u niego jakąs omege passata itp do tego lawete i przywoze wam saxiaka no i zajme się rozparcelowaniem go na części saxorulez - Pon 05 Mar, 2007 jestem zaNiemy - Pon 05 Mar, 2007 NOX ziom zlotko ty moje poprostu byloby przecudownie
no to zrobimy tak za jako ja planuje kupic fure do lawety i lawete to jade pociągiem do K-marta kupuje u niego jakąs omege passata itp do tego lawete i przywoze wam saxiaka no i zajme się rozparcelowaniem go na części
czad jestem za
civic vti
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2357151Rudello - Pon 05 Mar, 2007 i wydaje misie ze kolo z przodu ma cofniete, albo blotnik zle wyciety..Grzesiek VTS - Pon 05 Mar, 2007 ten niebieski to WYJEBANY byl ladnie :567: male fotki sa ale i tak widac Gotti - Pon 05 Mar, 2007 Poduchy pasażera też raczej niet