To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Anonymous - Sob 02 Lis, 2013

Dziękujemy , Zadzwonimy do Pana :rotfl:
zefir - Sob 02 Lis, 2013

M napisał/a:
A tymczasem pojawiają się już pierwsze fairphony
Tak sobie myślę żeby sobie takiego sprawić, zamiast gonić za aktualnie najlepszym telefonem na rynku - co i tak jest bez sensu imho.

BTW testuję właśnie nowego andro 4.4 "kitkata" - w zasadzie to dużo się nie różni tyle że wydaje się być ultra szybki w reakcji - pożyjemy zobaczymy.

zamiast tego Fairphona wolałbym nexusa 4 patrząc na jego parametry plus aktualizacje googla i deveploperke.

Muzykant - Sob 02 Lis, 2013

Jade zaraz ogladac G2, cos czuje ze wroce z nim do domu :D
M - Sob 02 Lis, 2013

Zeff, z fairphonem to jest troche inna historia, raz ze jest dosc hipsterski a dwa to zostal stworzony z komponentow ktore nie pochodza z wyzysku ludzi.

Z ciekawosci porownalem sobie nowego nexusa z tym lg2 i wychodzi ze nexus to okrojona wersja g2,
slaby aparat, brak hdmi, brak slotow na pamiec, o 1/3 slabsza bateria i takie tam.

zefir - Sob 02 Lis, 2013

dokłądnie , podobnie było z Lg Swift G (tzw. Optimusem) a Nexus 4 :)
M - Sob 02 Lis, 2013

Zresztą, zauktualizowałem dzisiaj CM na moim starym galaxy S i chodzi jeszcze szybciej xD
Tylko chyba bateria juz sie prosi o wymianę.

Bad-i - Sob 02 Lis, 2013

A kiedy beda dostepne 5s bez sima?
Chloru - Sob 02 Lis, 2013

M napisał/a:
brak slotow na pamiec

Ani G2 ani N5 nie mają slotu na SD więc ciężko mówić o okrojeniu czegoś czego nie ma :rotfl:

M - Sob 02 Lis, 2013

To dziwne bo było napisane że ma, ale to nie zmienia wiele.
GeKo - Sob 02 Lis, 2013

M napisał/a:
ciekawosci porownalem sobie nowego nexusa z tym lg2 i wychodzi ze nexus to okrojona wersja g2,
slaby aparat, brak hdmi, brak slotow na pamiec, o 1/3 slabsza bateria i takie tam.

No brak slotu karty w obu.
Słabszy aparat? Ja osobiście nie widzę sensu większej matrycy w apracie niż 5mpx
Dla mnie przewagą Nexusa jest to że ma czysty system bez masy gównianych aplikacji.
Jestem tylko ciekaw jakości wykonania obudowy, bo ta z z G2 bardzo przypomina plastik fantastik z Samsunga S4.

Powie mi ktoś jeszcze po co HDMI w telefonie :D ?

Chloru - Sob 02 Lis, 2013

GeKo, myślę, że bardzo szybko pojawi się port czystkego andka na G2.
Muzykant - Sob 02 Lis, 2013

Ty myslisz, a ja mam wielka nadzieje :D
Janusz - Pon 04 Lis, 2013

Czesio napisał/a:
A co myslicie o tym ZTE ? http://allegro.pl/nastepc...3643511068.html

miałem kiedys ZTE coprawda innny bo BLADE, ale to naprawde był dobry telefon, poza tym niedrogi... a i jakościowo całkiem nieźle wykonany.

Anonymous - Pon 04 Lis, 2013

ja mam własnie jednego i nie narzekam , chcesz kupic ? :D
Janusz - Pon 04 Lis, 2013

nieee :P mam SGS, a z ZTE jest jeden problem, nie ma do czesci zamiennych