To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

mi - Czw 20 Paź, 2011

nie kłam.
Mick - Czw 20 Paź, 2011

Misiek_lbn napisał/a:
http://otomoto.pl/subaru-impreza-gt-C21121522.html
a ja szczerze mogę polecić ten egzemplarz, nie był nigdy przystankiem, sprowadzony z CH, stan lepszy niż dużo innych, młodszych egzemplarzy, szybsze niż S3 po programie i naprawde warte tej kasy :)

nie jest to przypadkiem egzemplarz, który użytkował znany polski kierowca rajdowy z lublina mieszkający na stałe w CH? podobno ma psa dobermana... i niektórzy mówią, że jeżdżąc za kierownicą Clio Williams idzie o życie jak Tom Cruise w filmie "top gun" swoim myśliwcem...

Franek - Czw 20 Paź, 2011

Mick, dokłądnie o tym pomyślałem.
Janusz - Czw 20 Paź, 2011

http://moto.allegro.pl/e-...1867505779.html nie chciałoby się komuś tego obejrzeć ??
Ryba - Czw 20 Paź, 2011

Chłopaki z wwa od nas z forum mają 2000pln za roboczogodzine.
Wątpie żeby któryś się pokwapił ;]

M - Czw 20 Paź, 2011

Patrząć po tablicach to jest rzoliboż więc mam blisko i po drodze z pracy.
Tylko ja sie nie znam na oglądaniu i kupowaniu samochodów.

Walle - Czw 20 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
http://moto.allegro.pl/e-30-1988r-sekwencja-gaz-i1867505779.html nie chciałoby się komuś tego obejrzeć ??

ale masz pomysły.... ;D dobry egzemplarz :]

EmerytRs2 - Czw 20 Paź, 2011

si gt czerwone ok ;)

Cytat:

wystarczy ze podjedziesz i zobaczysz czy wygląda jak zwykły stary samochód, czy jak zajeżdżony trup który zaraz się rozpadnie, gdzie wszędzie są obcierki, porysowania, wgięcia a wszystko krzywe itp itd (taka jest większość tych beemek niestety). no i sie przejedziesz, sprawdzisz czy hamuje, przyspiesza itp... tyle ze kurde do wawy to mam fest daleko :P

mi - Czw 20 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
czy wygląda jak zwykły stary samochód, czy jak zajeżdżony trup który zaraz się rozpadnie, gdzie wszędzie są obcierki, porysowania, wgięcia a wszystko krzywe itp itd (taka jest większość tych beemek niestety). no i sie przejedziesz, sprawdzisz czy hamuje, przyspiesza itp...

wiedz, że perełki jaką w sosnowcu przepuściłeś, już nie znajdziesz! :lol2:

M - Czw 20 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:

wystarczy ze podjedziesz i zobaczysz czy wygląda jak zwykły stary samochód, czy jak zajeżdżony trup który zaraz się rozpadnie, gdzie wszędzie są obcierki, porysowania, wgięcia a wszystko krzywe itp itd (taka jest większość tych beemek niestety). no i sie przejedziesz, sprawdzisz czy hamuje, przyspiesza itp... tyle ze kurde do wawy to mam fest daleko :P

Mogę zobaczyć ale najszybciej przy weekendzie OK?
Mogę Ci zobaczyc w jakim stanie silnik jest

mi napisał/a:
wiedz, że perełki jaką w sosnowcu przepuściłeś, już nie znajdziesz! :lol2:

zayebauem, to prawda :D

M napisał/a:

Mogę Ci zobaczyć w jakim stanie silnik jest

pewnie ze mi wystarczy, generalnei jak masz daleko albo coś to się nie fatyguj nawet, bo jeszcze nie wiem czy będę chciał po to jechać... tzn to zależy czy to zwykły stary samochód, czy trup :) aaaa, no i jeszcze do bagażnika i na podłogę warto zerknąć bo często jest flinstone mode on :D

M - Czw 20 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
M napisał/a:

Mogę Ci zobaczyć w jakim stanie silnik jest

pewnie ze mi wystarczy, generalnei jak masz daleko albo coś to się nie fatyguj nawet, bo jeszcze nie wiem czy będę chciał po to jechać... tzn to zależy czy to zwykły stary samochód, czy trup :) aaaa, no i jeszcze do bagażnika i na podłogę warto zerknąć bo często jest flinstone mode on :D

To jest moja trasa
A praca
B bmw
C dom
;D

http://g.co/maps/t9yhx

mistrz wyścig :D aa i jednak zwiększyło sie moje zainteresowanie zakupami w stolicy bo całkiem możliwe ze miałbym tam transport w czwartek :D