o felgi barta, niezla historiano name - Nie 30 Paź, 2011
Bart napisał/a:
nie ma historii o Inez, nie kupuję.
Bo Inez jest tylko jedna
Gaydek napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Mistrz fura!! Jeździłem i jak to się napędza a zarazem trzyma drogi...hmm
Polecam fura szwagra
Przed chwilą kupił i już sprzedaje? Kurcze, prawie jak PiTT
Zorientował się że to do końca nie jest męskie auto,
motor jak najbardziej ale reszta wygląda jak wózek na zakupy.kubas - Nie 30 Paź, 2011
no name napisał/a:
Zorientował się że to do końca nie jest męskie auto,
motor jak najbardziej ale reszta wygląda jak wózek na zakupy.
ta a mi się wydaje że jest właśnie na odwrót...
motor z napisem Powered by BMW M to jest żałość dopiero... A buda wygląda mistrzowsko Lepiej niż twoje coupe no name - Nie 30 Paź, 2011 Z przodu zajefajny agresor a z tyłu wygląda jak by go skrócił jakiś tir.
Każdemu podoba się co innego ale dla mnie sylwetka z boku tego auta jest komiczna,
nie wiem co twórcy mieli na myśli ale słabe z niego coupe jak i pseudo roadster
To samo z nowym mini coupe, kolejna straszna porażka
Widziałem na żywo w ASO, nawet tam się z niego śmieją że
Mini kupa Cassis - Nie 30 Paź, 2011 Jak zobaczyłem na parkingu taką 1M to powiedziałem do kumpla: "ło kurfa ona ma większe tarcze hamulcowe niż moje felgi" Młody Papież - Nie 30 Paź, 2011 tak?k-mart - Nie 30 Paź, 2011 Dzon przepros Pana!Młody Papież - Nie 30 Paź, 2011 to się więcej nie powtórzy!Barejka - Nie 30 Paź, 2011 http://otomoto.pl/citroen...-C20972718.html
jak to jedzie? To ma 6 biegow jak w 306 gti-6? Kolega szuka cos nie drogiego do jazdy typu golf vr6, 206s16 lub cos podobnegoRasputin - Nie 30 Paź, 2011
Gaydek napisał/a:
Przed chwilą kupił i już sprzedaje? Kurcze, prawie jak PiTT
Nie no wystawił tak jak PiTT sprzeda się to okej nie to też okej. A sprzedaje tylko dlatego,że chce mieć białą. A na dzień dzisiejszy 1M jest juz nie osiągalna i trzeba czekać podobno do wiosny.
No name nie wiem czy miałeś okazje ogladać z bliska lub jeździć 1'ką. Podobnie uważałem jak Ty do czasu gdy się przejechałem. Dla mnie nie ma lepszego auta na dupowoza. Dziś pojeździłem cały dzien 135i i dla mnie to auto juz jest mistrz. Jakby co jest na sprzedaż
Trójka może się schować...nawet M Na serio!no name - Nie 30 Paź, 2011 Miałem okazję oglądać i już o tym pisałem,
mnie to auto nie podchodzi i tyle.
Zawsze można okleić i taniej i bez strat
jeżeli to główny powód sprzedaży budzik - Nie 30 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Dziś pojeździłem cały dzien 135i
Lepsze niż 126p?
135i było jest mistrzem, a 1m to juz poprostu szczyt jak dla mnie